- 20 Kasım 2011
- 2.830
- 9.667
- 148
sabah disinda ekmek yemiyorum aylardir kaptanimilk gun icin cok cok guzel canim E Ey0609 :)
menun guzel canim, yarim simiti ekmek niyetine saydim :)
canim eger duzenli beslenirsen etini, sebzeni , meyveni, sutunu, yogurdunu, yumurtani guzelce tuketirsen, seker, unlu gidalar ve ekmegi azaltirsan yaninada biraz egzersiz eklersen saglikli kilo verirsin ve geride gelmez verdigin kilolar:)
sabah ac karnina, kiyafetsiz ve mumkunse wc sonrasi tartilip buraya en gec saat 17ye kadar yaziyoruz canim :)
evet canim cocuksuz is yapinca, islerde insanin gozunde buyumuyor, cok sevindim senin adina:)
bir ceza geliyor ki sorma canim
cok sukur bebek iyiymis gulum, kalp atislarini duydum :)
Umarım canım tartılmadınmı:))gunaydin
cumamiz mubarek olsun...
ruyamda ici yiyecekle dolu bizdolabi gordummm
kiyma balik domates uzummmm doluydu
açım diye mi kismet mi bilemedim:)
istanbula kismetse cumartesi gitmeyi planladimm
buralardayim daha....
ay birde cok korkuyorum
7ler beni karsilarmi acaba
aylardir hayalim o rakami gormek
tamam canim anlastik hadi bakalim :)Haklısın ama bu hafta telafi edicem görüceksin bak süper menülerim olucak:)))
eheheh :)Teklifini kabul ediyorum eveeeeeeeeet
canim arada 1-2 dilim ye.sabah disinda ekmek yemiyorum aylardir kaptanim
bende oyle saydimmm
oyle guzel oyle coktu ki kendimi tuttummm
insallah bol kismetli gunler seni bekliyordur canim..gunaydin
cumamiz mubarek olsun...
ruyamda ici yiyecekle dolu bizdolabi gordummm
kiyma balik domates uzummmm doluydu
açım diye mi kismet mi bilemedim:)
istanbula kismetse cumartesi gitmeyi planladimm
buralardayim daha....
ay birde cok korkuyorum
7ler beni karsilarmi acaba
aylardir hayalim o rakami gormek
ben kendimi tanıtayım canım :) ismim feyza,26 yaşındayım ,okuyorum ,bekarım,159 boyunda 79.7 kiloyum.bugün itibariyle :)Bu arada hoşbuldum memnun oldum :) keşke herkesin bilgilerinin yazılı olduğu bir dosya olsa kim kimdir bilmiyorum
meyvenin yanında süt iç acıktırmaması için bence .birde biraz protein ekleyebilirsin canım :)kızlar ben aklımdan doyurucu bi liste yaptım sizinle paylaşmak istiyorum düşüncelerinize almış olurum hem :)
Sabah : 1 haşlanmış yumurta
1 dilim süzme peynir
6 yeşil zeytin
2 dilim kepek ekmek
1 domates
1 salatalık
1 fincan şekersiz çay
Ara öğün : şekersiz türk kahvesi
Öğle : 12 kaşık sebze yemeği
5 kaşık yoğurt
1 dilim kepek ekmek
Ara öğün : 1 meyve
Akşam : 8 kaşık sebze yemeği
1 dilim ekmek
1 tabak salata
Acıkılırsa 1 adet meyve.
bu 850 kalori yapıyor ortalama + 30 dk yürüyüş diyorum fazla vaktim olmuyor maalesef üni.sınavına hazırlanıyorum :) düşünceleriniz nedir ?
bende ankara aydınlık evler,sen neresi canım...Ben de çok memnun oldum kızınıza maşALLAH öncelikle :) ben kırşehirliyim aslen ama. Ankarada yaşıyoruz kaç yaşındasınız
siz demede ne dersen de23 ben de abla diye hitap etmemi mi tercih edersiniz normal şekilde mi hitap etmemi mi tercih edersiniz
ilk günden güzel geçmesine çok sevindim canım :) evet spora birden yüklenmemek gerek .Güzel geçti bide aralarda çocuklarla oyalaninca fazla açlık hisstmedim sporu da zamanla artircam inş.birden olmuyor kilo fazla olunca vücut dayanmiyo
amaaannn napcann onu , bırak tv izlesin oKacsaattir takılıyorum burda herif le konuşmuyom sizinle konuştuğum kadar birazda ona vakit ayırayım
benimle hertürlü konuşma , ben açık değilim eleşltiriyeAnladım canım.. iyi yapmışsın..
Ne güzel, her türlü konuşuruz o zaman :)
götür götür yarasın tosunumaCezama raziyim
Kahvalti
2 yagsiz gevrek
7 zeytin
1 dilim peynir
Öğlen
3 yk yogurt
10 badem
1 muz
1 cay bardagi leblebi
Aksam
1 porsiyon iskenderHayatimda ilkkez esimin israriyla yedim pişmanım
2 lt su
1.5 saat yürüyüş
napcaktım ,yolunu mu gözliycektim ,çektim gittim tabe,arkama bilem bakmadım
milletin simiti ekmek yerine geçiyo ,benim simiti görünce hayalet görmüş gibi oluyon,veris dı castısilk gun icin cok cok guzel canim E Ey0609 :)
menun guzel canim, yarim simiti ekmek niyetine saydim :)
canim eger duzenli beslenirsen etini, sebzeni , meyveni, sutunu, yogurdunu, yumurtani guzelce tuketirsen, seker, unlu gidalar ve ekmegi azaltirsan yaninada biraz egzersiz eklersen saglikli kilo verirsin ve geride gelmez verdigin kilolar:)
sabah ac karnina, kiyafetsiz ve mumkunse wc sonrasi tartilip buraya en gec saat 17ye kadar yaziyoruz canim :)
evet canim cocuksuz is yapinca, islerde insanin gozunde buyumuyor, cok sevindim senin adina:)
bir ceza geliyor ki sorma canim
cok sukur bebek iyiymis gulum, kalp atislarini duydum :)
inşallah güzel olur canım :) iş görüşmesi sonrası bilgilendir bizi :)Kızlar didime geldim inşallah herşey benim için güzel olur
aynen canım ,gerçeği aç olanmış :)çok şükürGinaydııın herkesee hayırlı cumalaaar :) tekrar hoşbuldumYawrukush çok memnun oldum sizlerle tanıştığıma ALLAH çocuklarınızı size bağışlasın sağlıklı sıhhatli hayırlı olsunlar inşALLAH
Bu sabah aç karnına dediğiniz gibi tartılınca tartı 87.5 gösterdi :) baya farkediyor aç tok kıyaafetli kıyafetsiz :)
sen yanlış görmüşsündür diyecektim ki yanlış yazmış özgeCeza nı ćekbakalım 1000 ia almışsın iskenderin acısı fena ćıkmış
Benimkinide yanlışlıkla bir sıfır fazla koymuşsun
anca sanalda zıplarsın sen zaten ,zıpla zıpla çekinme
su felan içtinmi tartılırkenKilo bildirimi
Gecen hafta:79.600
Bu hafta :80
Fark : +400
Nasil bu kadar aldim inanamıyorum tek bir iskender bu kadar edermi?
su felan içtinmi tartılırken
canım hep aynı yerde tartıl,tartın bozuktur belki,yakınlarda bir eczane varsa orda tartıl ,tartını ona göre ayarla.Hayir tarti once 82 sonra 81 en son da 80 gosterdi 3 4 defa tartıldım 8 den beri
Tatlı rüyalar:))Canlar benim icin uyku vakti, sabaha gorusmek uzere, bol eksiler gorun :))
Canım senin tartı bozulmuş bir karar veremiyoHayir tarti once 82 sonra 81 en son da 80 gosterdi 3 4 defa tartıldım 8 den beri
dengesiz tartıCanım senin tartı bozulmuş bir karar veremiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?