olmasan taaa texasa gitmezdin :):)evet feyzos varmis kuzum oyle birsey:)
yalniz sonradan ben ondan fena asik oldum, aramizda kalsin :)))
birde ben evin tek cocuguyum, ailemi dusunolmasan taaa texasa gitmezdin :):)
sevince gidiliyor demekki. sürekli görüntülü aramayla felan telafi etmeye çalışıyosun zaten anladığım kadarıyla . çocuklar büyüsün daha sık daha rahat ziyarete gelirsin inşallah :)birde ben evin tek cocuguyum, ailemi dusun
evet canim hergun gorusuyoruz.sevince gidiliyor demekki. sürekli görüntülü aramayla felan telafi etmeye çalışıyosun zaten anladığım kadarıyla . çocuklar büyüsün daha sık daha rahat ziyarete gelirsin inşallah :)
nasıl ne haber anlamadım :) burda kimseyi bulamayınca sürekli orda takılıyorum onumu diyosunfyzanur 5. takimdan ne haber kuzum?
evet onu diyorum :)nasıl ne haber anlamadım :) burda kimseyi bulamayınca sürekli orda takılıyorum onumu diyosun
yok canım sen varken flim de neymiş kalp kalp kalp ( inmesine az kaldıdafeyzos cok tuttum ben seni kuzum film falan izliceksen beni birak :)
caktirma kalpkalpkalp:)yok canım sen varken flim de neymiş kalp kalp kalp ( inmesine az kaldıda)
burdan canlı orası. ama kendi takımımızı niye bırakalım okadarda değilevet onu diyorum :)
nasil 5. takim canli mi bende gelim mi tukkani kapatip :)
indirme değil canım internet üzerinde dolmasını bekliyorum . onlineflim diye bir siteden izliyorum.Hangi siteden indiriyorsun filmleri?
okumayanlarada ceza verelimmi nolur nolurrrcaktirma kalpkalpkalp:)
kizlar gelsinde okusun bu sayfalari oh olsun :)
grup arkadasima bakokumayanlarada ceza verelimmi nolur nolurrr
gemiyi en son kaptanlar terkeder kuzum Demetimin lafiydi buburdan canlı orası. ama kendi takımımızı niye bırakalım okadarda değilyaz tatili olduğu için durgun bizim grup .yakında hareketlenir .dükkana sahip çıkkk:)
heh bende onu dicektim, neden indirmekle ugrasiyorsun diye, akilli hatunun hali baska:)indirme değil canım internet üzerinde dolmasını bekliyorum . onlineflim diye bir siteden izliyorum.
guzel fikir , yazili , sozlu de yapalim, kimse kalmasin takimda :))okumayanlarada ceza verelimmi nolur nolurrr
hosgeldin sekeeeerimmm :)grup arkadasima bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?