bileti alirsan olur :))orası tam benlikmiş benide al yanına nolur nolurrr :)):
başıma dert alamam kendi sanal dünyamda mutluyum ben ,aşk meşk istemiyorum benfeyzos seni bir spor kursu, bir hobi etkinligine vs yazdiralim..
evde bunalma kuzum, film milm nereye kadar.
oradada eli yuzu duzgun bir genc cikar karsina, bas goz ederiz :))fyzanur
ne cimri çıktın sende ,aklın fikrin bilettebileti alirsan olur :))
yok acikmamis kuzum daha sana sarilicam accik diyor..
açılınnnn geliyorummmyok acikmamis kuzum daha sana sarilicam accik diyor..
kahvalti hazir gulum, sabah esime hazirliyorum o yiyor.
sonra yarim saate Akin kalkiyor.
bir yumurtasini kiricam, gelsene kahvaltiya, sen seviyorsun kahvalti ogununu :)
eheehe ben var ya tam senin gibiydim, 30umdan once asla evlenmem.başıma dert alamam kendi sanal dünyamda mutluyum ben ,aşk meşk istemiyorum ben
texas a nasıl gittiniz çok merak ediyorum .eheehe ben var ya tam senin gibiydim, 30umdan once asla evlenmem.
doktora yapiciim, akedemisyen oliiiciiimm :)
sonuc universite 2.sinifin bittigi yaz bana kinayi getir aneyi soyluyorlardi :))
sonun benimki gibi olabiluuuuu:)
dondurma yok bastan anlasalim, ama dondurucum bilumum cislarla doludur :)açılınnnn geliyorummm
çikolatada yeter no problemmm :):)dondurma yok bastan anlasalim, ama dondurucum bilumum cislarla doludur :)
kimse duymadan yaparim bir guzellik :))
kuzum esim Ankarada cok iyi bir sirkette calisiyormus sene 2008, maasi falan o bicim.texas a nasıl gittiniz çok merak ediyorum .
ilk görüşte aşık olmuş ozaman ayyy çok romantikk:) elini bırakmamsı ayrı güzelkuzum esim Ankarada cok iyi bir sirkette calisiyormus sene 2008, maasi falan o bicim.
ama adam ben burada istedigim isleri yapamiyorum, istedigim arastirmalari yapamiyorum diye dellenmis, istifa etmis.
texas houston universitesinden doktora kabulu aldi.
biz tanismadan 1 gun once is yerinden esime veda yemegi hazirlamislar.
orada cheseecake yemis ve midesi fena bozulmus.
10 gun sonrada abdye gidyor bileti mileti her seyi hazir.
son is gununde arabasi falanda yok, satmis savmis her seyi gidecegi icin, mideside bozuk ya kuzenim esimle ayni is yerinde calisiyormus o ben seni eve birakayim diyor.
ama oncesinde kiz arkadasiyla gazi spor merkezinde bulusacak onu alayim, seni eve birakayim diyor.
Gazi spor merkezine bir geliyorlar ben universite 1. siniftaydim ve spor merkezinde calisiyordum
Kuzenimi gordum , selamlastik opustuk, sohbet derken bu arkadasi hoop cikti aradan
Elini uzatti merhaba diye, birakmiyor elimi Alla Alla
Sonra bir telefon yengemden anneme boyle boyle biri varmis bizim oglanin arkadasi niyeti ciddiymis, Ozgeyle bir gorussunler mi
Adam 10 gun sonra texasa uctu
1 yil bekledik birbirimizi, 2 kez geldi o sene.
Sonra 2.sinifin bittigi yaz dedigim gibi kinayi getir aney caliniyordu
Son 2 sene okulu houston-ankara arasinda git gel yaparak bitirim mezun oldum
ayyy ne yazdim da yazdimmm, gozleriniz sasi olaceeeek
hareket ediyor canim, cok sukur:)Yawrukush karnındaki bebiş napıyo hareketlimi ?isim düşündünüz mü
evet canim elimi sIkti birakmiyor, yuzume bakmiyordun yuzume bak diye birakmadim diyor:)ilk görüşte aşık olmuş ozaman ayyy çok romantikk:) elini bırakmamsı ayrı güzelçok hoşuma gitti iyyiki anlattın flim gibi
cok guzel olmus canim yarinda tarti var fazla spor yapmaman iyi olmus :)bugün menüm
sabah: 2 minik haşlanmış yumurta
1kk peynir
1dilim ekmek
1 bardak süt
ara:1avuç kiraz
öğlen:yarım tabak patlıcan yemeği
1dilim ekmek
yoğurt
akşam:1 tabak yeşil fasulye
2dilim ekmek
yoğurt
ara:1 muz
su:1.5litre
spor: cezalarımı yaptım.50 mekik +100 ip atlama .
regl olmasam daha spor yapıcaktım ama
Yawrukush
yalnız flimlerde olmuyomuş demekki ilk görüşte aşk :))::)evet canim elimi sIkti birakmiyor, yuzume bakmiyordun yuzume bak diye birakmadim diyor:)
ve biz ailelerden onay cikti gorustuk, ailelerle tanistik o 10 gunde ama bana abdye gidecegini bile soyleyemedi birkac gun.
hatta gitmemeye karar vermis ama bir arkadasi kacirdi agzindan haftaya yolculuk var diye:)
cok guzel gunlerdi darisi isteyen herkese:)
arın ne kız arı gibi :)hiç duymadım öyle isim.aras güzelmiş amahareket ediyor canim, cok sukur:)
Isim olarak simdilik ARIN ve ARAS isimlerini dusunuyoruz bakalim:)
evet feyzos varmis kuzum oyle birsey:)yalnız flimlerde olmuyomuş demekki ilk görüşte aşk :))::)
canim ARIN arinmak, saflik, temizlik manasina geliyor.arın ne kız arı gibi :)hiç duymadım öyle isim.aras güzelmiş ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?