Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Malesef canımspor yok

ben ip aldmda evde atlanmio vallahi bosuna aldm yani... valla pes etmedmde biraz skildm sanrm adapte olamiormki bebegm

Akin pasa okulami basladi tam yaso valla bir iki gune alisir umarm ozgecim
Aynen bende evde olmayacak asla geniş alan yüksek tavan lazım
Salonda devam edicem artık gittikçe

Kısa sürede kalıcı kilo değildir o canım
Ödemdir
Ama gelmen güzel olmuş canım
Hayırlı olsun tekrar umarım hemen verirsin o az aldığın kiloyu
Ben aynı canım hasan 6 ayını bitirdi
Duymayan kalmamıştır bacım evleniyor bu pazar
Salı günü bi 10 günlüğüne tatile çıkıyorum
Bu cuma günü burda da izne ayrılıyorum.
İnşallah izinlerde kilo almam da hemen takımda olurum bakıcaz artık
Evlilik telaşları çok zormuş kendiminkinde bu kadar stres olmamıştım kızkardeşimin ceviz kıracağına, ipine, gırgırına kadar ilgilendiğim için inanılmaz gergin ve yoğundum kendimin hiç bir şeyi almaya gitmedim ne gösterdilerse ne istiyosanız alın dedim anneme babama. Benim tabaklarımı kaşıklarımı mesela babam gitti kendi aldı o derece ben napıyomuydum sevgilimle fırıl fırıl geziyordum. Acısı şimdi pis çıkıyo kardeşim üzerinden:) umarım seninde herşeyin çoook güzel olur canım. Allah önce evine huzur versin amin

günaydın gülüm dün özeldeki dr uma gittim bebek ters dönmüş dedi ayakları aşağı tarafta başı yukarda 1 haftadır hareketlerini alt karın tarafında hissediyordum.bebği olumsuz etkiler mi bu duruşu.sezeryan falan dedi de dr onun dışında

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

CARSAMBA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
HarpyIZINLIIZINLIIZINLIIZINLIIZINLIIZINLI-
MavibocukIZINLIIZINLIIZINLIIZINLIIZINLIIZINLI-
melinda23--- 100IA---
abesle_istigal DINLENME 50S 50M -
haeshinODUL 50S -
gogo2405 ODUL DINLENME 50S 50M -
tiffany20 -
happy_moon-- 50M 50S- 50S-
AKovser---- MUAF -
KarKralicesi DINLENME---10DK Y --
bnnu----- -
Alya008ODUL DINLENME50M 50S50S 100JJ-
azimli anne 50M 100IA -
zey zey-------
saricicek-------
fyzanur 125JJ 100IA, 100 JJ, 50M, 50S -
oluroylebazen- DINLENME-----
kakaovanilya--50M ----

[/td][/td][/td][/td]

Teşekkürler çok mutlu oldum kaptanım sen bana hergün yarışma yap bu beni kesmiyor
tamam canim bu hafta 2 kez yapalim yarisma :)

Malesef canımspor yok
tamam kuzum :)

canim benim cok yoruldun ama emeklerine saglik, kolay mi kardesin evleniyor..
Allah bir omur boyu mesut etsin.
bugun kinaniz var degil mi canim, insallah cok guzel gecer:)

daha cok erken ki asyacim burada 34. haftada bakiyorlardi sanirim bebek kafa asagi donmus mu diye..
daha 26 haftadasin, hareket eder kuzucuk doner annesi sen endise etme.
hatta burada bir tanidigimizin bebegi donmemisti ama doktorlar dogum oncesi dogum pozisyonuna dondurduler hemen sezeryan demisler sana..
bebegi kotu etkilemez gulum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…