Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım alışırsın ben çok severim topuklu babetle bi tuhaf hissediyorum ama iş dışında kesinlikle topuklu giymem. Alışınca çok iyi hissedersin kendini

Ben de seviyorum aslında, bambaşka hissettiriyor topuklu :))
Ama öyle sık giymediğim için her seferinde topuklu giydikten sonra bir kaç saat bacaklarımı hissetmiyorum :))

Ben çok severim ip atlamayı.. Gerçi şu an atlayamıyorum ama bir ara düzenli atlıyordum, nasıl iyi hissettiriyor anlatılmaz yaşanır yani :)) Kilo verdirdiği de kesinn...

Senin Akın hakkında anlattıklarını düşününce ben hiç durmaz diyordum ama sakinleşmiş çok şükür :)
Alışacak elbet, biraz zaman alır belki ama mutlaka alışır..

Senin Akın hakkında anlattıklarını düşününce ben hiç durmaz diyordum ama sakinleşmiş çok şükür :)
Alışacak elbet, biraz zaman alır belki ama mutlaka alışır..
evet canim biz sasirdik esimle, bu kadar bile beklemiyorduk.
kendimizi en kotuye alistirdigimiz icin , beklenti az olunca sonuca sevindik Fatimem:)
Insallah boyle devam ederiz canim..

Okulda bekleyen tek veli benim sanirim Kadris herkes birakti gitti, ogretmenlerde gelip gecip bana bakiyor.
Aklim Akinda acaba ne yapiyorlar, nasillar neyse az kaldi:)
sende bekleme kuzum
ay ben tam gun verip ayni seyi evde yasamistimmmm:)
oyunu gorunce alisirrr

Dondurma diye diye canimi cektirdiniz benimde :)
sende 3gunde bir bir top dondurmayi serbest birak hayyyin kaptan:):):)

Akini almama 15dk kaldi, cok merak ediyorum.Dim dim, dim dim, dim dim :)
:)
ay cok guzelll
benim ipin varrrrr aslinda
cok ise yaradigini duydummmm ama ipsiz daha kolay yapiyorummm
yap kizzz sen yaparsin

Kızlar walking at home yu yapiyorum ama olecek gibi oluyorum takip edemiyor hareketlere yetişemiyorum bazi hareketleri hic yapamıyorum iyice şaşırdım az once 35 dk yaptim ama ölüyorum

canim 2milden baslasaydin keske
o nefes nefese kalma 2haftaya gecer
1aya az gelirrrr
merak etme

Yalan olan ne pestilim cikiyo aksama kadar bi de sipalari eglendirmek icin gece yuruyuse cikiyoz he yalan bisiklet ittirmekten kollarim kas yapti.
kıskançlıkta mı yapmıyalım

İyi akşamlar canlar..
Düğünden geldim ölüyorum yorgunluktan..
Hergün topukluyla gezenler nasıl geziyor ya, 2-3 saatte mahvoldu ayaklarım
çok ince topuklu almasaydın ozaman
Insallah canim, amanin okulun tum kapilari kilitli ben bildigin iceride kalmisim, kacak vaziyette :)
akının kime çektiği belli :)

Ye bitanem afiyet olsun yemedim valla :)ama icim cız etti kendimi örgüye verdim :/
Yawrukush hala bu iradelileri atmamakta kararlımısın bu gidişle kaptanlığını bile alır bu kız elinden

ama ama ama ekmek yemedim ,dengeledim onu ben :)

Sen atılacak insanmisin canım arada kaynamış mesajların

Hoşgeldin edos özlettin kendini.

Hadi hayırlısı

Türk olduğumuzu belli etcez illaki

Ahanda kendime örgü arkadaşı buldum ne oruyon bakem

Her zaman her yerde Turk oldugumuzu belki etmeden olmaz:)
Nobet nasil geciyor ablacim?
bende belli etmek istiyorum ,ama her gören bana yok sen tatarmısın ,yok çerkezmisin diyor.2 gün öncede ne dediydi markette kız ...hatırlayamadım da ilk olarak sen türkmüsün dedi kendisi türk değildi benide onlardan sandı
beim gözlerim çekik değil yaaaaaa kocaman işte kocamannn
Kızlar kendime su içmek için hediye aldım Migrosta 5tl sizde alın
plastikler zararlıdır diye cam kullanıyorum ben :)
Güzel geçti kuzucum zor oldu ama atlattım :)
hadi sonucunu bekliyorum canım :)
yarın nasıl geçicek bakalım,beklediğimden iyi geçmiş,sonunda alışmış,çok şükür :)
evet ablacim ben bile bu kadar beklemiyordum:)
Ogretmenin elini tutmus geliyordu, ben disarida bekliyordum beni bir gordu basladi aglamaya sipa:)
nazlari bize geciyor keratalarin:)
ayyy kıyamam ona ben

sanırım liste dışı yarışırsın ,çünkü 2.5 kilo çok az :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…