Teşekkürler :))İyi uykular canım
Evet tebrikler
iyi istirahatler canim :)İyi geceler canlar benim uykum geldi yatmaya gidiyorum yarın bol bol konußu
Teşekkürler :))
Teşekkürler çok mutlu oldum kaptanım sen bana hergün yarışma yap bu beni kesmiyorevet canim
Teşekkürler :))iyi istirahatler canim :)
Malesef canımspor yokcanim burada hergun 8 saat calisiliyor.
oglen diyelimki 2 -3 saat isten cikti, birlikte vakit gecirdik esimle, o 2-3 saati aksam gec gelerek ya da haftasonu calisarak telafi edebiliyor.
ne zaman, hangi araliklarda calistiginin bir onemi yok, haftada 40 saat calistigi surece:)
leslie candir:)
supersin canim benim:)
ehehhe boyle eslere masallah, benim esimde aksam yemekten sonra kacamak yapmaz, yapsada 5milyon kez uzulur, laf soyler neden engel olmadin diye:)
oyy bir kocaman tebrik de benden sana Kadrisss :)
ozlemisiz bu menuyu :)
menu cok guzel Senayim, spor yok mu?
Elini korkak alıştırma canımcanin cekti demekki ablacim, o zaman cezamiz hayirli olsun :)
İyi uykular tatlı rüyalar canımİyi geceler canlar benim uykum geldi yatmaya gidiyorum yarın bol bol konußu
Teşekkürler :))
Aynen bende evde olmayacak asla geniş alan yüksek tavan lazımben ip aldmda evde atlanmio vallahi bosuna aldm yani... valla pes etmedmde biraz skildm sanrm adapte olamiormki bebegm
Akin pasa okulami basladi tam yaso valla bir iki gune alisir umarm ozgecim
Sizede tatlı rüyalar :)))Elini korkak alıştırma canım
İyi uykular tatlı rüyalar canım
Kısa sürede kalıcı kilo değildir o canımİş çok tabi ama istediğin gibi kendi mesleğini yapabileceğin iş pek yok
Hakkında hayırlısı olsun hepimiz kadro bekliyoruz tabi ama kadro pek bizi beklemiyor
Hoş buldum canım
İş güç evlilik telaşı koşturuyorum .56.7 kiloya kavuşup mezun oldum burdan , şu son 2 haftada 2,5 kilo aldım .Nasıl oldu anlamadım ama uyarı çanlarım çalmaya başladı.Burayı seviyorum .Buraya yazma telaşıyla kendimi zapt ediyorum
Sende ne var ne yok
Saol fatimemBoş boş oturmaktan koşturmak iyidir canım.. Kolay gelsin :)
iyi istirahatler Senayim :)Herkese tatlı huzurlu hoş rüyalı geceelr yüzünüzde kocaman bir gülümseme ile uyanacağınız bir perşembe olsun .
Öptümm
günaydın gülüm dün özeldeki dr uma gittim bebek ters dönmüş dedi ayakları aşağı tarafta başı yukarda 1 haftadır hareketlerini alt karın tarafında hissediyordum.bebği olumsuz etkiler mi bu duruşu.sezeryan falan dedi de dr onun dışındacanim herkes kendine yakisani yapar, sen saygili olarak en dogrusunu yapiyorsun.
insanlarin karakteri degismez gulum ,esine destegini istedigini guzellikle soylersin ama istedigin gibi davranmiyorsa da kafana takmamaya calisirsin kuzum.
yine dedigim gibi nitekim ailesi, annesi..
o sebeple sen esinle arani hic bir zaman 3. bir sahis icin bozma asyam...
evet Senayim masallah senin metabolizman canavar gibi :)
canim elbetteki istedigin kiloya ulasincada kal bizimle, sohbet, muhabbet hep beraber takiliriz :)
buarada evet canim Akin 3 saatligine okula gidiyor hergun, bende okullarda nobet tutuyorum :)
sende canimsin ablam :)
haklisin sopa sart :))
ay ablacim hakkinizda hayirlisi olsun, insallah icinize sinen bir ev olurda alirsiniz.
hem fena mi ev almak, Elif icin yatirim olur.
Borcuda odeniyor bir sekilde :)
bazen erkekler para konularinda oyle gel git yasiyorlar benim esimde oyle normal ablacim.
hakkinizda hayirlisi olsun..
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
Harpy | IZINLI | IZINLI | IZINLI | IZINLI | IZINLI | IZINLI | - |
Mavibocuk | IZINLI | IZINLI | IZINLI | IZINLI | IZINLI | IZINLI | - |
melinda23 | - | - | - | - | - | - | |
abesle_istigal | 50M | - | |||||
haeshin | ODUL | - | |||||
gogo2405 | ODUL DINLENME | 50M | - | ||||
tiffany20 | - | ||||||
happy_moon | - | - | - | - | |||
AKovser | - | - | - | - | - | ||
KarKralicesi | - | - | - | 10DK Y | - | - | |
bnnu | - | - | - | - | - | - | |
Alya008 | ODUL DINLENME | 50M | 50S | - | |||
azimli anne | 50M | 100IA | - | ||||
zey zey | - | - | - | - | - | - | - |
saricicek | - | - | - | - | - | - | - |
fyzanur | 125JJ | 100IA, 100 JJ, 50M, 50S | - | ||||
oluroylebazen | - | - | - | - | - | - | |
kakaovanilya | - | - | 50M | - | - | - | - |
tamam canim bu hafta 2 kez yapalim yarisma :)Teşekkürler çok mutlu oldum kaptanım sen bana hergün yarışma yap bu beni kesmiyor
tamam kuzum :)Malesef canımspor yok
canim benim cok yoruldun ama emeklerine saglik, kolay mi kardesin evleniyor..Kısa sürede kalıcı kilo değildir o canım
Ödemdir
Ama gelmen güzel olmuş canım
Hayırlı olsun tekrar umarım hemen verirsin o az aldığın kiloyu
Ben aynı canım hasan 6 ayını bitirdi
Duymayan kalmamıştır bacım evleniyor bu pazar
Salı günü bi 10 günlüğüne tatile çıkıyorum
Bu cuma günü burda da izne ayrılıyorum.
İnşallah izinlerde kilo almam da hemen takımda olurum bakıcaz artık
Evlilik telaşları çok zormuş kendiminkinde bu kadar stres olmamıştım kızkardeşimin ceviz kıracağına, ipine, gırgırına kadar ilgilendiğim için inanılmaz gergin ve yoğundumkendimin hiç bir şeyi almaya gitmedim ne gösterdilerse ne istiyosanız alın dedim anneme babama. Benim tabaklarımı kaşıklarımı mesela babam gitti kendi aldı o derece ben napıyomuydum sevgilimle fırıl fırıl geziyordum. Acısı şimdi pis çıkıyo kardeşim üzerinden:) umarım seninde herşeyin çoook güzel olur canım. Allah önce evine huzur versin amin
daha cok erken ki asyacim burada 34. haftada bakiyorlardi sanirim bebek kafa asagi donmus mu diye..günaydın gülüm dün özeldeki dr uma gittim bebek ters dönmüş dedi ayakları aşağı tarafta başı yukarda 1 haftadır hareketlerini alt karın tarafında hissediyordum.bebği olumsuz etkiler mi bu duruşu.sezeryan falan dedi de dr onun dışında
Günaydın dünkü kaçamağım dan sonra umarım güldürürGunaydin guzeller, cok mutlu, cok keyifli, enerjili bir persembe gunu diliyorum.
Yarin buyuk gun, bugunu kacamaksiz ve duzenli beslenerek gecirelim, yarin basgul yuzumuzu guldursun...
Eki Görüntüle 1875354
ogun yerine yedin canim ve de abartmadin.Günaydın dünkü kaçamağım dan sonra umarım güldürür((
günaydın bitanem :) geçmiş oku oku bitmedi ,alıntılarım gitti 2.kere okudum baştan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?