Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

acılımını yazıp göndericektim bak unutmuşum
sory canım
iş güvenliği ve saglıgı oluyor.
baya meşur bi meslek oldu son dönemlerde.

ayyy bende iyi eksi bekliyorumda. sabah tartıldım. azcıcık arttışda vardı

Kalori yapmaz mi ?günlük listemin disina çıkıp kilo veremekten korkuyorum ilk 1 ay kimsenin haberi yokken rahatim diyetten ama kayinvalidem eltim herkes ogrendi ve kimse inanmıyor basaracagima
Ne demek onlarin inanmasi hic onemli degil sen istiyorsun bu yeter. Nasil kiziyorum boyle insanlara. Ayrica kilo verip vermemek senin kararin. Veremeyedebilirsin onlari bu da ilgilendirmez. Ama bak su kadar soyleyim vermek istiyorsan dogru adimlarla zayiflamaman imkansiz. Onlar ister inansin ister inanmasin bu bir inanc meselesi degil bilim.

Demekki normal bak senin kizindada olmuş
Normal canim hic bozma moralini kaka temizlerken ne isyanlar ettim ben de geçiyor. Onemli olan bebeginin bu durumdan zarar gormeden cikmasi. Bir cok kotu huy kitu aliskanliklar bu tuvalet egitimi sirasinda yapilan hatalarla alakaliymis

himm burada var mi bilmiyorum canim bakmak lazim geliri vs.ne cok sagolasin :)
artilari def et bu hafta notamizi sildirmemiz sart...

himm burada var mi bilmiyorum canim bakmak lazim geliri vs.ne cok sagolasin :)
artilari def et bu hata notamizi sildirmemiz sart...
en kötü maaş burda 1500 tlden başlıo.
işini bilirsen dahada iyi alıyosun.

a sınıfı en üst seviye oluyor.(5-6bin civarı)
b sınıfı orta seviye.(3bin falan sanırım)
c sınıfı en alt. (1,5bin-2,5obin sanırım)

haeshin canim sen internetsiz mi kaldin :)
Kalcam ozgem ne zaman biter bilmiyorum bugun son gun her an bitebilir hatta dur menumu yazayim yedim aksam yemegimi zaten.
Sabah
Tereyagli peynirli iki yumurta
1 domates
8 zeytin
Bol peynir
1 kozlenmis patlican
Tereyagi
Krem peynir
Tereyagli kayisi
Salatalik
Filitre kahve
1 elma
Aksam
Etli patlican yemegi
Yogurt
3 kasik bulgur pilavı
1 murdum erigi
Su 3 lt gecti
Spor 20 dk yuzme

cok guzel canim :)

Kizlar merhaba. Uzun zaman oldu. Eskilerden kimler var :) nasilsiniz, nasil gidiyor?
Kiz cansu noldu sana ya cok zayifladin gerek duymuyosun ugramaya ya cok aldin yüzün yok iyiyiz tatlim sen nasilsin:)) herkes kosturmacada iste biz de tatildeyiz annemlerde:)) sen napiyosun nasil geciyor yaz

Kizlari uyuttum indim yemeğimi yedim. Yawrukush um sen calismana bak dedigin gibi. Benim de surunen bir ingilizce öğrenememe maceram var basladim bi daha ama yavas ilerliyor. Ciddi ciddi bi ingiliz gezgini evimde mi konaklatdam ogrenmek icin bilmiyorum. Oyle siteler varmis adam geliyo sende kaliyo zamani siz belirliyosunuz o ingilizce ogretiyo sen turkce. Esim de diyo rus dadi alalim en iyi onlar konusur

Bugun ku menum
Uyaninca ılık limon su
Kahvalti
2 yagsiz gevrek
1 dilim peynir
7 zeytin
Domates
Salatalık

Yesil cay

Öğlen
3 y.k baharatlı yogurt
14 tane üzüm
10 badem

Yesil cay

Ara öğün
1 bardak sari leblebi
1 incir

Akşam
5 kasik patlican musakka
4 yemek kasigi yogurt
Yağsız limonlu salata

7 bardak su
Sporu aksam yapcam

canim internetten yabanci arkadasla chat yapma siteleri var eve kabul etmektense.
birde rosetta stone diye bir programi tavsiye ederim Busem netten baksana.
cdleri var her seviyeye uygun.
seni zorlaya zorlaya konusturuyorlar.
hem chat secenegide var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…