- 31 Temmuz 2016
- 1.282
- 2.704
- 48
Yok ki bizim evin zemininde duz yer bulmak imkansizcanım hep aynı yerde tartıl,tartın bozuktur belki,yakınlarda bir eczane varsa orda tartıl ,tartını ona göre ayarla.
tebrik ederim canım ,çok iyi :)
balkon olur ,banyo olur hiç mi yok canım ya ...Yok ki bizim evin zemininde duz yer bulmak imkansiz
ne yaptın anlat bakemm :)Cezamı çektimde geldim
Çok sağol canım benimKokoreç yedirmeye çalıştı bir gün bana ama midem bulandı yiyemedimbir de bütün gün aç kaldım belki acıkınca yersin dedi
Ya sorma benim de öyle , reglim yaklaştı hem karnım şişti hem yemek yerken ayırt etmiyorumof bügün ilk defa bu kadar ağır kaçırdım korkuyorum söylemeye , akşama yemek yok bol spor var
Canım hollanda mıydı orası neresiydi
Ya ben de menülerimi eklemeyi özlemişim ama kaptanım girişim muhteşem olmadı bugün kaçırdım, içimde müthiş bir yeme isteği uyandı ve öğle yemeğinde yemekhanede mantı çıktı bir de yanına ıslak kek ve ben duramadım yedim, bir de regl tarihime baktım ki yarın mış günü meğer
o yüzden kaçırmışım ama söz akşama yemek yok 1 kase çorba içerim bir de bol spor , yürüyüş , cezalıyım eve yürüyerek geçicem
İyi eğlenceler
canım mesaj yazdıktan sonra düzenle diip üzerinde tekrar işlem yapabilirsin , bir daha baştan alıntılamana gerek yok
Aynı benbende anneme diyorum ki sorma al , kv soruyor olu olur diyorum çok uğraşamıyorum , bir tek ev alma ve mobilya kısmına özenle bakarım , diğer ufak tefekler ne olursa olur zaten
Kardeşin için mutluluklar dilerim canım , hayırlı olur inşallah
sen listedemiydin canım ?Günaydın , hayırlı cumalar.Sizden ayrı kalınca geldi tabi artılar.Aslında moralimi bozan şey zayıflasamda göbeğim bi türlü gitmiyor. Spor yapamıyorum, hava çok sıcak buda beni kötü etkiliyor.Saat 10 olunca gözüm yatakta oluyor. O saatten önce spor falan yapmamda imkansız.Yawrukush canım squat gibi bana göbek için günlük önerebileceğin etkili bi egzersiz varmı. Hani 1. gün 20, 2. gün 30 gibi kısa ama etkili :))
Geçen Hafta: 59,70
Bu Hafta: 60,800
Fark : +1,100
senin menülerinde hiç kaçamak yok sporda yapıyosun ,kesin kas şişkinliğidir canım üzülme ...Kızlar selam
Gh 52.8
Bh 52.9
+100
Üzgünüm
Çok sağol canımtamam canim bu hafta 2 kez yapalim yarisma :)
tamam kuzum :)
canim benim cok yoruldun ama emeklerine saglik, kolay mi kardesin evleniyor..
Allah bir omur boyu mesut etsin.
bugun kinaniz var degil mi canim, insallah cok guzel gecer:)
daha cok erken ki asyacim burada 34. haftada bakiyorlardi sanirim bebek kafa asagi donmus mu diye..
daha 26 haftadasin, hareket eder kuzucuk doner annesi sen endise etme.
hatta burada bir tanidigimizin bebegi donmemisti ama doktorlar dogum oncesi dogum pozisyonuna dondurduler hemen sezeryan demisler sana..
bebegi kotu etkilemez gulum...
Banyoda 80.200 grtebrik ederim canım ,çok iyi :)
balkon olur ,banyo olur hiç mi yok canım ya ...
ne yaptın anlat bakemm :)
neeee horon muuuÇok sağol canım
Antep kınası oldu inanılmaz harikaydı inanılmaz eğlendik damat nasıl döktürdü varya ben şok
İbrahim tatlıses oyunları krdeşime doğru davulla oynadı zıpladı falan çok çok güzel bir kına yaptılar şimdi sıra bizde şimdi horon tepme sırası) bu akşam bizim kınamaz eğlenceye devam :))
eder canimKilo bildirimi
Gecen hafta:79.600
Bu hafta :80
Fark : +400
Nasil bu kadar aldim inanamıyorum tek bir iskender bu kadar edermi?
Hakkında hayırlısı olsun canımKızlar didime geldim inşallah herşey benim için güzel olur
Tebrikler canım
Ödem olabilr canım bozma moraliniKilo bildirimi
Gecen hafta:79.600
Bu hafta :80
Fark : +400
Nasil bu kadar aldim inanamıyorum tek bir iskender bu kadar edermi?
Tebrikler canımGeçen hafta:94
Bu hafta:93.7
Fark:-300
Tebrik ederim canım
Varsa bende yapayım tatil dönüşüGünaydın , hayırlı cumalar.Sizden ayrı kalınca geldi tabi artılar.Aslında moralimi bozan şey zayıflasamda göbeğim bi türlü gitmiyor. Spor yapamıyorum, hava çok sıcak buda beni kötü etkiliyor.Saat 10 olunca gözüm yatakta oluyor. O saatten önce spor falan yapmamda imkansız.Yawrukush canım squat gibi bana göbek için günlük önerebileceğin etkili bi egzersiz varmı. Hani 1. gün 20, 2. gün 30 gibi kısa ama etkili :))
Geçen Hafta: 59,70
Bu Hafta: 60,800
Fark : +1,100
Üzülme canım 100 gr çok önemli bi artı sayılmazKızlar selam
Gh 52.8
Bh 52.9
+100
Üzgünüm
Bundan sonraki iki cuma bildirim yapıcam canım 3.cumadan itibarenb ü kilomu görünce gitcem listeyeYawrukush
Canım ben şimdi izne ayrılıyorum dimi
Ne zaman döneceksem o gün 52.9 mu görmem lazım? Tartımda bu kiloyu görürsem drek geri dönmüş oluyorum değil mi?
Canım benim şimdi listede değilsin çok sorun değil ama tartini sabit bir yere koy ve yerini hiç değiştirme ve moralini bozma elbette diyetisyene seninki farklı gösterir bende spor salonuna gidiyorum ordaki 2 kilo fazla tartiyor ama takılmıyorum.Banyoda 80.200 gr
Balkonda 83 ciktim daha su bile icmedim diyetisyenimin neddn evde tartilma dedigini anladim suan moral bozuklugundan ölüyorum
oyle guzel alistikki kaptanintamam canim anlastik hadi bakalim :)
eheheh :)
canim arada 1-2 dilim ye.
Hele bugun 7ler gelirse odulde yaparsin :)
insallah bol kismetli gunler seni bekliyordur canim..
cumartesi yarin mi gideceksin?
bildirimini heyecanla okuyacagim sabaha:)
yok canım liste dışıyım ben:)sen listedemiydin canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?