sağ ol abla :)Başarılar dilerim inşallah ikinizde dereceye girersiniz
ben melindayı hiç görmedim nasıl birinci oldu ki :):) @melinda23 az takıma uğra kız ,yüzünü gören cennetlikKizlar eve yeni geldim , bu hafta 3. olduk canlar, tebrik ediyorum hepinizi, butun takimlar yapraklar gibi dokulmustu bu hafta..
@melinda23 canim bireyselde 1.sin bu hafta cok cok tebrik ediyorum guzelim
Kizlar tebrik ederim sizleri 3. olmussunuz :)
sen anca gez ,biizi unut hepYa ya ben nasıl unuttuuumm bildirmi çok özür dilerim kızlar
günaydın canım ,sanada mutlu hafta sonları :)Kimse uyanmamis galiba ozgem de uyunus mu neben de gun icinde ugrayamiyorum. Herkese mutlu haftasonlari kizlar. Umarim coook coook sicak bi gun olmaz
elbiseni bizede göster canım :):)inşallah istediğin gibi bişey bulursun :)çocuklara kim bakacakHerkese günaydınnn
Mutlu huzurlu güzel bir haftasonu diliyorum Bugun benim için alışveriş günü Kardeşimin kınası ve nikahı için kıyafet alışverişimi bugün halletmem lazım
İnşAllah işim rast gider. Hemencecik hallederim herbişeyimi
Kimse uyanmamis galiba ozgem de uyunus mu neben de gun icinde ugrayamiyorum. Herkese mutlu haftasonlari kizlar. Umarim coook coook sicak bi gun olmaz
Herkese günaydınnn
Mutlu huzurlu güzel bir haftasonu diliyorum Bugun benim için alışveriş günü Kardeşimin kınası ve nikahı için kıyafet alışverişimi bugün halletmem lazım
İnşAllah işim rast gider. Hemencecik hallederim herbişeyimi
Oooo maşallah kuzum Süpersin:))) Tebrikler :)Selam
Diyetisyene gittimm. Ağırlık olarak 100 gr eksi gördüm 52.5 çıktım(geçen hafta dr tartısında 52.6 idim) amaaaa yağdan 1 kg verip kastan 900 gram almışımmmm
Yağ ağırlığım 11.2 kg
Sıvı 28.5 kg
Yağ dışı kg 41.3
Kas 39.2 kg
Kemik 2.1 kg
Toplam 52.5
Şimdi hedef kas kütlesini 40 kilonun üstüne çıkarmak ve tabii vucudumdaki yağ kg azaltmak
Dr a kalsa" kilo korumaya alalım gayet iyisin " dedi ama ben 50 kg olmak istiyorum zayıflamaya ve emzirmeye devammm
Haftaya cuma yine randevum var bakalım 1 haftalık bu sefer 500 gr yağ kaybı hedefi koydum tabi kas kütlemi arttırarak. Spora devam
Tartıda eksi görmesemde ciddi sıkılaştığımı anlıyorum.. Bunuda değerlerlede teyit etmiş oldumBöyle devam haftaya bakalım neler bekliyor beni Yawrukush Mavibocuk @melinda23
saçını nasıl yapıcaksın:)kahvaltidan sonra annemi esimi cocuklari pazara yolladim:)
evi hallettimbanyolari yikadim ve pek tabi balkonlarida
simdi spor sonra dugun icin suslenme vakti
oje sac makyajjjjj
wuhuuuuu isler beni beklerrrrrrr
hepinizi operimmmmmm
minnak arkidislerimmmmmm
kuculdukce kuculuyoruzzzz diye dedim
Aaaa ozgenin dogum gunusu mu vaaaar obaleeeeyyyAklimdaydi, unutmusum...
Dogum gunun kutlu olsun Ozge, ailenle saglikli&huzurlu nice yillara insallah gulum
Yawrukush
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?