Tesekkurler canim.Merhaba canım :)
Hoşgeldin aramıza :)
#uykuyadiren4.takim :))
Herkes ayakta:)
Aramıza hoşgeldin canım :))Merhaba burda baslayabilir miyim zayiflamaya
Tesekkurler canim.
Hoşbulduk canım hepimize iyi şanslarAramıza hoşgeldin canım :))
Memnun oldum canim ben merve insallah istedigim kiloya ulasirim sen kac kilosun hala zayifliyormusunRica ederim canım ne demek :)
En kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın inşaAllah..
Bu arada ben Fatime, 21 yaşındayım, nişalıyım :)
Memnun oldum canim ben merve insallah istedigim kiloya ulasirim sen kac kilosun hala zayifliyormusun
Ablacim ikisini de biliyorum da neden yedin manasinda sormustum :)
Tekrar hoşgeldin bende 39 yaşındayım 12 yaşında bir kızım var 167 boy 66.5 son kilom.4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :maysa2011
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :24
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 tane 2 yaş
Yaşadığınız şehir:adiyaman
Boyunuz :1.72
Kilonuz:82
Hedef kilonuz :70
Kilo alma hikayeniz :dogum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?kendim için sagligim icin
Saol.canim insallah hedefine ulasirsinTam soruyu teğet geçiyodum yakalandım ama işte tam bi cevap yok bendede ayrıca önce neden aldın diye sorman gerekir ki pazardan gelirken döndüm aldım baya kendi ayağımla
Yani işte hem aldım hem yedim
Tekrar hoşgeldin bende 39 yaşındayım 12 yaşında bir kızım var 167 boy 66.5 son kilom.
Tam soruyu teğet geçiyodum yakalandım ama işte tam bi cevap yok bendede ayrıca önce neden aldın diye sorman gerekir ki pazardan gelirken döndüm aldım baya kendi ayağımla
Tekrar hoşgeldin bende 39 yaşındayım 12 yaşında bir kızım var 167 boy 66.5 son kilom.
İnşallah beraberce ulasicazSaol.canim insallah hedefine ulasirsin
Yerken iyi de işte itiraf kısmı zor biraz neyse cezam alayım kuzu kuzuAblam bayağı bayağı itiraf ettinCesaretine hayranım :)
canim tekrar hosgeldin ben Ozge , 28 yasindayim, evliyim, 1 oglum var 3 yasinda, 2.bebise hamileyim.4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :maysa2011
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :24
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 tane 2 yaş
Yaşadığınız şehir:adiyaman
Boyunuz :1.72
Kilonuz:82
Hedef kilonuz :70
Kilo alma hikayeniz :dogum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?kendim için sagligim icin
evet bende bu halini cok ozledim takimin :)Takımın canlı halini görünce bırakıp gitmek olmuyor napalımm :))
Bu halimizi Özlemişim hem de çoookk..
İyi uykular canımYok bu sefer kesin gidiyorum :) Allah rahatlık versin canlar..
Sana da kolay gelsin Özgem :)
Evet tebriklerSguat yarışmasını benmi kazanmışım
canin cekti demekki ablacim, o zaman cezamiz hayirli olsun :)Tam soruyu teğet geçiyodum yakalandım ama işte tam bi cevap yok bendede ayrıca önce neden aldın diye sorman gerekir ki pazardan gelirken döndüm aldım baya kendi ayağımla
sagol canim, iyi uykular:)Yok bu sefer kesin gidiyorum :) Allah rahatlık versin canlar..
Sana da kolay gelsin Özgem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?