bu arada bir borcam daha tuzbuz:)Vaavvv hamarat hatun
Eline sağlık canım.nasıl olmuş ben yaptım :)birazdaha pişecek tam pişmemiş :)Eki Görüntüle 1867307
Tut kendini takıma kim gelip dolduracak sayfalariayyy bi konu var banlanmayım diye zor tutuyorum kendimi ,nerdesiniz kızlar bi kaç kişi beni tutsun ,gidiyorum yoksa
çok geç ben gidiciyim artıkEline sağlık canım.
Tut kendini takıma kim gelip dolduracak sayfalari
Geçmiş olsun abla, Allah beterinden korumuşGünaydın olsun herkese. Bugün acaip baş ağrısıyla uyandım bende dün eşim mısır ayiklarken parmağını kesti dikiş atıldı parmağa neyseki tendonlarda falan kesi yok. Allahtan evin karşı köşesi özel hastane gece 12:30 dikiş attılar birde ben att nin işine karıştım tutamadım çenemi neyse sabirliymis adam pek cevap vermedi. Ucuz atlattık çok şükür. Kendimi sıktım herhalde sabah kötü uyandım.
Ellerine sağlık canımnasıl olmuş ben yaptım :)birazdaha pişecek tam pişmemiş :)Eki Görüntüle 1867307
teşekkür ederimGeçmiş olsun abla, Allah beterinden korumuşinşallah çabuk iyileşir
Ellerine sağlık canım
canim yarin, pazartesi olacak toplantilari, heyecan ve birazda stresle bekliyoruz..Yawrukush eşinin toplantısı bugünmüydü canım ,banada haber ver aklım sizde
cok buyuk gecmis olsun ablacim.Günaydın olsun herkese. Bugün acaip baş ağrısıyla uyandım bende dün eşim mısır ayiklarken parmağını kesti dikiş atıldı parmağa neyseki tendonlarda falan kesi yok. Allahtan evin karşı köşesi özel hastane gece 12:30 dikiş attılar birde ben att nin işine karıştım tutamadım çenemi neyse sabirliymis adam pek cevap vermedi. Ucuz atlattık çok şükür. Kendimi sıktım herhalde sabah kötü uyandım.
masallah Kadriyem, sana baska sozum yok kuzum :)ne gunaydinmi
10kg domates kaynattim
yemegimi yaptim
sporum bitmek uzereee
wuhu tembeller
iyi eglenceler ablacim :)Ben adamı evde bıraktım güne gidiyorum geçen ay gitmemiştim bugünde gitmezsem ayıp olacak
ohh ellerine saglik kuzuum :)bende fırında sebze yemeği yaptım
cok guzel gorunuyor, yogurtla mis gibi gider:)nasıl olmuş ben yaptım :)birazdaha pişecek tam pişmemiş :)Eki Görüntüle 1867307
tesekkur ederim canim benim:)Yawrukush kaptişim doğum günün kutlu olsun. Sevdiklerinle uzun mutlu huzurlu bir ömür diliyorum..
Çok geçmiş yapamadım kaç gündür menüler de kaydı 11inde de kıbrosa gideceğiz 15 gün internet sorun olacak acaba izin mi alsam kaptişim 23ünde dönüyorum ne dersin?
canim cok nazar oluyor size.bu arada bir borcam daha tuzbuz:)
evde tabak çanak kalmadi
yok canım yıkılmadım ayaktayımm hala
pastadan dolayi mi oldu kuzum :)yok canım yıkılmadım ayaktayımm halaçok şükür
benim canım , yok başka bi konuyla ilgili canım .pastadan dolayi mi oldu kuzum :)
bu arada profildeki sen misin feyzos?
ooo masallah ne guzelmissin kuzum :)benim canım , yok başka bi konuyla ilgili canım .
canim yarin, pazartesi olacak toplantilari, heyecan ve birazda stresle bekliyoruz..
haber veririm mutlaka..
cok buyuk gecmis olsun ablacim.
Allah beterinden esirgesin, acil sifalar diliyorum.
Kac dikis atildi, cok mu derin kesik.
Sende uzuldun tabi,insallah daha iyisindir..
masallah Kadriyem, sana baska sozum yok kuzum :)
iyi eglenceler ablacim :)
ohh ellerine saglik kuzuum :)
cok guzel gorunuyor, yogurtla mis gibi gider:)
tesekkur ederim canim benim:)
telinde internet var mi, sadece cumalari tartilip kilo bildirimi yapabilecek durumun olur mu?
eger internetin ve tartilma imkanin olmayacaksa guzelim 2 haftalik izne ayirabiliriz.
ama izne ayrilanlar kilo aliyor ve takima donuszorlasiyor, boyle bir durumada maruz kalmani istemiyorum...
canim cok nazar oluyor size.
marifetlisin, kilo verdin, insanlar iyi gozle bile baksa nazar olabilir.
bol bol felak, nas, ayetel kursi oku canimin ici..
size bir sey olmasin...
kız görünmüyorum bileooo masallah ne guzelmissin kuzum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?