hep senin yüzünden normal konuşmayı bilmiyon sen
ben ayak uydurayım sana dedim ,kendini dışlanmış hissetme diye sen gibi davranıyodumİhale bana mı kaldı şimdiSanki sen çok normal konuşuyorsun daaa
Var canım, foruma gelince ilk onu gördüm sanırım hemen profiline yazdım :)Dahlia_ ebruşun bebişi doğdu haberin var mı ?
ben ayak uydurayım sana dedim ,kendini dışlanmış hissetme diye sen gibi davranıyodum
bakıyım bi ne yazmışsınVar canım, foruma gelince ilk onu gördüm sanırım hemen profiline yazdım :)
biliom biliomSeviyom seni
biliom biliomkız senin nişanlın gelmiş niye hiç demiyosun ? ee kaç gün kaldı , çok vakit ayırabildimi sana ,yoksa şu arkadaşının düğünü vardıya onun için gelişi mi bu
Günaydın kızlar
heeh:) hasret giderebildiyseniz oda yeter canım :) hali vakti yiyise hele hiç sorun yok. şafak kaç olmuştu ? 120 küsürlerdemiydi10 gün kaldı..
Evet canım arkadaşı için gelmişti zaten, hatta geldiği gün gece onun yanına gitti.. 5 gün bulamadım onu diyebilirim :))) Onlarınki arkadaşlık değil kardeşten öte birşey, o yüzden düğüne kadar iş, güç yardım derken eve bile uyumak için geliyordu :))
Düğünden sonra benimleydi ama
günaydın canım :)Günaydın kızlar
heeh:) hasret giderebildiyseniz oda yeter canım :) hali vakti yiyise hele hiç sorun yok. şafak kaç olmuştu ? 120 küsürlerdemiydi
iyiyimö canım sen nasılsınNasılsın canımmm ?
nasıl olayım gülüm 2 gündür yine eşimle kriz atlattık ama iyi olmaya çalışıyorum.sen nasılsın nasıl gidiyorasya_01 sen nasilsin canim?
sanırım liste dışı yarışırsın ,çünkü 2.5 kilo çok az :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?