Başarılar dilerim inşallah ikinizde dereceye girersinizburdaki pasta yarışması canım http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yas-pastalar.944947/
canim komsular gordu mu seni, tepkileri nasil oldu, sok oldular mi :)insaallah
simdiye kadar birkere arti ciktim jilliandan
5aydir surekli verdimmmm
belki de durdu direnise gecti yada bi haftaki spor programim gercekten cok zorlayiciydi ondanda olabilir bilemiyorum....
bu aksam kina yarin dugun var
eski komsularim ilk defa gorecekkkk
en son ufaklik 6aylik ben emziriyordum 115 beden emzirme sutyeniyle geziyordum ve 110lu kilolardaydimmm
aman Allahim 110lu kilolarrrr
cok heveslendim 7lere ama bakalim
umuyorumki uzun surmez
canim benim aydir bizimlesin demek :)Bugün tamm 4 ay olmuş takıma geleli ve ben tam 4 kilo 200 gr vermişim
Yahu ekipte arkadaşlarım ayda 4 kilo verirken ben ayda 1 kilo
Tek suçlusu ahanda bu
Takıma minimum katkı sağlayan biri olarak kusura bakmayın a dostlar
sanada Ebrum :)Hayırlı cumalar kızlar, kilo veren herkesi tebrik ediyorum :)
Demetim aleykum selam canim, cok sukur bizler iyiyiz sen nasilsin?Selam canlar, hayirli cumalar:) Keyifler yerindedir insallah
arti degilsin ya kuzum tebrikler :)Geçen hafta:54.1
Bu hafta:54.1
Sabitim bu hafta
ah incire asik Busem bugun yiyeydin ya incirleri..Beni affetmezseniz caniniz sagolsun ben ozumde iyiyim aslinda. Sucu da kimseye atmiyorum. Yedimse yedim diye de piskin degilim. Dayanamadim yedim evet. Tek suc icimdeki incir askiydi. Sevdim. Delice sevdim. Bugun sondu. Burada incirle yollarimi ayiracagim. Altin vurusu aksam yemeginden sonra yapip yarindan itibaren hayatima onsuz devam edeceğim. Bu ask burada bitmeli ve bitecek.
Gh 61.3
Bh 61.9
F + 600
banada ayni mesaji 3 kere okumak nasil koydu bir bilsen :))Arti 600 nasil koyduysa artik mesaj 3 kere gelmis
tebrikler cnaim benim :)Kızlar çok özür diliyorum bildirim yapmayı unutmuşum hemen yapayım de durumları bakayım.
Geçen hafta: 75.3
Bu hafata: 74.9
Fark: 400
Oran: 0.53
canim cok cok sevindim, harika anne seni , gurur duyuyorum :)Selam
Diyetisyene gittimm. Ağırlık olarak 100 gr eksi gördüm 52.5 çıktım(geçen hafta dr tartısında 52.6 idim) amaaaa yağdan 1 kg verip kastan 900 gram almışımmmm
Yağ ağırlığım 11.2 kg
Sıvı 28.5 kg
Yağ dışı kg 41.3
Kas 39.2 kg
Kemik 2.1 kg
Toplam 52.5
Şimdi hedef kas kütlesini 40 kilonun üstüne çıkarmak ve tabii vucudumdaki yağ kg azaltmak
Dr a kalsa" kilo korumaya alalım gayet iyisin " dedi ama ben 50 kg olmak istiyorum zayıflamaya ve emzirmeye devammm
Haftaya cuma yine randevum var bakalım 1 haftalık bu sefer 500 gr yağ kaybı hedefi koydum tabi kas kütlemi arttırarak. Spora devam
Tartıda eksi görmesemde ciddi sıkılaştığımı anlıyorum.. Bunuda değerlerlede teyit etmiş oldumBöyle devam haftaya bakalım neler bekliyor beni Yawrukush @Mavibocuk @melinda23
yuruyusten mi, ters hareket mi yaptin canim, dikkat et:)bu aralar cok belim agrıyo ya
tebrikler kuzuum :)ay hepten unuttum kızlar kbakmayın
geçen hafta 57,6
bu hafta 57,5
sen yok musun sen, muzur seni :)hani varya bi caps nasıldı o . birisi hamile kadın görünce ayy ne şeker der.ötekide ayy kadın kesin seviş miş diye komik bişeydi. hah ben o ikinci oluyorumD:
tamam canim afiyet olsun :)evet ozgecim
hoppaaaa :))ayyy çok mutlu olduuummm
ne cok yapmissin kuzum, aman otur dinlen feyzos :))
1.lik 9. takimin.1.takım kim kaptanım
bol keyifli pasta yapmalar Ebrum :)Hak eden kazansın Özgem, eğlencesine vakit bulursam katılırım belki.
var canim gercekten dondurmali, cikilatali diyetlerde var:)bende benim diyetimde dondurma çikilata var desem kaptan yermiki
sapsapsapsap :))eyyyyyy 4..takımın ruhlarıııı geldiysenizzz 4 kere şapşapşapşap yapınnn . yavaş yavaş melodili okuyunuz
tesekkur ederiz canim benim, bu hafta tum ortalamalar kotuydu, yoksa bizimde 3. olacak bir ortalamamiz yoktuKizlar tebrik ederim sizleri 3. olmussunuz :)
SIRA | İSİM | YAŞ | BOY | BAŞL. KG | GÜNCEL KG | HEDEF KG |
1 | Mavibocuk | 23 | 165 | 74.2 | 62.7 | 60 |
2 | harpy | 33 | 168 | 88.0 | 74.9 | 60 |
3 | haeshin | 33 | 168 | 76.1 | 61.9 | 58 |
4 | abesle_istigal | 29 | 175 | 104.2 | 82.2 | 75 |
5 | saricicek123 | 31 | 170 | 61.5 | 59.9 | 57 |
6 | kitabi | 35 | 165 | 95.0 | 84.2 | 65 |
7 | happy_moon | 30 | 152 | 57.2 | 53 | 50 |
8 | gogo2405 | 38 | 167 | 77.5 | 65.6 | 60 |
9 | zey zey | 26 | 170 | 60.7 | 57.5 | 56 |
10 | oluroylebazen | 26 | 163 | 79.6 | 78.0 | 55 |
11 | AKovser | 21 | 155 | 57.0 | 54.0 | 48 |
12 | edsofi | 24 | 163 | 76.2 | 72.7 | 66 |
13 | Ollalla | 20 | 155 | 57.2 | 48.2 | 45 |
14 | tiffany20 | 20 | 163 | 60.0 | 54.1 | 50 |
15 | fyfyfy | 36 | 155 | 67.2 | 55.1 | 52 |
16 | melinda23 | 28 | 160 | 77.0 | 63.2 | 60 |
17 | engindenizz | 26 | 157 | 82.6 | 82.0 | 60 |
18 | fyzanur | 26 | 159 | 79.6 | 79.9 | 49 |
19 | KarKralicesi | 28 | 168 | 73.2 | 69.3 | 60 |
20 | hilositko | 22 | 168 | 56.4 | 55.5 | 50 |
21 | kilomagduru | 15 | 168 | 69.0 | 69.0 | 55 |
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
Harpy | - | - | - | - | - | - | - |
Mavibocuk | - | - | - | - | - | - | - |
melinda23 | - | - | - | - | - | - | - |
abesle_istigal | ODUL 50S | - | - | - | - | - | - |
haeshin | - | - | - | - | - | - | - |
gogo2405 | - | - | - | - | - | - | - |
tiffany20 | - | - | - | - | - | - | - |
happy_moon | - | - | - | - | - | - | - |
AKovser | - | - | - | - | - | - | - |
KarKralicesi | - | - | - | - | - | - | - |
fyfyfy | - | - | - | - | - | - | - |
Ollalla | - | - | - | - | - | - | - |
zey zey | - | - | - | - | - | - | - |
saricicek | - | - | - | - | - | - | - |
fyzanur | - | - | - | - | - | - | |
oluroylebazen | - | - | - | - | - | - | - |
engindenizz | - | - | - | - | - | - | - |
kilomagduru | - | - | - | - | - | - | - |
Küsurat seni yanıltmıştır dostum :)bir an 74 ün 75 ten büyük olduğunu düşünüp kilomu almışdedim tam formumdayım
Amin canımEvet burda gördüm emzirmek artı bi avantaj. Daha çok kolori harcıyor bünye sür üretiminden dolayı:)) @shrrr de öyleydi kulakları çınlasın, Çok güzel kilo verdi burda bizim kadar çabalamadan hemde :)) Maşallah deyim ben yavrunun rızkı bolsun canım:) Çok şükür büyüyorlar canavar oldular sağolsunlar, Rabbim hepimizin yavrusunu korusun
Yaaaa dışardaydım çok açtım alışveriş yapıyordum gittim sade hamburger yedim saçımdan sürğklemişsin beni valla haklısınhamburger ne kuzum
canim komsular gordu mu seni, tepkileri nasil oldu, sok oldular mi :)
canim benim aydir bizimlesin demek :)
az kaldi hedefine boyle devam :)
sanada Ebrum :)
Demetim aleykum selam canim, cok sukur bizler iyiyiz sen nasilsin?
arti degilsin ya kuzum tebrikler :)
ah incire asik Busem bugun yiyeydin ya incirleri..
neyse haftaya guzel bir eksi gelmezse senden aticam kendimi damdan :)
banada ayni mesaji 3 kere okumak nasil koydu bir bilsen :))
tebrikler cnaim benim :)
canim cok cok sevindim, harika anne seni , gurur duyuyorum :)
yuruyusten mi, ters hareket mi yaptin canim, dikkat et:)
tebrikler kuzuum :)
sen yok musun sen, muzur seni :)
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
CUMA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Harpy - - - - - - - Mavibocuk - - - - - - - melinda23 - - - - - - - abesle_istigal ODUL 50S - - - - - - haeshin - - - - - - - gogo2405 - - - - - - - tiffany20 - - - - - - - happy_moon - - - - - - - AKovser - - - - - - - KarKralicesi - - - - - - - fyfyfy - - - - - - - Ollalla - - - - - - - zey zey - - - - - - - saricicek - - - - - - - fyzanur - - - - - - oluroylebazen - - - - - - - engindenizz - - - - - - - kilomagduru - - - - - - -
[/td][/td][/td][/td]
Ozgem incirle dun aksam son bulusmamizi gerceklestirdik. Beraber devam edemeyecegimizi anladim ve yollarimizi ayirdik. Bir haftalık bu kisa beraberlik ikimize de bir seyler katti bana mesela gr gr kilolar. Haftaya bu aldiklarimi verip insallah son gaz devam edecegim. Menulerimi yazayim deniz uyuyo hala o da uyansa elime alamam.canim komsular gordu mu seni, tepkileri nasil oldu, sok oldular mi :)
canim benim aydir bizimlesin demek :)
az kaldi hedefine boyle devam :)
sanada Ebrum :)
Demetim aleykum selam canim, cok sukur bizler iyiyiz sen nasilsin?
arti degilsin ya kuzum tebrikler :)
ah incire asik Busem bugun yiyeydin ya incirleri..
neyse haftaya guzel bir eksi gelmezse senden aticam kendimi damdan :)
banada ayni mesaji 3 kere okumak nasil koydu bir bilsen :))
tebrikler cnaim benim :)
canim cok cok sevindim, harika anne seni , gurur duyuyorum :)
yuruyusten mi, ters hareket mi yaptin canim, dikkat et:)
tebrikler kuzuum :)
sen yok musun sen, muzur seni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?