tamam ozaman canim 2 dilim ekmek niyetine dusunuruz, cok kotu degil, uzme kendini ama bir daha persembeleri menu ve sporuna dikkat et canim,tarti oncesi arti cikmamak icin..Pide el kadardi etin altina doğramışlar
esim aniden hadi hazirlan yemege cikiyoruz deyince red edemedim :)tamam ozaman canim 2 dilim ekmek niyetine dusunuruz, cok kotu degil, uzme kendini ama bir daha persembeleri menu ve sporuna dikkat et canim,tarti oncesi arti cikmamak icin..
guzel olmus canim daha ilk haftalarin oldugu icin sende yeni yeni alisiyorsun Fatoscum:)esim aniden hadi hazirlan yemege cikiyoruz deyince red edemedim :)
Insallah canimguzel olmus canim daha ilk haftalarin oldugu icin sende yeni yeni alisiyorsun Fatoscum:)
Bundan sonra persembeleri dikkat edersin gulum :)
Yattım ben saklandım örtünün altınaNerdesinizzzzYarın cuma diye saklandı mı herkesss
buluşalım bi cumartesi. olarmı?
ilk sen yicen ama o sopayı bi gün
Canim memleket nereydi senin. Izmire alisinca cikmak coook zor sen gel onu bana sor. Yarami kanatti bu yazdiklarin. Ben de hatayda dogdum buyudum orda okudum liseye kadar sonra deu yu kazandim buca egitim yine izmirde universite hayatimi yasadim dibine kadar yasadim o sehrin bana verdigi her firsati degerlendirdim harika bir sosyal cevrem vardi cocuklugum gencligim alsancak guzelbahce karsiyaka bostanli inciralti heryerinde bagira cagira yasadim. Sonuc. Simdi yakinda da olsa baska bir sehirdeyim. Hep geri donecegimi dusundum ta ki bebekler olana kadar. Simdi izmir oyle korkutuyor ki beni. Aydinin sakinligi ve guvenligi cocuklar icin daha iyi gibi geliyor. Ama icin cızz etti okuyunca yazdiklarini.
@gulpinargul canim tekrar hosgeldin aramiza :)@gulpinargul
Kullanıcı Adı : gulpinargul
İsim (İsteğe Bağlı ): Pınar
Yaşınız : 23
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir: Ankara
Boyunuz : 153
Kilonuz: 89
Hedef kilonuz : 58
Kilo alma hikayeniz : çocukluktan bugüne yemek yiyerek iyi hissetme alışkanlığım ve yeterince hareketli olmamak
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Sağlığım için ve güzel görünmek beğenilmek kendime göre güzel kıyafetler bulmaak şu an bana olmayan eski kıyafetlerimi giyebilmek. Fotoğraflarda güzel çıkmak ve böylelikle kendimi iyi hissetmek istiyorum şu an 48 beden gömlek ve etek bedenim 40 beden olmak. İistiyorum inşALLAH...
canim yuruyusun cok guzel olmus.Açıkçası yarından itibaren dikkat etmeye başlıcam ama bugün neler yediğimi aklımda kaldığı kadarıyla yazayım en azından aradaki farkı görürüm
Bugün sabah salçalı yumurta 1 ya da 2 dilim karışık tahıllı ekmek sayısının. Farkında değildim ama baya bi şekersiz çay içtim sonra aralarda yarım salatalık 1 şeftali ve bir orta boy salkım gelir üzüm yedim sonra saatini net hatırlamıyorum akkşam yemeğinde bir tabak yeşil fasulye çeyrek köfte kadar tavuk eti vardı içinde sanırım 1 dilim karışık tahıllı ekmek minik bir parça beyaz ekmek 2-3 tane gelir küçük boy salatalık kesilmiş olduğundan tam sayı vereçmiyorum sonrasında bir bardak çay içtim şimdi ikinci bardağı içip yanında bişeyler yiyeceğim midemdeki açlık duyhgusunu bastırmak için ne kadar su içtiğimin farkında değilim daha içerim ben ama ve son olarak açlığımu bastırdıktan sonra yütüyüş bandında 40 dakika yürüyüş yapmayı planlıyorum... Yarın daha dikkatli ve özenli bir gün olur inşaLLAH :)
canim menun guzel sadece aksam yemeginden sonra acikirsan salatalik, 1 kase yogurt, ya da 1 avuc kuruyemis yemeni tavsiye ederim.kızlar ben aklımdan doyurucu bi liste yaptım sizinle paylaşmak istiyorum düşüncelerinize almış olurum hem :)
Sabah : 1 haşlanmış yumurta
1 dilim süzme peynir
6 yeşil zeytin
2 dilim kepek ekmek
1 domates
1 salatalık
1 fincan şekersiz çay
Ara öğün : şekersiz türk kahvesi
Öğle : 12 kaşık sebze yemeği
5 kaşık yoğurt
1 dilim kepek ekmek
Ara öğün : 1 meyve
Akşam : 8 kaşık sebze yemeği
1 dilim ekmek
1 tabak salata
Acıkılırsa 1 adet meyve.
bu 850 kalori yapıyor ortalama + 30 dk yürüyüş diyorum fazla vaktim olmuyor maalesef üni.sınavına hazırlanıyorum :) düşünceleriniz nedir ?
evet canim zamanla arttirirsin, kondisyonun arttikca spor yapabilitende artar :)Güzel geçti bide aralarda çocuklarla oyalaninca fazla açlık hisstmedim sporu da zamanla artircam inş.birden olmuyor kilo fazla olunca vücut dayanmiyo
ohh iyi yapmissin ablam :)Yattım ben saklandım örtünün altına
insallah canim her sey gonlunce olsun :)Kızlar didime geldim inşallah herşey benim için güzel olur
canim oglen midye pirincli, aksamda 2 patates yemissin persembe gunu menusune pek uymamis gulum..Menü
Sabah
2yumurta
Çeyrek ekmek
1silim peynir
Çok az reçel
Çok az salça
Öğlen
10 midye
1nescafe
Akşam
2haşlanmış patates
Spor yok
Su 2 litre
canim sen planlar yaparken hayat karsina neler cikaracak hic belli olmuyor.Sen aydındaydın dimiiii annem aydınlı babam didimli didimde yaşıyoruz . Sorma zaten sevgilimi arkadaşlarımı bi yana bıraktım illa ki görüşülür bi yol bulunurda izmirdeki evimden gitmek aklıma geldikçe çok kötü oldum hele karşıyakadan ayrılmak çok fena yaptı beni denize baktım baktım durdum ya didimdeki iş olurda bidaha gelemezsem diye.ailem de haklı kaç yıldır yüküm onlara. izmirde yaşamayan bilemez oranın insanlarını özgürlüğünü saygıyı yargılamamayı hep orda gördüm. Başka bi yerde yşıcak olsam bile izmir hep aklımda olcak . Aydına gelince aydından aydının alttan alttan gelen sıcağından havanın sıcaktan nefes aldırmamasından falan. Formasyon alırken hiç üşenmeden teyzemde kalmak yerine her ders çıkışı soluğu izmirde aldım sabah 6da kalkardım ama yinede evime dönerdim
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
Harpy | IZINLI | IZINLI | IZINLI | IZINLI | IZINLI | IZINLI | IZINLI |
Mavibocuk | IZINLI | IZINLI | IZINLI | IZINLI | IZINLI | IZINLI | IZINLI |
melinda23 | - | - | - | - | |||
abesle_istigal | 50M | ||||||
haeshin | ODUL | - | |||||
gogo2405 | ODUL DINLENME | 50M | - | ||||
tiffany20 | - | ||||||
happy_moon | - | - | - | - | |||
AKovser | - | - | - | - | - | ||
KarKralicesi | - | - | - | 10DK Y | 10DK Y | - | |
bnnu | - | - | - | - | - | - | |
Alya008 | ODUL DINLENME | 50M | 50S | 250IA | |||
azimli anne | 50M | 100IA | 1000IA | ||||
melek02468 | - | - | - | - | - | - | |
Ey0609 | - | - | - | - | - | - | |
fyzanur | 125JJ | 100IA, 100 JJ, 50M, 50S | 100IA | ||||
oluroylebazen | - | - | - | - | - | 10DK Y 100IA | |
kakaovanilya | - | - | 50M | - | - | - | - |
Evet duble kalori özge bu sefer cezaları fena kesicekEvet et canim konya da cok meshur et tereyagi domates sosu pide ve yogurt
Kestim senin cezani Fikriyecigim, gunaydin :)Evet duble kalori özge bu sefer cezaları fena kesicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?