bugunde ayni performoansi gosteririz insallah , sayfalarin hepsi biizziiiimmm :)günaydın bitanem :) geçmiş oku oku bitmedi ,alıntılarım gitti 2.kere okudum baştan
Evet buğün sanıyorum salatayla geçiştiricem ayrıca sporun dibine vurmayı düşünüyorum başka telafisi yok:)))ogun yerine yedin canim ve de abartmadin.
bugunu hafif gecir, aksamda erken ye biraz canim.
gunaydinn :)
canım sen avukat olan arkadaştın değil mi :)bide rottweilerin vardı o senmisin :):)):Ask hayati karisik canim, evlilik gorunmuyor su an :)) kimler evleniyor? Sen neler yapiyorsun? Tasiniyordunuz en son. Esin nasil, oglusun nasil :)
ne kaçıcam yaaa telefon alıp sürekli girmeyi planladım benÇok sağol Busem...
Kaptanım haber verseydin postalardık 200-300 A4
Hoşgeldin canım :)
Özge ne diyorsunn sennn, biz birbirimizi yemekten takımı unuturuz
Korkuyorum kızım senden
Hem okul başlayınca bırakıp kaçarsın sen bizi
Allah güldürsün seni deliii
Benimki eş değil ya o yüzden kıskanmıyorum, eş olunca bırakmam bir yere
ahaaaaaa kaçamak yapmış basın buna cezayı hoplatın zıplatın bunuMenüm
Sabah
1 bardak elma sirkeli su
5-6 küçük domates
2 ısırık simit
Öğlen
1 kase yoğurt çorbası
1 dilim ekmek
3 parça karpuz
Akşam
3 parça et, 1 parça tavuk ızgara
1 domates
1 dilim ekmek
2 lt su
Spor - Yürüyüş
buda poaça yemiş bunada ceza istiyorummmmmBugünkü menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
2 dilim peynir
Domates salatalık
Öğlen
1 acılı puaça küçük
6 adet sarma
Akşam 1 Kâse yoğurt
Spor :yapamadım malesef
Su:10 bardak
hahahaYok ben o cadıyla barış imzalamam, bırak yiyelim bir birimizidimiii
fyzanur
Çok dağıttım son günlerde, diyet falan kalmadı.. Düzeltmeye çalışıyorum artık menüleri..
aramıza hoş geldin canım :) ben feyza ,26 yaşındayım bekarım ,159 boy 80 kilo öyle yuvarlanıp gidiyorumMerhaba burda baslayabilir miyim zayiflamaya
#uykuyadiren4.takim :))
Herkes ayakta:)
cümlenin sonuna niye eklemedin keşke feyza da olsaydı diye, nankörsün işteTakımın canlı halini görünce bırakıp gitmek olmuyor napalımm :))
Bu halimizi Özlemişim hem de çoookk..
olmadı ben kendi kednime konuşup doldururumbugunde ayni performoansi gosteririz insallah , sayfalarin hepsi biizziiiimmm :)
sen evlenince ben sana hergün sorcam evlilik nasıl gdiyor diye
Nasılsın canım ? Evlilik nasıl gidiyor ? Gerçi bu soru için daha erken ama olsunn
bence salatayla geçiştirme canım ,sağlıklı hafif sebze yemeği felan ye ,kaçamaksız bir şekilde normal beslenEvet buğün sanıyorum salatayla geçiştiricem ayrıca sporun dibine vurmayı düşünüyorum başka telafisi yok:)))
canim cok fazla ve agir spor yapma bugun spordan dolayi odem olur vucudunda...Evet buğün sanıyorum salatayla geçiştiricem ayrıca sporun dibine vurmayı düşünüyorum başka telafisi yok:)))
yaz kizz ben okurum seve seve :))olmadı ben kendi kednime konuşup doldururum
ohh ben birazdan sicacik yatagima kivrilacagim :))perşembeyi sel aldı ,bir yar sevdim el aldı ,dımdıdmıdmm :)
yaz kizz ben okurum seve seve :))
senin uyku vaktin gelmiş evet :) yazarım hiç çekinmem anlaştık :):)ohh ben birazdan sicacik yatagima kivrilacagim :))
Döner daha o ozeldeki drlar sezeryan yanlisi oluyo daha fazla kaldığın için hastanede canım sen takılma fazla.günaydın gülüm dün özeldeki dr uma gittim bebek ters dönmüş dedi ayakları aşağı tarafta başı yukarda 1 haftadır hareketlerini alt karın tarafında hissediyordum.bebği olumsuz etkiler mi bu duruşu.sezeryan falan dedi de dr onun dışında
O ne yaa ne kadar az olmuş 50 mekik mi ben biraz hoplayıp ziplayayim bariTUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
CARSAMBA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Harpy IZINLI IZINLI IZINLI IZINLI IZINLI IZINLI - Mavibocuk IZINLI IZINLI IZINLI IZINLI IZINLI IZINLI - melinda23 - - - 100IA - - - abesle_istigal DINLENME 50S 50M - haeshin ODUL 50S - gogo2405 ODUL DINLENME 50S 50M - tiffany20 - happy_moon - - 50M 50S - 50S - AKovser - - - - MUAF - KarKralicesi DINLENME - - - 10DK Y - - bnnu - - - - - - Alya008 ODUL DINLENME 50M 50S 50S 100JJ - azimli anne 50M 100IA - zey zey - - - - - - - saricicek - - - - - - - fyzanur 125JJ 100IA, 100 JJ, 50M, 50S - oluroylebazen - DINLENME - - - - - kakaovanilya - - 50M - - - -
[/td][/td][/td][/td]
GünaydınGunaydin guzeller, cok mutlu, cok keyifli, enerjili bir persembe gunu diliyorum.
Yarin buyuk gun, bugunu kacamaksiz ve duzenli beslenerek gecirelim, yarin basgul yuzumuzu guldursun...
Eki Görüntüle 1875354
Bende uyandım erkenden ama ayrılamıyorum yastigimdanperşembeyi sel aldı ,bir yar sevdim el aldı ,dımdıdmıdmm :)
özge niyeyse hep çok az ceza veriyor ,ceza verme görevini bana verin siz benceGünaydınlar
Döner daha o ozeldeki drlar sezeryan yanlisi oluyo daha fazla kaldığın için hastanede canım sen takılma fazla.
O ne yaa ne kadar az olmuş 50 mekik mi ben biraz hoplayıp ziplayayim bari
Günaydın
Bende uyandım erkenden ama ayrılamıyorum yastigimdan
gittik kuzum ama cok gunesliydi hava azicik oynadik keratayla :)Yawrukush sen uykuya kaçmadan sorayım :) dün naptınız götürdünmü akıncığımı parka :)
sen ozaman ortaya karisik bir telafi yap ablam :)Günaydınlar
Döner daha o ozeldeki drlar sezeryan yanlisi oluyo daha fazla kaldığın için hastanede canım sen takılma fazla.
O ne yaa ne kadar az olmuş 50 mekik mi ben biraz hoplayıp ziplayayim bari
Günaydın
Bende uyandım erkenden ama ayrılamıyorum yastigimdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?