bide instagrammı açıcam oyyyy başıma gelenlerkizlar watsap ve instagramdan takip ediyor birbirlerini..
benimde instagramim yok acayim diyorum takimi takip amacli:)
ama facem var , versem mi acebaa :)
tamam canım bakıyorum ben ,kolay gelsin sana,akıncığımı öp benim için yerim onu benn kalpkalpkalpfyzanur canim ben yeni uyeleri kolluyorum devamli ama saat farkindan kaciriyorum genelde.
Firsat bulursan sende arada bak canim, gorursen 1-2 tane cagir kuzum..
Bende yavastan ogle yemegi hazirligina geceyim...
bende hic sevmiyorum sosyal medyayi bir facem var.bide instagrammı açıcam oyyyy başıma gelenlerbu sosyal hesapları hiç sevmiyorum.ne demek versemmi sen beni sevmiyomusun
operim kuzum :)tamam canım bakıyorum ben ,kolay gelsin sana,akıncığımı öp benim için yerim onu benn kalpkalpkalp
Sağol kuzumBusem burada tazminat falan vermiyorlar,direk kapinin onune koyuyorlar.
Insallah boyle birsey olmaz ama olursa diyede universitede hocalik pozisyonlarina ve bir iki sirkete daha basvuracak, hayirlisi olsun canim..
Odulun afiyet olsun Melisim:)
Sagol Mervem insallah...
Kııızzzz napıyooonsağ ol abla :)
ben melindayı hiç görmedim nasıl birinci oldu ki :):) @melinda23 az takıma uğra kız ,yüzünü gören cennetlik
sen anca gez ,biizi unut hep
günaydın canım ,sanada mutlu hafta sonları :)
bildirimlere yetişmeye çalışıyorum :) sen napıyon kaçak , 3 dk uğrayıp kaçıyosunKııızzzz napıyooon
bana 1 dilim hak vermişti özge :) sana verirmi bilememKızlar babamın doğum günü pasta yiyebilirmüyüm
bide instagrammı açıcam oyyyy başıma gelenlerbu sosyal hesapları hiç sevmiyorum.ne demek versemmi sen beni sevmiyomusun
bende hic sevmiyorum sosyal medyayi bir facem var.
instagramada dun bir goz attim, hala karar veremedim:)
ozelden yaziyoree:)
Ya versin ama lütfen meyveli var en sevdiğimbana 1 dilim hak vermişti özge :) sana verirmi bilemem
Lanet olası hyatımbildirimlere yetişmeye çalışıyorum :) sen napıyon kaçak , 3 dk uğrayıp kaçıyosun
Özelden yzıyorumsenin face varsa verde ekleyim ,bugün açtım daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?