Hoşgeldin canım ben banu 25 yaşındayımYaa bugün daha diyete baslamadm yarın yazsam olur mu
tesekkür ederim canımBenim nisanlim gerçekten gece 1 de kokoreç yemeye gitti
Canım fat secret programın adı, ben orda yediklerimi kaydedip onenot a pdf olarak ındiriyorum ki çok sayfa çıkmasın, adım sayar programı da samsung un kendi programı s_health diye bi program
benim deReglim yaklaştı karnım şişti
daha gune karar veremedin kuzum, olsun 2 cocuk da olsa hepinize bir degisiklik olacak Kadrisim :)cuma sanirim canim
daha karar vermedimmm
canimda hic gitmek istemiyor cok zor geliyor 2cocukla bir yere gitmek
gozumde buyudu simdidennnn
ah ahh bezen bende ayni feryadi basiyorum , azicik daha uyusammmmgunaydin herkese
kizlar 7de uyandi kizdim vallahi herkesi tekrar yatagina postaladim
guzelce kizdim birde
saat kaca kadar parkta durdum erken uyanmasinlar diye
haksizlik bu
kucuk simdi uyudu sanirim sesi cikmiyor
buyuk oyun oynuyorrr
keske biraz daha uyuyabilsem
canim elbette mezun olsanda birakmayiz :)Herkese günaydınnnbn
Keyifli huzurlu bir gün diliyorumYawrukush çok haklı bende koşturmalarımdan elime teli alamadım giremedim herkesten kendi adıma özür diliyorum. Emek verenlere çok teşekkür ediyorum. Ben bigün mezun olsam bile aktif takımda kalmak istiyorum hepinizi çok sevdim kesinlikle kopmak istemiyorum.
canim Akin bugun cok mutlu gitti okuluna 3. gune gore cok guzeldi tepkileri cok sukur:)iyiyim canım şükür
sen nasılsın
akın alışıyor sanırım okula. maşallahhhh onaaaa
yani burdaki işinde kötü değil. yöneticilik cok iyi yani.
hakkında hayırlısı. memleket neresi
ayyy kaptanım cok haklısın. ben bi kaç gündür kısa yürüyüşler harici bişide yapamıyorum.
biliyosun durumumu az cok.
bugün dahada uzun tutucam yürüyüşümü
canim okulla ilgili kotu seyler hic soylemedi cok sukur, sadece ne oluyor ne bitiyor anlamaya calisiyor kuzucuk.Gunaydin canlar, keyifli gunler:)
@Mavibocuk ikinci dugunun yarin sanirim. Allah mesut etsin kuzum
Yawrukush Akin pasamiz nasil canisi, olumlu yorumlar yapmaya basladi mi okulu/arkadaslari hakkinda?
@Saadetim33 dogum gunun kutlu olsun birtanem. Saglikli ve huzurlu nice yillara, ailen ve sevdiklerinle birlikte insallah
insallah boyle devam eder canim benim:)çok üzülmüştüm ama sonradan mutlu çıktığını okuyunca çok sevindim özgem :)inşallah hep güzel geçer okul günleri,dertsiz tasasız .arkadaşlarına alışınca zamanla eminim çok sevecek okulunu :)
senin adına çok sevindim canım ,ne güzel istediğin kiloya geldin :)
geçmiş olsun bitanem ,alerjin başlamış yine ,kendine dikkat et sıcaktan uzak dur lütfen ...
inşallah canım :)
ohh ohhh ne güzel.
canım bence migros işine gir,sevmezsen bırakırsın olur biter . bir yandanda başka iş araştırırsın orasını sevmezsen .
bende diyetimi çok bozdum seni üzdüm ... ama bugün çok azimli kalktım inşallah çok dikkat edicem artık ,çünkü senin canının sıkıldığını görünce benimki de sıkıldı. kilo alcam diye bile bu kadar üzülmemiştim . özür dilerim özgem . verdiğin cezalarda bile yine insaflı davranmışsın ama ben daha fazlasını yapıcam bugün telafi etmek için ...
sanada Melisim :)İyi geceler canlar:)
canim herkes kendine yakisani yapar, sen saygili olarak en dogrusunu yapiyorsun.gülüm benim eltim kv me olmaz hakaretler ediyor bazen yanında bile yüzüne karşı neredeyse küfrediyor kaynım gıkını çıkarmıyor ben zaten o terbiyede biri değilim beni az çok biliyorsun artık tanıdın yani ben aileme yakın olmama rağmen ailem yüzünden 1 kere bile eşimin kalbini kırmadım tartışmadım hep dengede tuttum ve her zaman herşeyden önce eşim dedim yuvam dedim bunları yapmış biri olarak onunda beni bir yere koyması gerekmiyormu.olay tazeyken sen haklısın gülüm boşver gelirse evde yokum de gönder diyor üstüne 1 hafta geçsin annem sana naptı diyor.bıktım bıktım bıktım inanki artık kadının yüzünü bile görmek istemiyorum kadın 1 numaralı oyuncu ya ödülü bile hak ediyor
evet Senayim masallah senin metabolizman canavar gibi :)Bir doğum daha yapmazsam hayatta almam. Günlük hayatta çok takıntım var kiloya. İnşAllah yaş ilerledikçe metabolizma duruyor. Ama şu bir buçuk aydır yaptırdığım ölçümlerde metabolizma yaşım 15 çıkıyor
canim elbetteki istedigin kiloya ulasincada kal bizimle, sohbet, muhabbet hep beraber takiliriz :)Ooo maşallah
bebişlere göz aydını , evlilere de hayırlı olsunu eksik etmeyelim o zaman .
Benim düğün de kasımda inşallah
Yolunda çok şükür canım hoşbuldum o zaman
Evlilik hazırlıkları derken uğraşıyorum, nişanlım gelmişti aylardır ankaradaydı
İşte onu görünce gez dolaş atıştır derken formumu bozdum sanırım
Aklıma siz geldiniz burası gerçekten o kadar güzel ki hatta hiç ayrılmasam formumu korumak için de katılsam olur muyokluğunuzu hissettim wallahi
Ben de sizin sohbetinizi özledim ne war ne yok bebişini kreşe mi verdin geçmiş sayfalarda okudum , sanırım okulda bekliyormuşsun :)
sende canimsin ablam :)Nerde mutlu olacaksan orda yaşa bence canım iş konusunda Migros u bi dene belki seversin bi arkadaşımın eside Migros mağaza mudurydu ama başka bi mağaza açmak için şehir degistirmislerdi ama çok kötüb i iş olduğunu sanmıyorum seversin belkide. Sevdiğin bi şehirde yaşayınca iş çok önemli olmuyor
Canımsın ben severek yapıyorum işleri keşke daha fazla zaman ayirabilsem .
Günaydınlar bacılar
Seninde az kalmış Hayırlı olsun canım hehe bende Kasım geliniyor bu arada
haklisin sopa sart :))Kaptnaın yerinde olsam her gün sizibunla karşılardım.
Nerdesin diye
TatilmişNe var yani gitti iseniz. Gidemeyenlerde var
Bu pazar bizde denize gitcezz ne var yani
ay ablacim hakkinizda hayirlisi olsun, insallah icinize sinen bir ev olurda alirsiniz.Ancak işleri bitirdim geldim geç kalkınca işlerde geç bitiyor.
Han Biz tatil dönüşü eve boya yapacak yaa benim adamın gene ev alma hayalleri depreşti
Evi boyiycamiza ev alsak ya dedi akşam bende ev varda almadikmi dedim demesem iyiydi ya neyse hemen çıkarttı telefonu ben bir iki tane buldum dedi başladı göstermeye napıcam ben bu adamla yaa
bazen erkekler para konularinda oyle gel git yasiyorlar benim esimde oyle normal ablacim.Buralar karışık bizim apartmanda 3 tane satılık var 260 bin 270 bin 290 bin ama bu kadar ödeyemeyiz birde sırf yeri iyi diye eve o kadar para vermek abartı geliyo bana ama daha uygun olanlarda var yakınlarda bakicaz artık. Ev alıp almamak değilde eşimin gel gitleri yoruyor beni
bu aralar senin bir modun dustu Kadrisim ,aklim sende bilesin.kizlar ben cay iciyorum
yemegim hazir
ama pilav yapiciiiimmmm
sporumuda yaptimmm da pek keyifsizim bugunde
kac gundur bogazim kemiklerim agriyoorr
grip falanmi oldum acabaaa
sizde ne var ne yokkkk
tamam canim internet sorunun cozulduyse yazarsin artik Arzucum, gel kiz azicik sohbet edelim :)Merhabalar...
Yawrukush Canim bundan sonra menulerimi yazicam demisdim ama telden yaziyordum ondada internetim bitdi.Evede bugun internet baglatdik o yuzden ama yazicam bundan sonra soz kusuruma bakma
ohh ohh demek haftaya mezun ediyoruz taze gelinimizi suppeeeeerr :)Merhaba . Oncelikle gec cevap yazdigim icin ozur dilerim.Ayrica tesekkur ederim sanada zahmet oldu kendi tartimla tartilmak istiyordum o daa evdeydi bu gun geldi ama tok karnina tartildim 47.5 oldu dikkat ediyorum yine yediklerime tabiki sporada ara vermeddim insaAllah onumudeki hafta mezun olurum .Tekrar tesekkurler. :))
evet canim evini sevdikten sonra, aile ozlemine alisiliyor.Ilk baslarda biraz zorlandim ama artik alistim insanin kendine ayit bir evi olmasi cok guzelmis :))Sen nasilsin ?
hakkinda hayirlisi olsun canim benim, muhim olan senin mutlulugun...Kızlar ilk mülakatı geçtim bugün grup mülakatına gircektim ki yolda tam metronun girşinde karar değiştirdim geri döndüm eve gercekten kendimden emin değilim hiç istediğim bi iş değil hiç hayalim değil . İlk mülakata girerken bi ailenin kızı vardı annesiyle gelmiş durumu pek iyi gibi değildi aklıma o bile geldi dedim kendi kendime adam gibi çalışmıcaksan gitme insanlar bu iş için emek veriyo dedim sonra tekrardan gitcektim dedim ki kendime bi işe girştin sonunu getir bi baktım kent kartım yok büro da açık değil yenisini almam için geç kalıyodum zaten 15dkda hazırlanıp fırlamıştım eve dönsem zaten geç kalcam . Rüyamda bile gördüm bi arabaya binmem gerekirken binemiyorum dönüyorum yoldan dedim ki hayırlısı buymuş demek ki olmucağı varmış
canim her iste bir hayir vardir.Şimdi babam didimden bi iş bulmuş cuma gçrüşmeye gitcem o iş olursa izmirdeki hayallerine veda ediyorum .sevgilimle memlekette zaten görüşemem her yer akraba. O yüzden canım çok sıkkın
Gerçi düzenli para kazanırsam evliliğimiz daha erken olur didimde kazandığım bana kalır birikim yaparım
sen nasilsin Fatimem, iyice misin bugun?Napıyorsunuzzz ??
Hava çok sıcak, tıkıldım kaldım yine eve.. Birşey de yapamıyorum canım sıkıldıı
sanada Melisim :)
regli gelsin siskinlik falan kalmaz dert etme guzelim :)
canim hosgeldin aramiza:)Merhaba arkadaslar 168 Boy 98 kiloyla araniza katiliyorum :) hedefim 53-56 kilo olmak :) hepimize kolay gelsin
insallah icine sinen is olsun canim benim...Kuzum ben sosyoloğoğum aile danışmanıyım felsefe grubu öğretmeniyim ve işsizim
İş çok en kötü gider bi cafede de çalışırım ama hayallerim için kadro açılması şazım
canim yiyebiliyorsan ye yiyemiyorsan zorlama kendini..Kizlar birisi bana muz ve incir dışınıdakii meyveleri nasil sevebilecegimi söylesin
vayy vayyy vayyy bugun yildizli pekiyi aldin Feyzosssss muahhh :)bugün menüm :
sabah: yarım yumurtadan omlet
1 kkpeynir
domates salatalık
1dilim ekmek
1 ceviz
yarım avuç çiğ badem
öğlen : 2 minik but tavuk
salata
ayran
3 kaşık yeşil fasulye
3 kaşık pilav
1dilim ekmek
ara: 1 avuç çiğ badem
1 hurma
1 kuru incir
akşam : salata
yoğurt
3 kaşık yeşil fasulye
1dilim ekmek
9 gibi : 1 avuç badem
biraz yaban mersini
su :2litre
spor : 1 saat yürüyüş
100 ip atlama
50 mekik
100 squat
100 jj
200 basen çalışma
Yawrukush
canim benim hic uzerine alinma su siralar takimin buyuk cogunlugu bu durumdaydi bende o yuzden bir silkelenelim diye yazdim o notu..Selam herkese nasilsnz yeni uyeler hg sizde
ozgecim yazini okudum ve haklisin bn uzerime alindm birazck uzuldm ama hercekten haklsn bnm cocuk tlfn du tabletti cok duskun malesef elime aldgm an saldirio kapio elimden inan suan bile zor yaziorm ama haklsn 15 dkka ugricak vaktm oluo dusunceszlik ediorm takim arkdslarma herkesten ozur dilerm calisirken cok daha rahat takilabliodm kusuruma bakmain takim olumsuz etkileniosa cikada bilirim ne karar verrseniz o olsn neyse alintilarmi yaxim
evet canim 12-3 arasi okullu oldu Akin Bey:)ben ip aldmda evde atlanmio vallahi bosuna aldm yani... valla pes etmedmde biraz skildm sanrm adapte olamiormki bebegm
Akin pasa okulami basladi tam yaso valla bir iki gune alisir umarm ozgecim
tekrar hosgeldin @Eyo6o9 :).Ey0609 TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :ey0609
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :22
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2cocuk,3 yaşında ve 2,5 aylik
Yaşadığınız şehir:ankara
Boyunuz :1.64
Kilonuz:94
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz :evlendikten sonra hamilelikte birlikte farkında olmadan hızla kilo aldım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?
bende güzel görünmek istiyorum.
hic merak etme hep beraber cok guzel kilolar verecegiz :)Son şansım burası artık
kpssye mi hazirlaniyorsun canim?Bugun yine yogundu canim kpss icin para yatirdim falan oglan da iyi ama haka çişini yapiyor:/ az oncede eve gectim esim erken geleceğim ozledim dedi
supersin canim, azmin daim olsun :)Evet emiyo kızım. Spora da yarın basliyrm koşu bandim bisikletin bile var sadece motivasyon a ihtiyaçim var
canim burada hergun 8 saat calisiliyor.pizza mi yedin sen :))
Hoşbuldum canim kasıma kadar veririm inşallah
Ohyyy ben yemezsem öğleden sonra erişim herhalde
Ohh hayırlı olsun okulunuz o zaman :) de şunu anlamadım esin de çalışmıyor mu öğlen arası 1 saat değil mi sinema nasıl olacak
leslie candir:)Dışarı çıkmaya üşendim resmen leslie yapıyorum evde kendimden utanmaliyim
supersin canim benim:)uyaninca 1gunkurusu
sabah
2yumurta
2dilim tbe tereyagli
az recel
peynir
domates salatalik maydanoz biber
ogle
1tabak zyagli barbunya
1lokum kahveyle
ara
1avuc cig kuruyemis
1incir
1parca kavun
aksam
4yk bulgur pilavi
1tabak kiymali turlu
coban salata
cig kuruyemis
biraz abarttim ki
su cok ictim sayamadim bugun
spor
leslie 1mil ile isindim
ozlemisim kendisini
25dk egzersiz
50 M cezamda tamamdir kaptanimYawrukush
ehehhe boyle eslere masallah, benim esimde aksam yemekten sonra kacamak yapmaz, yapsada 5milyon kez uzulur, laf soyler neden engel olmadin diye:)ayyy ayni benim esim
dun gece cok acim dedim
kokorec aliyimi diyo gece 1de
he al dedimmmm
tövbe tövbe
oyy bir kocaman tebrik de benden sana Kadrisss :)ablam cuma gel diyor
diger ablam ptesi yokum sali evdeyim diyor
kardesim ptesi
abim cuma ptesi arasindaki gunler gelme trafik yogun diyor
annem ben seni alirim diyor
esim ortalik karisik diyor
yegenim ctesi mutlaka burda ol diyor
seferler iptal feci ruzgar
ben napsam ya
melisss anne diyor
asya park diyor
esim o kagit nerde diyor
ben mi
aldim elime teli sakinligime hayranlikla bakip kendimi tebrik ediyorum
ozlemisiz bu menuyu :)İyi akşamlar kızlar menüme ilave bol salata var 1 bardak tarçınlı karanfilli çay, 1 bardak limoluu yesil çay var.
1194 kalori aldım
5479 adım attım
Yawrukush
Eki Görüntüle 1875196 Eki Görüntüle 1875197
menu cok guzel Senayim, spor yok mu?Sabah
2 dilim tbe
2 yumurta
Az peynir
5 zeytin
Ara
Bir türk kahvesi
Öğle
1 yumurta
3 yk semizotu yemeği
2 dilim tbe
1 sb kefir
Ara
1 muz
Akiam
1 kepçe çorba
8 yk tavuk yemeği
1 sb kefir
tamam canim, ne var ne yok gorusmeyeli, ask hayatin nasil gidiyor Cansucugum:)
Takimdaki herkesi evlendiriyoruz kuzum, haberin olsun:)
Fatimecim gecmis olsun
Akinin ogretmenine not yazacagim evde A4 kagit yok iyi mi
Akin hepsini ya boyadi, ya kesti , ya uhuladi :)
Post it kagida yazsam ayip mi olur ki eeheh renkli renkli sari, mavi , pembe var
Merhaba kızlar,ben yeni katıldım ve çok heyecanliyim
insallah canim :)
bu arada feyzos yeni uyelerimizi hep sen davet ediyorsun kuzum benim, canimsin:)
davet edince takimin linkini de az evvelki gibi ilistir mesaja gulum ki tiklayip rahatca gelebilsinler..
kizz sen azicik azmetsen de yonetim kadrosuna gelsen. Fatimeyle birbirinizi yersiniz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?