Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selamlar guzeller tartiya son gunumuz, nasil geciyor gununuz?
Yarin ki yarisma beni epey korkutuyor, bu hafta nasil bir gozumu korkuttuysaniz artik..
Dun aksamin 17.15inde esimin arkadasinin gelecegini , calisacaklarini ogrendim.
Zaten yemek hazirliyordum,sardi beni bir telase..
Bir yandan da kizdim esime, son dakika haberlerini hic sevmiyorum.
Dun o kadar enerjisizdim ki, tum gun Akindan kacacak delik aradim, birde aksam boyu nasil idare edecegim diye dusunmekten patladim.
Yemekleri, caylari, tatlilari, maden sulari, cerezleri derken artik gece bitse diye saate bakip durdum.
Ve sagolsunlar 23.15te isi birakabildiler..Sonra Akini yatirdi esim..
Ben direk sizmisim zaten..
Offf dun sonunda app'i play store'a koymuslardi sabah bir kalktik hala yuklenmemis..
Allahim insallah bir aksilik cikmamistir da bugunde calisalim demezlerr, artik atacam kendimii bir yerlerden...

çok iyi anlıyorum o kendini bir yerlerden atma isteğini. 3.5 saatlik flmin yarısını doldurmuşken internetin gitmesi ve baştan dolurmak zorunda kalmak ...tutmayın beni atacammmm kendimii yazık şu akıncığıma ne çekti senden ya ver onu bana ver sen ben bakarım bebeğime

Kadinlar kulubu bile beni anladi ya pes artik
Sayfada cikan reklama bakin..
Depresyonda misiniz?
Stres,anksiyete, iliskiler ve kariyeriniz icin yardim edelim
Hangi birine yardim edecek bunlar
Sayfanin yaninda da yumurta ve yag resmi var, ne demek istiyor, kalk bir yumurta kir kendine gel mi?

seninkide kotu olmus canim, ne siinir bozucu..
ama Akinin nesi varmis ya, pasalar gibi yasiyor.
dun bir bardak cayi doktu krem haliya ama hala hayatta yaramaz

birinin kafasında kır tarzı bişey mi olaki...hani stres atarsın babında :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…