- 31 Temmuz 2016
- 1.282
- 2.704
- 48
kaçırdım ben orayıkız anca eşini düşünüyon ,,,yeni gelen üyemize hoş geldin bilem demedin ...tanışın hemen beni dellendirmeyin ...
Bu aralar sizde ingilizce konuşun bari kuzu çabuk öğrensin miniğim benimdun tum sinif elele tutusmuslardi feyzosss :)
cok tatlilar ya minicik hepsi :)
cocuklardan biri hamurunu almaya calismis, ogretmen izin vermemis o Akinin demis cocuga:)
dedim ingilizce konusmalari anliyor musun oglum yok anlamiyorum diyor safim benim :)))
Buralardayız canım sen git rahat ol
Çok erken evlenmissin kuzum. Rahat ol hep birlikte vericez kiloları. Neler yapıyosun spor yapabiliyomusun senin küçük emiyomu daha pek minikmis.Ey0609 TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :ey0609
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :22
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2cocuk,3 yaşında ve 2,5 aylik
Yaşadığınız şehir:ankara
Boyunuz :1.64
Kilonuz:94
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz :evlendikten sonra hamilelikte birlikte farkında olmadan hızla kilo aldım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?
bende güzel görünmek istiyorum.
Son şans olurmu hiç sen kendine güven burda birbirimize destek oluyoruz kimler ne kilolar verdi takımdaSon şansım burası artık
hoş geldin canım :)) kusura bakma biraz geç oldu ben fatoş 29 yaşındayımAkyurt ya sen
ben döndürdüm seni işte tanışınkaçırdım ben orayı
Yaa bugün daha diyete baslamadm yarın yazsam olur muyok canım saymana gerek yok ...günde en az 5 mesaj gruba yazılmalı okadar. birde bak akşam oldu yemek işini kapadıysan menünü yaz buraya . yaptıysan sporunu yaz. içtiğin su miktarını yaz
canım beni alıntılamışsın ,arkadaş görmemiştir . o yapamayınca ben paylaşmıştım onun adınaBu aralar sizde ingilizce konuşun bari kuzu çabuk öğrensin miniğim benim
Çok erken evlenmissin kuzum. Rahat ol hep birlikte vericez kiloları. Neler yapıyosun spor yapabiliyomusun senin küçük emiyomu daha pek minikmis
Son şans olurmu hiç sen kendine güven burda birbirimize destek oluyoruz kimler ne kilolar verdi takımda
HosbuLdum:) bende elif hiç önemli degilhoş geldin canım :)) kusura bakma biraz geç oldu ben fatoş 29 yaşındayım
cins cins konuştuğumda kimse bana sarılmamıştı bu bir ilk
:)HosbuLdum:) bende elif hiç önemli degil
olur canım ,ama yazsan nasıl beslendiğini görmüş oluruz . ilk günden yüklenmeyiz sana merak etme sen :)Yaa bugün daha diyete baslamadm yarın yazsam olur mu
cins cins konuştuğumda kimse bana sarılmamıştı bu bir ilk
Evet emiyo kızım. Spora da yarın basliyrm koşu bandim bisikletin bile var sadece motivasyon a ihtiyaçim varBu aralar sizde ingilizce konuşun bari kuzu çabuk öğrensin miniğim benim
Çok erken evlenmissin kuzum. Rahat ol hep birlikte vericez kiloları. Neler yapıyosun spor yapabiliyomusun senin küçük emiyomu daha pek minikmis
Son şans olurmu hiç sen kendine güven burda birbirimize destek oluyoruz kimler ne kilolar verdi takımda
dogruyu söyledin ama :)
motivasyonuda hep birlikte halledicez inşalalh :)benimde stepperim varEvet emiyo kızım. Spora da yarın basliyrm koşu bandim bisikletin bile var sadece motivasyon a ihtiyaçim var
kız bu sporlar dün yediğim pizzaların cezasıydı hahahama yürü yürümek iyidir :)
Hoşbuldum canim kasıma kadar veririm inşallahHadi bakalim banu tekrardan hos geldin 2.5 kilo ne kiz hemen gider ooo :)))
Ohyyy ben yemezsem öğleden sonra erişim herhaldeNooo ogle yemiyorum ben hicc
Ohh hayırlı olsun okulunuz o zaman :) de şunu anlamadım esin de çalışmıyor mu öğlen arası 1 saat değil mi sinema nasıl olacakKizlar butun gun takimin sayfalari dolmusta dolmuss nasil sevindim anlatamam
fyzanur kuzum 2 yeni uye cagirmissin ellerin dert gormesin guzelim
bnnu , @happy_moon , @Ollalla sizleri sohbette gormek ne guzel:)
Sonunda hem gecmisi bitirdim, hem kahvaltimi
1 saat sonra okul yollarina dusecegiz
Akini okula birakip, esimle bulusacagiz oglen yemegine gidecegiz:)
Hayir dun dustu jetonumuz doguma kadar Akin okuldayken oglenleri yemek, kahve molasi verip, sinemaya falan gidebiliriz esimle:)
Okulu cooooook seviyorummmm
Dipnot: @melinda23 sen nereye gidiyorsun hatun birakir miyim hii?? :)
Saymaya gerek yok canım 5 in altına düşme yeter motivasyon içinde iyi olurKısmet yaa 18 yaşında evlendim erken evlenince öyle oluyor bu arada yazdığım mesajları saymam mi gerekiyor.
Farkettim canımcanım beni alıntılamışsın ,arkadaş görmemiştir . o yapamayınca ben paylaşmıştım onun adına
Emiyosa beslenme konusunda çoky yüklenme kendine şeker ve hamur işinden uzak durmaya çalış sporda hafiften başla zamanla artirirsinEvet emiyo kızım. Spora da yarın basliyrm koşu bandim bisikletin bile var sadece motivasyon a ihtiyaçim var
bana verdi bunun cevabını :) seni geçmişi okumaya davet ediyoreeee :)pizza mi yedin sen :))
Hoşbuldum canim kasıma kadar veririm inşallah
Ohyyy ben yemezsem öğleden sonra erişim herhalde
Ohh hayırlı olsun okulunuz o zaman :) de şunu anlamadım esin de çalışmıyor mu öğlen arası 1 saat değil mi sinema nasıl olacak
akşamın serinliğinde kocişinle yürüsene abla dışarda :)Dışarı çıkmaya üşendim resmen leslie yapıyorum evde kendimden utanmaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?