Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim bundan sonra kacamak yok kusursuzkaratay menulerimle her gun karsinizda olacagim. Ayrica sabah kahvalti hazirlarken ve cocuklari beslerken leslie adimlariyla 200 jj 400 ip atlama 30 squat 200 dk serpistirerekten spor eykedim mutfakta. Ama yarim saat anca oldu. Surekli bolune bolune oldu artik. Olsun o da biseydir. Sana guzel bi eksi hazirlayacagim haftaya cumaya

Deme Busem mutluluktan ucarim
Kahvalti hazirlarken spor mu operim seni canim

Dun aksam bizi epey uzen bir haber aldik
Esimin calistigi proje 2 yillik bir projeydi.
Nasadan cook yuklu miktar para aldi sirket bu proje icin.
Esimde bu sirkete birkac ay once basladi.
Tasinma, evin tamiri vs derken esimin aldigi izinler ustunun gozune batti uyari aldi bir kac kez.
Dunde ustunun ustu cagirmis esimi, performansinizi cok iyi bulmuyormus mudurunuz diye.Bu projeyi 1bucuk yilda yetistirmeliyiz bla bla.
Esim haftasonlari bile gidiyor ise, isler yetissin diye..
Oda demiski ben bugune kadar verdiginiz her isi yaptim , yetistirdim tam olarak neden memnun degilsiniz?
Oda pazartesi mudurunuz siz ve ben bir toplanti yapalim demis.
Bakalim ne olacak..
Esim baska islere basvurmaya baslayayim risk almayalim diyor.
Evimizi aldik, Akini okula yazdirdik, doguma az kaldi, zaten benim hormonlar beni rahat birakmiyor...
Gece done done uyuyamadim.
Dua edin bize olur mu canlar.
Hayir saglik sigortamiz olmazsa dogum bile 50.000$ civari hastaneye bile gidemem
Hakkimizda hayirlisi...

Aklına kötü şeyler getirme canım hemen uyarmislar sadece esinde biraz yoğun çalışır bitirir projeyi sen düşünüp üzme kendini de bebiside.

dualrım seninle canım ,çok üzüldüm ya ,inşallah bir sorun olmaz ,adam okadar çalışıyor daha ne istiyorlar anlamadım hayret bişey ya

bugün menüm :
sabah : bol peynirli omlet
zeytin
1dilim ekmek

ara: 1 muz +süt

öğlen : menemen
2dilim ekmek

ara: 1 dilim profiterollü pasta

akşam : konservelik domates kaynatılıyordu aldım ondan bir kepçe
1dilim salam
1dilim ekmek

su: 1.5 litre

spor : 1 saat yürüyüş

Birkaç gündür menü yazmadım kızlar affınıza sığınarak kusura bakmayın lütfen. Malum alerjim atak yapınca ilaç kullanmak zorunda kaldım iştah tavan yaptı ve malesef alerji halsizlik yapıyo nerdeyse mesai dışı zamanımı uyuyarak geçirmek zorunda kaldım.
Bugün daha iyiyim hatta biraz yüzmeye gittim kızımla.
Çok iyi olmasada menümü yazayım bugün
Sabah 11 de yarım gözleme çay zeytin

Ara yarım mısır
Nescafe 3 kare bitter

Akşam bir tabak mercimek yemeği

Sade kahve bir tane bayram şekeri

Su 2.5
Spor 20 dk yüzme

Bugünde fazla yedim farkındayım ama bu kendimi frenlemis halim

Eki Görüntüle 1867013
Mutlu sağlıklı senelere özgem
Ablam eksik olma, tesekkur ederim

Özgem geçmiş doğum günün kutlu olsun kuzum Nice dertsiz, kedersiz, sağlıklı senelere.
Tesekkur ederim kuzum amin

özgecim doğum günün kutlu olsun yeni gördüm canım , bebişlerinle nice nice güzel yıllara inşallah
Tesekkurler feyzos, eksik olma canim

Aklına kötü şeyler getirme canım hemen uyarmislar sadece esinde biraz yoğun çalışır bitirir projeyi sen düşünüp üzme kendini de bebiside.
Ablam performans bonuslarini kesiyor sirket, calisanlarida biraz azaltmaya calisiyor.
Esimin maasida gozlerine batiyor.
Daha dusuk maasa bir muhendis alalim istiyorlar.
Esim muhendisin bir ust pozisyonunda proje lideri.
Sonumuz hayrolsun ablam
Hayir adamcagiz zaten cok calisiyor, gece-gunduz.
Normalde haftasonu is yok haftasonu bile calisiyor...

dualrım seninle canım ,çok üzüldüm ya ,inşallah bir sorun olmaz ,adam okadar çalışıyor daha ne istiyorlar anlamadım hayret bişey ya
Insallah canim, bizde sastik kaldik.
Esim 6 ay once ise basladi bu sirkette, sirf isine yakin olsun diye buradan ev aldik, Akini burada okula yazdirdik.
Simdi isten ayrilma durumu olursa ne yapacagiz bilmiyoruz...

Ozgecim sen evin icinde ve oglunuz konusunda her seyi ustlenerek esine sonsuz desteksin o da eminim bu is konusunu halledecektir. Sen bunlari simdi dusunme.bak esin demis baska islere basvuralim diye bir b planiniz olsun istiyor.belli ki. Hem oyke hemen pat diye isten cikarma olur mu hic burada bile dunyanin tazminatini oduyor sirketler. Sıkma canini herseyin hayırlısı ozgem belki daha iyi olur is degisikligi hem oglun rizkiyla geliyodur:)

Ozgecim sen evin icinde ve oglunuz konusunda her seyi ustlenerek esine sonsuz desteksin o da eminim bu is konusunu halledecektir. Sen bunlari simdi dusunme.bak esin demis baska islere basvuralim diye bir b planiniz olsun istiyor.belli ki. Hem oyke hemen pat diye isten cikarma olur mu hic burada bile dunyanin tazminatini oduyor sirketler. Sıkma canini herseyin hayırlısı ozgem belki daha iyi olur is degisikligi hem oglun rizkiyla geliyodur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…