yiyen benim bide utanmadan sana mı kzıcam kız :)K
Kızdınmı canım bana(((
:))))yiyen benim bide utanmadan sana mı kzıcam kız :)
çok güzel olmuş kıskandım ,ben anca kıskanıyorum zatenMenümü yazayım bari
Sabah
Domates
Salatalık
Peynir 4 küçük dilim
3 zeytin
Öğlen
4 yk güveç
Yarım Kâse yoğurt
Ara:1 salkım üzüm
Akşameynirli salata
Spor:30 dakika dans 50 mekik suguat 45 dakika bisiklet
Su:14 bardak
Aralarda yeşil cay
Galiba yarına kadar bitiremezözge benim listeyi hazırlamaya gitti galiba
Canım vallahi bende zorlanıyorum ki ben Dondurmasız yapamazdım cumaya ödül diye kendimi zor tutuyorum:))çok güzel olmuş kıskandım ,ben anca kıskanıyorum zaten
bende gülsemmi ki ... gülmeyede yüzüm yok ama dayanamıycam ,şu kadarcık olsada güleyim bende :)Galiba yarına kadar bitiremez
en güzeli benimde toparlanam lazım ,iradem çok zayıf , sabah çok güzel başladım güzelce aramı da yaptım .sonra kardeşim pizza almış gelmiş dayanamadımCanım vallahi bende zorlanıyorum ki ben Dondurmasız yapamazdım cumaya ödül diye kendimi zor tutuyorum:))
Ya işte diyetin en zor kısmı bu kendini tutabilmek en azından 1 dilim yeseydin ortaboy pizza abartmışsın birazen güzeli benimde toparlanam lazım ,iradem çok zayıf , sabah çok güzel başladım güzelce aramı da yaptım .sonra kardeşim pizza almış gelmiş dayanamadım
Ya işte diyetin en zor kısmı bu kendini tutabilmek en azından 1 dilim yeseydin ortaboy pizza abartmışsın biraz
Suguat yaptınmı bugün:))))))
bencede ablana sende arada destek olursun boyle boyle idare edersiniz :)Haklısın galiba ayın 4 ünde arkadaşın düğünü var nasıl gidicem bu çocukla diyodum ablama bırakayım:))))
super menu super spor olmus bugun canim tebrikler:)Menümü yazayım bari
Sabah
Domates
Salatalık
Peynir 4 küçük dilim
3 zeytin
Öğlen
4 yk güveç
Yarım Kâse yoğurt
Ara:1 salkım üzüm
Akşameynirli salata
Spor:30 dakika dans 50 mekik suguat 45 dakika bisiklet
Su:14 bardak
Aralarda yeşil cay
yok okula gittim geldim:)özge benim listeyi hazırlamaya gitti galiba
çok güzel olmuş kıskandım ,ben anca kıskanıyorum zaten
o kardeste sopalik, diyeti sabote mi ediyor acepppp??en güzeli benimde toparlanam lazım ,iradem çok zayıf , sabah çok güzel başladım güzelce aramı da yaptım .sonra kardeşim pizza almış gelmiş dayanamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?