ayyy çok mutlu olduuummmSon 1 takim kaldi listesini paylasmayan 3.luk geliyooooooooooorrrrrrrrrrr
haaaafazla iyi yaniiiiii:)
1.takım kim kaptanım2 takim kaldi listesini paylasmayan canlar, biz listemizi paylastik.3.luk bekliyoruz :)
salam yasak değilmi ,ceza isterimde ceza isterimsabah
hastane donusu 1kutu sut 250 ml
sonra
2yumurta
2dilim tbe
az kahvaltilik sosyeni aldim
peynir zeytin
1salam
biraz kayisi marmelati
ara
ceyrek armut
ceyrrk elma
yarim hurma (kizlar sagolsun anneye yarim)
ogle
5adet cigkofte yesillikle
aksam
et sote
3yk pilav
salata
yogurt
minik cevizli pestil
su max 1.5lt icicem ins.
spor;;bugun cok bitkinim
erken kalktim ve 4saat ac bekledim tansiyonum cok dustu hala kendime gelemedim ...
Hak eden kazansın Özgem, eğlencesine vakit bulursam katılırım belki.
ne demek belki ka-tı-la-cak-sın...bütün fayanslarını kırar kaçarım bak ...Hak eden kazansın Özgem, eğlencesine vakit bulursam katılırım belki.
Vakit bulamazsan ne yapmamı bekliyorsun?ne demek belki ka-tı-la-cak-sın...bütün fayanslarını kırar kaçarım bak ...
o ayrı canım vakit bulupta tembellikten yapmazsan diyorum ben . taşınma işleri öncelikli tabiki :)Vakit bulamazsan ne yapmamı bekliyorsun?
Elimden geleni yaparım :)o ayrı canım vakit bulupta tembellikten yapmazsan diyorum ben . taşınma işleri öncelikli tabiki :)
Elimden geleni yaparım :)
yemeeeeeemeeee dokunmayınnn beniii alınnn beniiiNe canima kiycam incirlere kiyarimfyzanur :)))
benim diyetimde istedigim herseyden yiyebiliyorum canimsalam yasak değilmi ,ceza isterimde ceza isterim
bende benim diyetimde dondurma çikilata var desem kaptan yermikibenim diyetimde istedigim herseyden yiyebiliyorum canim
6dan sonra yemiyorum ve ekmek tatli yemiyorum
salamda haftada 1_2 yiyorum
burdaki pasta yarışması canım http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yas-pastalar.944947/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?