Ebrunun kızı oldu özgenin oğlu olacak asyanin oğlu olacak ollalla arzu evlendi mavibocuk Merve evleniyor bu hafta akovser fatime hala asker bekliyo 130 günü kaldıHoşbuldum canım
Ne var ne yok , büyük değişiklikler var mı?
Canım acılı ekmek varya puaça gibi yapılıyor internet sitelerinde var tarifi ćok basit yapımıpastayi bosver :)
aciliyi nasil yapiyorsun, tarif isterim:)
canim anane babanne kiyamiyor bakiyorlar :)Evet ćok yakınız ama bizim minnoş hić yerinde durmuyor heryeri karıştırıyor bu aralar adım atmaya başladı durdurabilene aşkolsun annemin şekeri var şekerini fırlatıp bizimki :))
eheheh ne guzel ozetlemissin ablam :)Ebrunun kızı oldu özgenin oğlu olacak asyanin oğlu olacak ollalla arzu evlendi mavibocuk Merve evleniyor bu hafta akovser fatime hala asker bekliyo 130 günü kaldı
Başka aklıma gelen yok galiba
haa onumu diyorsun bende acili sos sandim, ekmege surulen.Canım acılı ekmek varya puaça gibi yapılıyor internet sitelerinde var tarifi ćok basit yapımı
Yok canım ne annem bakabiliyo nede kayın valdem ikiside yaşlı artık kucaklarına veriyorum iki dakika durmuyor e onlarda başedemiyorlarcanim anane babanne kiyamiyor bakiyorlar :)
1 saatlik olsun birak, hem cocugun icinde iyi.
sonra alisma durumlarina gore sureyi arttirirsin kuzum..
sağ ol canımBugünden verirsen sipariş yarın kargoyada verirler cumartesiye elinde olir
zor ozaman Fikriyem , ablanla donusumlu baksaniz.Yok canım ne annem bakabiliyo nede kayın valdem ikiside yaşlı artık kucaklarına veriyorum iki dakika durmuyor e onlarda başedemiyorlar
siz hepiniz beni erken dogurtacaksiniz anladim ben..yazsam mı yazmasam mı diye kararsız kaldım .... yazsamda kızacak yazmasamda kızacak özgeben bugün pizza yedim ,bir orta boyu yedim yani . misafirlerde şimdi gitti sporda yapamadım . kalan vakitte bişeyler yapayım bari... ben kendimi atarım camdan özgem sen zahmet etme ...
siz hepiniz beni erken dogurtacaksiniz anladim ben..
takimin yarisi izne ayrilir, spor yapan araki bulasin, her gun menulerde kacamaklarr.
vay arkadas ben ne yumusak yuzluyum, yok yok kivirtamiyorum bu kaptanlik isini..
ben oglumu okula goturup, bu diyarlardan gidecem en iyisi o............
Ablamın çocukları büyük canım en küçüğü 7 yaşında 1 saatliğine bırakabilirim ama 1 saattede ne yapılırkizor ozaman Fikriyem , ablanla donusumlu baksaniz.
Mesela sen ablanin cocuguna bak seninkiyle beraber 2 saat, oda seninkine baksin.
yazacagim tabi hihhhh
sen bana liste halinde up uzun ceza listesi yaz . valla hepsini gık çıkarmadan yapıcammm
1 saat deme canim ilac gibi gelir inan ki , hic hafife alma..Ablamın çocukları büyük canım en küçüğü 7 yaşında 1 saatliğine bırakabilirim ama 1 saattede ne yapılırki
Haklısın galiba ayın 4 ünde arkadaşın düğünü var nasıl gidicem bu çocukla diyodum ablama bırakayım:))))1 saat deme canim ilac gibi gelir inan ki , hic hafife alma..
tamam bekliyorumyazacagim tabi hihhhh
Kaç dilim pizza yediyse dilim başına yazyazacagim tabi hihhhh
uzun bi liste bekliyoz dedim yaKaç dilim pizza yediyse dilim başına yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?