Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hoşbuldum canım
Ne var ne yok , büyük değişiklikler var mı?
Ebrunun kızı oldu özgenin oğlu olacak asyanin oğlu olacak ollalla arzu evlendi mavibocuk Merve evleniyor bu hafta akovser fatime hala asker bekliyo 130 günü kaldı
Başka aklıma gelen yok galiba

Evet ćok yakınız ama bizim minnoş hić yerinde durmuyor heryeri karıştırıyor bu aralar adım atmaya başladı durdurabilene aşkolsun annemin şekeri var şekerini fırlatıp bizimki :))
canim anane babanne kiyamiyor bakiyorlar :)
1 saatlik olsun birak, hem cocugun icinde iyi.
sonra alisma durumlarina gore sureyi arttirirsin kuzum..

canim anane babanne kiyamiyor bakiyorlar :)
1 saatlik olsun birak, hem cocugun icinde iyi.
sonra alisma durumlarina gore sureyi arttirirsin kuzum..
Yok canım ne annem bakabiliyo nede kayın valdem ikiside yaşlı artık kucaklarına veriyorum iki dakika durmuyor e onlarda başedemiyorlar

yazsam mı yazmasam mı diye kararsız kaldım .... yazsamda kızacak yazmasamda kızacak özge ben bugün pizza yedim ,bir orta boyu yedim yani . misafirlerde şimdi gitti sporda yapamadım . kalan vakitte bişeyler yapayım bari... ben kendimi atarım camdan özgem sen zahmet etme ...

siz hepiniz beni erken dogurtacaksiniz anladim ben..
takimin yarisi izne ayrilir, spor yapan araki bulasin, her gun menulerde kacamaklarr.
vay arkadas ben ne yumusak yuzluyum, yok yok kivirtamiyorum bu kaptanlik isini..
ben oglumu okula goturup, bu diyarlardan gidecem en iyisi o............

sen bana liste halinde up uzun ceza listesi yaz . valla hepsini gık çıkarmadan yapıcammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…