Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sen aydındaydın dimiiii annem aydınlı babam didimli didimde yaşıyoruz . Sorma zaten sevgilimi arkadaşlarımı bi yana bıraktım illa ki görüşülür bi yol bulunurda izmirdeki evimden gitmek aklıma geldikçe çok kötü oldum hele karşıyakadan ayrılmak çok fena yaptı beni denize baktım baktım durdum ya didimdeki iş olurda bidaha gelemezsem diye.ailem de haklı kaç yıldır yüküm onlara. izmirde yaşamayan bilemez oranın insanlarını özgürlüğünü saygıyı yargılamamayı hep orda gördüm. Başka bi yerde yşıcak olsam bile izmir hep aklımda olcak . Aydına gelince aydından aydının alttan alttan gelen sıcağından havanın sıcaktan nefes aldırmamasından falan. Formasyon alırken hiç üşenmeden teyzemde kalmak yerine her ders çıkışı soluğu izmirde aldım sabah 6da kalkardım ama yinede evime dönerdim

@gulpinargul canim tekrar hosgeldin aramiza :)
cok gencsin metabolizman vizir vizir calisiyordur, hep beraber guzelce verecegiz kilolarimizi hic merak etme :)

canim yuruyusun cok guzel olmus.
menunde guzel, aksam cayin yaninda diyetini bozacak bir sey yemediysen guzel bir diyet gunu olmus :)
@gulpinargul

canim menun guzel sadece aksam yemeginden sonra acikirsan salatalik, 1 kase yogurt, ya da 1 avuc kuruyemis yemeni tavsiye ederim.
Meyveleri genelde gunduz ara ogun olarak tercih edebilirsin.
Ayrica masadan doymadan kalkma canim, kasik olarak sayma mutlaka doyarak kalk.
yuruyus de gayet guzel bir egzersiz.
Universite sinavi hazirliginda da basarilar dilerim:)
M melek02468

Güzel geçti bide aralarda çocuklarla oyalaninca fazla açlık hisstmedim sporu da zamanla artircam inş.birden olmuyor kilo fazla olunca vücut dayanmiyo
evet canim zamanla arttirirsin, kondisyonun arttikca spor yapabilitende artar :)

canim sen planlar yaparken hayat karsina neler cikaracak hic belli olmuyor.
sen simdilik onundeki isin mulakatlarina hazirla kendini, sonrasinda Izmire donmek istersen yinede, biryol bulunur guzelim:)

***YENI UYELERIMIZ HOS GELDINIZ , SEFALAR GETIRDINIZ***

E Ey0609 Elifcim bugun ki menun gayet guzeldi sporunda, burada hep beraber azimle cok guzel kilolar verecegiz:) 2 kuzun varmis Allah bagislasin canim

M melek02468 canim sende hosgeldin aramiza, yasini , medeni halini, hangi sehirde yasadigini ogrenebilir miyim?Daha once yazdiysan gozumden kacmis kusuruma bakma canim.Universite sinavi hazirliginda basarilar.

@gulpinargul Pinarcim sende hosgeldin, azimle cok guzel kilolar verecegine hic suphem yok canim

Maysa2011 Mervecim senide aramizda gormek cok guzel, menulerini duzene oturtacagina inaniyorum, 1 tane kuzun varmis Allah bagislasin canim.

...YENI UYELERIMIZE TAKIMIMIZ HAKKINDA KUCUK BILGILER...

**Kizlar hergun aksam saatlerinde gunluk menulerimizi, ictigimiz su miktarini ve gun icinde yaptigimiz egzersizlerimizi yaziyoruz.
**Haftada 1-2 sefer takim icinde spor yarismasi duzenlemeye calisiyoruz, sizlerde katilirsaniz cok seviniriz :)
**Her cuma gunu ac karnina, mumkunse wc sonrasi ve kiyafetsiz olarak tartiliyor ve buraya kilomuzu yaziyoruz.En gec cuma gunu saat 17ye kadar.
**Hergun duzenli olarak takimdaki tum uyeler icin menu ve spor cizelgesi hazirliyoruz, eger cezaniz varsa bu cizelgeden gorup, telafi edebilirsiniz.
**Spor ve beslenmeyle ilgili ne konuda yardima ihtiyaciniz olursa 7/24 cekinmeden yazabilirsiniz, ben ve diger arkadaslar ellerinden geldiklerince cevaplayip, yardimci olurlar.
**Her cuma toplam 11 takim arasinda en cok kilo veren, yuzdesi en iyi olan takimlar ilk 3e giriyorlar, amacimiz takimimiza her hafta iyi bir derece saglamak.
**Yeni uyelerimiz 2 hafta boyunca deneme suresinde olup , liste disi yarisiyorlar.Geldiginiz tarihi not aliyoruz ve bu tarihten 2 hafta sonra esas takim listesine dahil olabiliyorsunuz, takimin kurallarina uydugunuz surece.
Bunun haricinde de hergun firsat bulabildigimiz kadar takima gelip, takim arkadaslarimizla sohbet-muhabbet ediyoruz en zevkli kismi da bu:)Hepimiz aile gibi olduk bu sayede.

**Buarada kendimi tanitirsam Ismim Ozge, 28 yasindayim, evliyim, 1 oglum var 3 yasinda, 2. ogluma hamileyim.Beden egitimi ogretmeniyim, oglum dogdugundan beri ev hanimiyimHouston , Texas'ta yasiyorum.
**Hepinize guzel kilo vermeler diliyorum...

Son düzenleme:
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

PERSEMBE GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
HarpyIZINLIIZINLIIZINLIIZINLIIZINLIIZINLIIZINLI
MavibocukIZINLIIZINLIIZINLIIZINLIIZINLIIZINLIIZINLI
melinda23--- 100IA 100IA-
abesle_istigal DINLENME 50S 50M DINLENME
haeshinODUL 50S -
gogo2405 ODUL DINLENME 50S 50M -
tiffany20 -
happy_moon-- 50M 50S- 50S-
AKovser---- MUAF -
KarKralicesi DINLENME---10DK Y 10DK Y -
bnnu----- -
Alya008ODUL DINLENME50M 50S50S 100JJ250IA
azimli anne 50M 100IA 1000IA
melek02468------
Ey0609------
fyzanur 125JJ 100IA, 100 JJ, 50M, 50S 100IA
oluroylebazen- DINLENME----10DK Y 100IA
kakaovanilya--50M ----

[/td][/td][/td][/td]

KILOLARIMIZI HATIRLAYALIM

***4. Takım 480. Etap ***

haeshin (61.7/61.9/+0.2/%-0.32)izne ayrilmak istiyor.
melinda23 (63.5///%)
gogo2405 (66.5///%)
abesle_istigal (80///%)
izne ayrilmak istiyor.
tiffany20 (53.6///%)
happy_moon (52.8///%)
izne ayrilmak istiyor.
KarKralicesi (69.3///%)
Alya008 (71.8///%) yeni uye, baslangic kilosu:74, baslangic tarihi:9 Agustos, Hedef:55

4. Takim Ortalaması: %

***FITIM , FITSIN , FIT***

azimli anne (79.6///%) yeni uye, baslangic kilosu:81, baslangic tarihi:14 Agustos , hedef:55
saricicek123 (59.7///%) 455. etapta 59.8 kg ile mezun oldu.Baslangic tarihi:11 Temmuz, hedef:57
fyzanur (80.2///%) 429. etapta 66.5 kg ile izne ayrildi.Baslangic tarihi:11 Temmuz, Hedef:49
oluroylebazen (77.7///%)393. etapta 73 kilo ile bildirimsiz izne ayrildi.Baslangic tarihi:4Temmuz, hedef:55
Ey0609 (94///%) yeni uye, baslangic kilosu:94 , baslangic tarihi:24 Agustos, hedef:55
melek02468 (98///%) yeni uye, baslangic kilosu:98, baslangic tarihi:24 Agustos, hedef:56
gulpinargul (89///%) yeni uye , baslangic kilosu:89 , baslangic tarihi:25 Agustos, hedef:58
Maysa2011 (82///%)yeni uye, baslangic kilosu:82, baslangic tarihi:24 Agustos, hedef:70
Ortalama: %

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…