iyiyimö canım sen nasılsın
10 gün kaldı..
Evet canım arkadaşı için gelmişti zaten, hatta geldiği gün gece onun yanına gitti.. 5 gün bulamadım onu diyebilirim :))) Onlarınki arkadaşlık değil kardeşten öte birşey, o yüzden düğüne kadar iş, güç yardım derken eve bile uyumak için geliyordu :))
Düğünden sonra benimleydi ama
Akovser kusum bn yoktjm gözün aydin diemedm bitanem allah tez zamanda kavustursun sizi bidaha hic ayrilmain canim hasret gdermenize sevndm
Bak yaa mesajları okumuyonmu sen kalk hadi squat yapsquat yarışması mı hani ben görmedim
Hoşgeldin canım tekrarAynen, günlük buraya yazmak dertleşmek de yeterli oluyor zaten , geçen defer de listeye girmemiştim o sorun olmaz canım
Eline sağlık canım. Bazen oluyo öyle canın bişey yapmak istemiyo öylece otur kalk yemek yapmak bile zor gelebiliyor . Bugün spora başlamak için güzel bir gün squatla başlayabilirsinKizim uyuo ona limon aromali kek yaptm pisio corbasida hazir bnde uzaniorm kizlar.... ya bnm muazzam diet ve spor sevkim kirildi nasl toparlanicam
Hoşgeldin canım tekrar
o sayfa kaçmışBak yaa mesajları okumuyonmu sen kalk hadi squat yap
Hoşgeldin canım tekrar
Eline sağlık canım. Bazen oluyo öyle canın bişey yapmak istemiyo öylece otur kalk yemek yapmak bile zor gelebiliyor . Bugün spora başlamak için güzel bir gün squatla başlayabilirsin
Canım n.11.com kargoyada bağlı tabikızlar cumartesiye kadar aldığım ürünü getirecek giyim sitesi biliyomusunuz ?
Bugünden verirsen sipariş yarın kargoyada verirler cumartesiye elinde olirCanım n.11.com kargoyada bağlı tabi
Bütün gün diyet spor ćocuk temizlik yemek offffSelam canlar nasilsiniz?
Biz yine kahvalti masasindayiz, gununuz nasils gecti?
ne guzel iste FIkriyecigim verimli bir gun gecirmissin canim, daha ne olsun.Bütün gün diyet spor ćocuk temizlik yemek offff
Evet ya çocuğa bakan biri olsa alışveriş sinema on numara olurdu:)))ne guzel iste FIkriyecigim verimli bir gun gecirmissin canim, daha ne olsun.
Arada annen, ablanlar yardimci olsa esinle beraber vakit gecirseniz, cok iyi gelir canim...
sarmadan ye canim birkac tane, acilidan da 1 dilim ekmege sur ye.Yarın misafirim gelicek onlara pasta yaptım sütlaç yaptım sarma sardım yarında puaça acılı yapıcam ćok işim var ama hiç birinden yiyemeyeceğim nekadar acı
ee ailen yakinda degil miydi gulum?Evet ya çocuğa bakan biri olsa alışveriş sinema on numara olurdu:)))
Tamam öyle yaparım pastadanda yiyimisarmadan ye canim birkac tane, acilidan da 1 dilim ekmege sur ye.
sutlacdan da 1-2 kasik al bir ogunun bu olsun..
pastayi bosver :)Tamam öyle yaparım pastadanda yiyimi
Evet ćok yakınız ama bizim minnoş hić yerinde durmuyor heryeri karıştırıyor bu aralar adım atmaya başladı durdurabilene aşkolsun annemin şekeri var şekerini fırlatıp bizimki :))ee ailen yakinda degil miydi gulum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?