Ben ne hamaratmışımda haberim yok yaptıklarımı Bayıla Bayıla yediler:)))Çok güzel geçti arkadaşlarım geldi bütün gün çok yoruldum ama ćok eğlendik
Ohh ne guzel motivasyon olmus, havan degismistir canim :)Çok güzel geçti arkadaşlarım geldi bütün gün çok yoruldum ama ćok eğlendik
Eki Görüntüle 1875291
Merserize bluz çalışmam nasıl olmuş
Duzelt canim el birligiyle duzeltelim :)Yok ben o cadıyla barış imzalamam, bırak yiyelim bir birimizidimiii
@fyzanur
Çok dağıttım son günlerde, diyet falan kalmadı.. Düzeltmeye çalışıyorum artık menüleri..
Ellerine saglik canim :)Ben ne hamaratmışımda haberim yok yaptıklarımı Bayıla Bayıla yediler:)))
Ben burdayım ben gelince herkes kaçtı
#uykuyadiren4.takim :))Ben de uyuyacaktım güya kaşınıyorum birazz kaşınmam dinsin öyle uyurum artıkk :)) buralardayım yanii :))
Aynen çok güzel oldu onlarında çocukları küçük benimkiyle toplam 4 tane çocuk vardı halimizi görmeliydiniz gülermisin ağlarmısınOhh ne guzel motivasyon olmus, havan degismistir canim :)
Ikiside cezalik şeyler canım mercimekli bükme dış hamuru haşhaşlı yağlı falan içinde haşlanmış yeşil mercimek var pohaca gibi bişey digeride dereotlu pohaça tlf yanlış yazmış yineAblam pogaca bukme ne ola ki :)
Ooo ilmek ilmek islemissin ablam super olmus, ellerine saglik:)
Teşekkür ederim canlar yapmaya çalışıyorum işteÇok beğendimmm, çok güzel olmuşş.. Ellerine sağlık ablacım..
Hosgeldin canim, tabiki bize katilabilirsin:)Merhaba burda baslayabilir miyim zayiflamaya
Sizin yine azmis bizde herkesin cifter cifter cocuklari biraraya gelince 10-15 cocuk oluyor toplamda :))Aynen çok güzel oldu onlarında çocukları küçük benimkiyle toplam 4 tane çocuk vardı halimizi görmeliydiniz gülermisin ağlarmısın
Hoşgeldin tabiki başlayabilirsin ilk sayfada kurallarimiz ve katılım formumuz var bi göz at istersenMerhaba burda baslayabilir miyim zayiflamaya
Hem yorucu hem eğlenceli geçmiştir ne güzelAynen çok güzel oldu onlarında çocukları küçük benimkiyle toplam 4 tane çocuk vardı halimizi görmeliydiniz gülermisin ağlarmısın
Ablacim ikisini de biliyorum da neden yedin manasinda sormustum :)Ikiside cezalik şeyler canım mercimekli bükme dış hamuru haşhaşlı yağlı falan içinde haşlanmış yeşil mercimek var pohaca gibi bişey digeride dereotlu pohaça tlf yanlış yazmış yine
Teşekkür ederim canlar yapmaya çalışıyorum işte
Teşekkürler :)))Ellerine saglik canim :)
Aynen çok güldük :))Hoşgeldin tabiki başlayabilirsin ilk sayfada kurallarimiz ve katılım formumuz var bi göz at istersen
Hem yorucu hem eğlenceli geçmiştir ne güzel
Beni görünce herkes gerimi geldi ne#uykuyadiren4.takim :))
Herkes ayakta:)
Merhaba burda baslayabilir miyim zayiflamaya
Evet canim maksat muhabbet :)Beni görünce herkes gerimi geldi ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?