Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bu aralar sizde ingilizce konuşun bari kuzu çabuk öğrensin miniğim benim
fyzanur , gogo2405 ablam buralardaysaniz yeni uyemizle ilgilenir misiniz?
aklim takimda kalkamadim pingisayarin basindan :)
Buralardayız canım sen git rahat ol
Çok erken evlenmissin kuzum. Rahat ol hep birlikte vericez kiloları. Neler yapıyosun spor yapabiliyomusun senin küçük emiyomu daha pek minikmis
Son şansım burası artık
Son şans olurmu hiç sen kendine güven burda birbirimize destek oluyoruz kimler ne kilolar verdi takımda

canım beni alıntılamışsın ,arkadaş görmemiştir . o yapamayınca ben paylaşmıştım onun adına

Evet emiyo kızım. Spora da yarın basliyrm koşu bandim bisikletin bile var sadece motivasyon a ihtiyaçim var

kız bu sporlar dün yediğim pizzaların cezasıydı hahah ama yürü yürümek iyidir :)
pizza mi yedin sen :))

Hadi bakalim banu tekrardan hos geldin 2.5 kilo ne kiz hemen gider ooo :)))
Hoşbuldum canim kasıma kadar veririm inşallah
Nooo ogle yemiyorum ben hicc
Ohyyy ben yemezsem öğleden sonra erişim herhalde

Ohh hayırlı olsun okulunuz o zaman :) de şunu anlamadım esin de çalışmıyor mu öğlen arası 1 saat değil mi sinema nasıl olacak

Kısmet yaa 18 yaşında evlendim erken evlenince öyle oluyor bu arada yazdığım mesajları saymam mi gerekiyor.
Saymaya gerek yok canım 5 in altına düşme yeter motivasyon içinde iyi olur
canım beni alıntılamışsın ,arkadaş görmemiştir . o yapamayınca ben paylaşmıştım onun adına
Farkettim canım
Evet emiyo kızım. Spora da yarın basliyrm koşu bandim bisikletin bile var sadece motivasyon a ihtiyaçim var
Emiyosa beslenme konusunda çoky yüklenme kendine şeker ve hamur işinden uzak durmaya çalış sporda hafiften başla zamanla artirirsin

bana verdi bunun cevabını :) seni geçmişi okumaya davet ediyoreeee :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…