O gitti yavaş yuruycem ben dedi olmaz hızlı yürüyelim dedim olmaz yavaş gezelim dondurma yiyelim dedi olmaz yemem ben dedimakşamın serinliğinde kocişinle yürüsene abla dışarda :)
hosgeldin canimNasıl ilerlemek gerekiyor hiç bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim :)
aneeeemm seni ayartmaya kalkmışşşş,,,gelme bu oyunlara ,yesin dondurmayıda kendi şişsinO gitti yavaş yuruycem ben dedi olmaz hızlı yürüyelim dedim olmaz yavaş gezelim dondurma yiyelim dedi olmaz yemem ben dedimo gitti ben kaldım
Allah bağışlasın bebişlerini :)hosgeldin canim
ben 29 hatta 30 yasindayim
4.5 ve 1.5 yasinda iki kizim varrr
motivasyon burda bollll
sporla birseycigin kalmaz
amin canim darisi başinaAllah bağışlasın bebişlerini :)
sondaki ifadeye ithafen geliyoreeeeeeamin canim darisi başina
ayyy ayni benim esimO gitti yavaş yuruycem ben dedi olmaz hızlı yürüyelim dedim olmaz yavaş gezelim dondurma yiyelim dedi olmaz yemem ben dedimo gitti ben kaldım
yok o ifade benim gunluk ruh halimsondaki ifadeye ithafen geliyoreeeeee
banada daha çok koşarak kaçan lazım oluyor . isteklerimizi karşılamıyor bu ifadeleryok o ifade benim gunluk ruh halim
huni takmis smile yok ya ondan şetttiiimm
banada daha çok koşarak kaçan lazım oluyor . isteklerimizi karşılamıyor bu ifadeler
Aleyküm selam kuzum :)selam soyle hepimizden canim :)
bu programın adı ne canımİyi akşamlar kızlar menüme ilave bol salata var 1 bardak tarçınlı karanfilli çay, 1 bardak limoluu yesil çay var.
1194 kalori aldım
5479 adım attım
Yawrukush
Eki Görüntüle 1875196 Eki Görüntüle 1875197
Hoşgeldin canım benim adım melis 21 yaşındayım:).Ey0609 TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :ey0609
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :22
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2cocuk,3 yaşında ve 2,5 aylik
Yaşadığınız şehir:ankara
Boyunuz :1.64
Kilonuz:94
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz :evlendikten sonra hamilelikte birlikte farkında olmadan hızla kilo aldım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?
bende güzel görünmek istiyorum.
Tabi ki güzel görünceksin :) Fit olucaksın fit.. Sen yaparsın!bende güzel görünmek istiyorum.
Benim nisanlim gerçekten gece 1 de kokoreç yemeye gittiayyy ayni benim esim
dun gece cok acim dedim
kokorec aliyimi diyo gece 1de
he al dedimmmm
tövbe tövbe
Canım fat secret programın adı, ben orda yediklerimi kaydedip onenot a pdf olarak ındiriyorum ki çok sayfa çıkmasın, adım sayar programı da samsung un kendi programı s_health diye bi programbu programın adı ne canım
Benim nisanlim gerçekten gece 1 de kokoreç yemeye gitti
Canım fat secret programın adı, ben orda yediklerimi kaydedip onenot a pdf olarak ındiriyorum ki çok sayfa çıkmasın, adım sayar programı da samsung un kendi programı s_health diye bi program
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?