- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 38
acılımını yazıp göndericektim bak unutmuşumisg hangi bolum canim?
7 yildir Turkiye'de yasamayan biri olarak epey cahil kaldim:))
daha vakit varsa yaparsin sekerim, hatta cuma yap isimizi garantiye alalim, canin manin ceker:))
bu hafta guzel eksi geliyor mu Iremcim? :)
Selam canim, nasil gidiyor hazirliklariniz?
o sozler hep yalanmis gulum:)
evlenince nereye geciyor:))
cok sevindim canim bu uzun bir surec, vucudunda saglikli beslenmeye zamanla alisacak :)
bosver canim temizligi de..
bunu ben diyorsam herkes yapar..
ilk evlendigimde Allahin gunu sil-toz al-temizlik yap modundaydim.
yazik degil mi evdeki esyalara hizmet edip omrumuz geciyor.
simdi daha uzun surede genel temizligimi yapiyorum, oluyor muyuz? yok.
zamanimiz, hayatimiz her sey kiymetli...
super olmuss doldursaydin ya kizzz :)
ahh Mervem 5 gun kaldi:)
masallah sana, her sey hazir mi kuzum?
selam guzellik nasilsin:)
eskilerden @Mavibocuk , @E-brulim , @gogo2405 ,haeshin , @saricicek123 var.
@D3S1R3 bizi sIk sIk yokluyor, @seyhan77 abla arada ugruyor.
boyle yuvarlanip gidiyoruz:)
asil sen nasilsin , her sey yolunda mi?
bu haftada idare ederim son ablacim:)
cuma geliyorsun baaaaaaakkkk..
Ne demek onlarin inanmasi hic onemli degil sen istiyorsun bu yeter. Nasil kiziyorum boyle insanlara. Ayrica kilo verip vermemek senin kararin. Veremeyedebilirsin onlari bu da ilgilendirmez. Ama bak su kadar soyleyim vermek istiyorsan dogru adimlarla zayiflamaman imkansiz. Onlar ister inansin ister inanmasin bu bir inanc meselesi degil bilim.Kalori yapmaz mi ?günlük listemin disina çıkıp kilo veremekten korkuyorum ilk 1 ay kimsenin haberi yokken rahatim diyetten ama kayinvalidem eltim herkes ogrendi ve kimse inanmıyor basaracagima
Normal canim hic bozma moralini kaka temizlerken ne isyanlar ettim ben de geçiyor. Onemli olan bebeginin bu durumdan zarar gormeden cikmasi. Bir cok kotu huy kitu aliskanliklar bu tuvalet egitimi sirasinda yapilan hatalarla alakaliymisDemekki normal bak senin kizindada olmuş
himm burada var mi bilmiyorum canim bakmak lazim geliri vs.ne cok sagolasin :)acılımını yazıp göndericektim bak unutmuşum
sory canım
iş güvenliği ve saglıgı oluyor.
baya meşur bi meslek oldu son dönemlerde.
ayyy bende iyi eksi bekliyorumda. sabah tartıldım. azcıcık arttışda vardı
Bak bu senin bedenin kimsenin seni germesine izin verme. Birak gozleri ustunde olsun gr gr kuculdugunu daraldigini görsünler böyleceEsim agzindan kacirmasa daha iyiydi simdi pazar gununden beri bir gerginlik var ustumde
en kötü maaş burda 1500 tlden başlıo.himm burada var mi bilmiyorum canim bakmak lazim geliri vs.ne cok sagolasin :)
artilari def et bu hata notamizi sildirmemiz sart...
Kalcam ozgem ne zaman biter bilmiyorum bugun son gun her an bitebilir hatta dur menumu yazayim yedim aksam yemegimi zaten.haeshin canim sen internetsiz mi kaldin :)
Oo kolay gelsin seyhan tabi bitsin bekleriz o tatil kilolari gidecek yakışmıyor taş seyhana!!!Kizlar banyoyu tadilat yaptiriyoruz bitince gelirim insallah cokkk para istedi usta umarim deger canlar
cok guzelmis of Turkiye'de calismak ne guzel..en kötü maaş burda 1500 tlden başlıo.
işini bilirsen dahada iyi alıyosun.
a sınıfı en üst seviye oluyor.(5-6bin civarı)
b sınıfı orta seviye.(3bin falan sanırım)
c sınıfı en alt. (1,5bin-2,5obin sanırım)
cok guzel canim :)Kalcam ozgem ne zaman biter bilmiyorum bugun son gun her an bitebilir hatta dur menumu yazayim yedim aksam yemegimi zaten.
Sabah
Tereyagli peynirli iki yumurta
1 domates
8 zeytin
Bol peynir
1 kozlenmis patlican
Tereyagi
Krem peynir
Tereyagli kayisi
Salatalik
Filitre kahve
1 elma
Aksam
Etli patlican yemegi
Yogurt
3 kasik bulgur pilavı
1 murdum erigi
Su 3 lt gecti
Spor 20 dk yuzme
Hahahhaha
Kiz cansu noldu sana ya cok zayifladin gerek duymuyosun ugramaya ya cok aldin yüzün yokKizlar merhaba. Uzun zaman oldu. Eskilerden kimler var :) nasilsiniz, nasil gidiyor?
canim internetten yabanci arkadasla chat yapma siteleri var eve kabul etmektense.Kizlari uyuttum indim yemeğimi yedim.Yawrukush um sen calismana bak dedigin gibi. Benim de surunen bir ingilizce öğrenememe maceram var basladim bi daha ama yavas ilerliyor. Ciddi ciddi bi ingiliz gezgini evimde mi konaklatdam ogrenmek icin bilmiyorum. Oyle siteler varmis adam geliyo sende kaliyo zamani siz belirliyosunuz o ingilizce ogretiyo sen turkce. Esim de diyo rus dadi alalim en iyi onlar konusur
Yes ve no disinda biseyden emin degilim bi de to be or not to be :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?