Kızlar kendime su içmek için hediye aldım Migrosta 5tl sizde alın
Canım alışırsın ben çok severim topuklu babetle bi tuhaf hissediyorum ama iş dışında kesinlikle topuklu giymem. Alışınca çok iyi hissedersin kendini
İp atlamaya kafayı taktım kızlar. Salonda geçen bir kız gördüm kpndisyonun dibine vurdu bir ip atladı şov yaptı hepimize. Çok taktım profesyonel ip atlamak istiyorum. Doğrusu acaip kondisyon yapıyormuş zaten bi denedim kitlendim hemen. İp atlayan var mı aramızda ?
Kizlar eve geldik simdi Akini doyuruyorum.
Ogretmenin soyledigine gore Akin ilk basta bagirmis, oyuncaklara vurmus, aglamis ama sonra sakinlesmiss:)
Alisacak boyle boyle diyor, ogretmenimiz cok pozitif Allahtan.
Ilk gunumuz boyle gecti kizlar :))
Dualariniz icin tesekkur ederiz :)
oyy cok tatliymis bu kedicik :)
evet canim biz sasirdik esimle, bu kadar bile beklemiyorduk.Senin Akın hakkında anlattıklarını düşününce ben hiç durmaz diyordum ama sakinleşmiş çok şükür :)
Alışacak elbet, biraz zaman alır belki ama mutlaka alışır..
tamam canim anlastik:)Kaptanım, ben dünkü menümü doğru düzgün hatırlamıyorum bile
Bugünden sözzz eski düzene dönüp hergün mutlaka yazıcam..
sende bekleme kuzumOkulda bekleyen tek veli benim sanirim Kadris herkes birakti gitti, ogretmenlerde gelip gecip bana bakiyor.
Aklim Akinda acaba ne yapiyorlar, nasillar neyse az kaldi:)
sende 3gunde bir bir top dondurmayi serbest birak hayyyin kaptan:):):)Dondurma diye diye canimi cektirdiniz benimde :)
:)Akini almama 15dk kaldi, cok merak ediyorum.Dim dim, dim dim, dim dim :)
ay cok guzelllİp atlamaya kafayı taktım kızlar. Salonda geçen bir kız gördüm kpndisyonun dibine vurdu bir ip atladı şov yaptı hepimize. Çok taktım profesyonel ip atlamak istiyorum. Doğrusu acaip kondisyon yapıyormuş zaten bi denedim kitlendim hemen. İp atlayan var mı aramızda ?
Kızlar walking at home yu yapiyorum ama olecek gibi oluyorum takip edemiyor hareketlere yetişemiyorum bazi hareketleri hic yapamıyorum iyice şaşırdım az once 35 dk yaptim ama ölüyorum
kıskançlıkta mı yapmıyalımYalan olan ne pestilim cikiyo aksama kadar bi de sipalari eglendirmek icin gece yuruyuse cikiyoz he yalan bisiklet ittirmekten kollarim kas yapti.
çok ince topuklu almasaydın ozamanİyi akşamlar canlar..
Düğünden geldim ölüyorum yorgunluktan..
Hergün topukluyla gezenler nasıl geziyor ya, 2-3 saatte mahvoldu ayaklarım
akının kime çektiği belli :)Insallah canim, amanin okulun tum kapilari kilitli ben bildigin iceride kalmisim, kacak vaziyette :)
Ye bitanem afiyet olsun yemedim valla :)ama icim cız etti kendimi örgüye verdim :/
ama ama ama ekmek yemedim ,dengeledim onu ben :)1 pogaca :))
Sen atılacak insanmisin canım arada kaynamış mesajların
Hoşgeldin edos özlettin kendini.
Hadi hayırlısı
Türk olduğumuzu belli etcez illaki
Ahanda kendime örgü arkadaşı buldum ne oruyon bakem
bende belli etmek istiyorum ,ama her gören bana yok sen tatarmısın ,yok çerkezmisin diyor.2 gün öncede ne dediydi markette kız ...hatırlayamadım da ilk olarak sen türkmüsün dediHer zaman her yerde Turk oldugumuzu belki etmeden olmaz:)
Nobet nasil geciyor ablacim?
plastikler zararlıdır diye cam kullanıyorum ben :)Kızlar kendime su içmek için hediye aldım Migrosta 5tl sizde alın
hadi sonucunu bekliyorum canım :)Güzel geçti kuzucum zor oldu ama atlattım :)
yarın nasıl geçicek bakalım,beklediğimden iyi geçmiş,sonunda alışmış,çok şükür :)Kizlar eve geldik simdi Akini doyuruyorum.
Ogretmenin soyledigine gore Akin ilk basta bagirmis, oyuncaklara vurmus, aglamis ama sonra sakinlesmiss:)
Alisacak boyle boyle diyor, ogretmenimiz cok pozitif Allahtan.
Ilk gunumuz boyle gecti kizlar :))
Dualariniz icin tesekkur ederiz :)
ayyy kıyamam ona benevet ablacim ben bile bu kadar beklemiyordum:)
Ogretmenin elini tutmus geliyordu, ben disarida bekliyordum beni bir gordu basladi aglamaya sipa:)
nazlari bize geciyor keratalarin:)
sanırım liste dışı yarışırsın ,çünkü 2.5 kilo çok az :)kızlar herkese merhaba;
Yawrukush beni takıma alır mısın
bu sabah tartıldım ki 59,2 şok oldum , nişanlım geldi aylar sonra bizde kaldı ama arada çok şey yemiş ve düzenimi bozmuşumdüğünüme 2 ay kaldı 2,5 kilocuk versem yeterli , takıma tekrar dönebilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?