Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Başarılar dilerim inşallah ikinizde dereceye girersiniz
sağ ol abla :)
Kizlar eve yeni geldim , bu hafta 3. olduk canlar, tebrik ediyorum hepinizi, butun takimlar yapraklar gibi dokulmustu bu hafta..
@melinda23 canim bireyselde 1.sin bu hafta cok cok tebrik ediyorum guzelim
ben melindayı hiç görmedim nasıl birinci oldu ki :):) @melinda23 az takıma uğra kız ,yüzünü gören cennetlik

Kizlar tebrik ederim sizleri 3. olmussunuz :)

Ya ya ben nasıl unuttuuumm bildirmi çok özür dilerim kızlar
sen anca gez ,biizi unut hep

Kimse uyanmamis galiba ozgem de uyunus mu ne ben de gun icinde ugrayamiyorum. Herkese mutlu haftasonlari kizlar. Umarim coook coook sicak bi gun olmaz
günaydın canım ,sanada mutlu hafta sonları :)

elbiseni bizede göster canım :):)inşallah istediğin gibi bişey bulursun :)çocuklara kim bakacak

Kimse uyanmamis galiba ozgem de uyunus mu ne ben de gun icinde ugrayamiyorum. Herkese mutlu haftasonlari kizlar. Umarim coook coook sicak bi gun olmaz

gunaydin canimmmmm

bulursun halledersinnnn sennnnnn
takilirsan resim at kuzumcummmm

@melinda23
tebrikler tatlimmmmmm cokkk sevindimmmm

dünkü menüm

öglen
1 kase ezo gelin corba
kabak mücver 4 tane
pilav
yogurt

ara ögün
2 tane kırmızı erik

akşam
farklı bir denemeli makarna.(nefisti. tarifi cok farklı)

1 elmalı soda

3 lt su.
1 saat yürüyüş

Günaydin kızlar işler baya yoğun anca bazen gelip azcık okuyup msj yazamadan kaçıyorum :)
Oooo maşallah kuzum Süpersin:))) Tebrikler :)

pasta malzemesi almaya gitcem diye giyindim.annem önce benle pazara gel dedi iyi dedim ordanda markete giderim. sonra pazar arabasını ağzına kadar doldurdu elimede 3 tane dolu dolu poşet verdi bunları eve bırak pazar arabasıyla gel ,ben seni burda bekliyorum dedi. ayağımda topuklularla öldüm. neyse pazara bida gittim. bukezde 20 kilo domates aldı hepsini bana yükledi .topuklularla onlarıda taşıdım eve kadar. bugün ki sporum bu Yawrukush daha bana spor diyeni vururum pasta malzemeleride kaldı zaten şurdan şuraya gidecek hal kalmadı bende

kahvaltidan sonra annemi esimi cocuklari pazara yolladim:)
evi hallettim banyolari yikadim ve pek tabi balkonlarida
simdi spor sonra dugun icin suslenme vakti
oje sac makyajjjjj
wuhuuuuu isler beni beklerrrrrrr
hepinizi operimmmmmm
minnak arkidislerimmmmmm
kuculdukce kuculuyoruzzzz diye dedim

saçını nasıl yapıcaksın:)

Aklimdaydi, unutmusum...

Dogum gunun kutlu olsun Ozge, ailenle saglikli&huzurlu nice yillara insallah gulum

Yawrukush
Aaaa ozgenin dogum gunusu mu vaaaar obaleeeeyyy Yawrukush um uzun kaptanim ince kaptanim akinin taş annesi yeni yasin saglik mutluluk ailenle birliktelik ve hic ayrilmamalik getirsinn innsallaahh seni cok seviyoruz iyi ki takimdasiz:)))

Canlarim herkese merhabalar:)
Mutlu, enerjili, kacamaksiz bir haftasonu diliyorum
D3S1R3 Demetim cok tesekkur ederim, kucak dolusu sevgiler canim
haeshin Busem cok sagol canimin ici, iyiki sizlerde varsiniz.
fyzanur suslu fistik markete neden topukluyla gitmeye karar verdin.Uzuldum canim suya sok ayaciklari guzelim.
happy_moon canim bulabildin mi ciciler?
abesle_istigal bol eglenceler guzelim foto at bize
KarKralicesi sizede bol eglenceler canim
gogo2405 ablacim daha iyi olmana cok sevindim.
Mavibocuk canimm cok az kaldi isleriniz kolaylassin, haftasonunuz guzel olsun kuzum.

Internetten banyoma cop kutusu ve tuvalet temizleme fircasi siparis etmistim suslu
Cop kutusu yamulmus nasil olduysa..
Fircada kendi kabina denk degil, oturmuyor yani
Hey ellam simdi geri yolla, yeniden al...
Akin'la da alisverise gitmek ne mumkun
Neyse umudum yeni cop kovalarina:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…