en sevdiği şeyleri hazırla ona :):)hadi afiyet olsun :)Kahvalti hazirlayayim madem, oglan geldi kivrildi yanima:)
ay bu halleride pek tatli :)
kabin bagajina koyayim, sonrada bavul yollar gibi yollayayim.bana yolla onu banaaa
bileti benden :)kabin bagajina koyayim, sonrada bavul yollar gibi yollayayim.
biletler ates pahasi sekerim, ver adresi nirinirinirinirimmm :)
en sevdigi seyler ekmek ustu kaymak, cikilataaaa.en sevdiği şeyleri hazırla ona :):)hadi afiyet olsun :)
kizz bu sezonda biletler kisi basi 1250 doleeaar $ civarinda iyi dusun:)bileti benden :)
öhümm böhümm az daha orda takılsın o ben aldırırım bi ara onukizz bu sezonda biletler kisi basi 1250 doleeaar $ civarinda iyi dusun:)
ona bi köpek al bütün enerjisi gideren sevdigi seyler ekmek ustu kaymak, cikilataaaa.
sonra yiyip yiyip enerji patlamasi yasiyor
üstte ya kız cevabım:)vee feyzadan ses yok, gitti mi ki kizcagiz kalpten bilet fiyatini duyunca
gel gel yollamayacam soz
birde kopus derdi acayim basima yani, ben su sitenin reklamlariyla takilayim bak stres mitres birakmiyollamisss :)ona bi köpek al bütün enerjisi gider
ayni anda yazmisiz seker :)üstte ya kız cevabım:)
sende ne tembel çıktın özgem kocaman bahçen var al bi tane hareketli bi köpiş birlikte koştururlar akşama kadar .birde kopus derdi acayim basima yani, ben su sitenin reklamlariyla takilayim bak stres mitres birakmiyollamisss :)
kizz bizim bahce jungle vesselam:)sende ne tembel çıktın özgem kocaman bahçen var al bi tane hareketli bi köpiş birlikte koştururlar akşama kadar .
hemen gunahimi al :))ayy tembell dedim kesin alınacak bütün kırılganlar beni buluyo
orası tam benlikmiş benide al yanına nolur nolurrr :)):kizz bizim bahce jungle vesselam:)
yilanlar var, kertenkele, kurbaga. hamam bocegi, birde gecen hafta 2 yavru kus geldi:)
daha ne alayim, solucan molucan idare etsin artik Akin bey :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?