Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

CUMARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Harpy-------
Mavibocuk-------
melinda23-------
abesle_istigal 50S -----
haeshinODUL 100JJ -----
gogo2405-50S -----
tiffany20ODUL ------
happy_moon-------
AKovser-------
KarKralicesiODUL ------
fyfyfy-------
Ollalla-------
zey zey-------
saricicek-------
fyzanur ODUL -----
oluroylebazen-------
engindenizz-------
kilomagduru-------

[/td][/td][/td][/td]

Günaydın olsun herkese. Bugün acaip baş ağrısıyla uyandım bende dün eşim mısır ayiklarken parmağını kesti dikiş atıldı parmağa neyseki tendonlarda falan kesi yok. Allahtan evin karşı köşesi özel hastane gece 12:30 dikiş attılar birde ben att nin işine karıştım tutamadım çenemi neyse sabirliymis adam pek cevap vermedi. Ucuz atlattık çok şükür. Kendimi sıktım herhalde sabah kötü uyandım.

eşine üzüntüden tutmuştur baş ağrısı , çok geçmiş olsun eşine abla .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…