Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

SALI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Harpy-------
Mavibocuk-------
melinda23-- 100IA----
abesle_istigal DINLENMEODUL --
haeshin 100JJ --
gogo240550M 100JJ --
tiffany20 ODUL 50S --
happy_moon-ODUL ----
AKovser-------
KarKralicesi - ---
fyfyfy-------
Alya008- --
tembel hatun-- --
zey zey-------
saricicek-- 100IA 50S---
fyzanur- -----
oluroylebazen--ODUL 5DK Y 10DK Y --
engindenizz-------

[/td][/td][/td][/td]

**JUMPING JACK YARISMASI SONUCUMUZ**

...Takim ici ilk 3...

1. sira
420 adet egzersiz ile Alya008 arkadasimiza ait

2. sirada 350 adet egzersiz ile onu takip eden gogo2405 yeraliyor

3.'lük 200 adet egzersiz ile haeshin 'e gidiyor

Listeye girme hakkini 170 adet egzersiz ile kil payi kaybeden tiffany20 ide
tebrik ediyoruz.

Basarilarinizin devamini dileriz

oyyy eşimm miielinden hiç gelmez yapmaz da zaten yapısı öyle onunkendi ailem dibimde biri el atmıyor gülüm ben iyilik yapıp denize atmışım halbuki ben onların doğumunda çocukları hastalandığında işlerine hep koştum ama insanoğlu çiğ süt emmiş gülüm.sabredicem küçük küçük mecbur kendim yapıyorum

canim ozaman madem durumun bu o zaman seninde dedigin gibi azar azar, kendini uzmeden, yipratmadan yapabildigin kadarini yap, yapamadiginda birak kalsin...

Ay şimdi benmi kazanmışım bende çok az yaptım sonuncu bile olamam diyordum.yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:))))

şu aralar Türkiye'de isg cok rövarşta. Okumayı düşünüyorum bende.
Belki fikir vs. olur sana kaptanım.
Rabbim gönlünüze göre versin canım

ay yapamadım pasta
arkadaş ev bakıodu. kimseside yok oda ben gibi.
koştum gittim. eve 9 du girdiğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…