Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım ne sen uyma onlara zayıfladığında çatliyacak hepsi:)))

Geçmiş olsun kuzuya canım
Kizlar aranızda tek evli ve çocuklu olan benmiyimmm.ben baya yaşlı kaldım aranizda
Genelde evli cocukluyuz en yaşlıb en kalmış olabilirim 39 yaşındayım 12 yaşında tek kızım var 16 sene olacak evleneli
Sağol canım yollardayız şimdi
Zaman lazım canım akına anliyca şekilde basitlestirerek anlatmaya çalış okula gitmesi gerektiğini birde dil için evde sizde ingilizce konuşun onla konusmazken bile eşinle aranızda konuşun çocuklar dinlemiyor gibi görünüp herşeyi dinlerler biraz sabır lazım sanada tabii
Tebrikler kızlar

Cok zayif sayilmaz 55 kiloydu suan 68 70 kilo civarıymış hamile ve 11 aylik evli bana ben dogurayim 3 ayda veririm bu kilolari tığ gibi olurum diyor bana neyse istediğin gibi ol degil mi

aaa bir de yeni gelinmiş yani senden küçükmüşş.. genelde büyüklerden görürüz böyle şeyleri :))
Gerçekten sana ne sanki sana inat zayıf olacak :)) Boş ver sen de nasılsa zayıflayıp incecik olucaksınnn

Bende anlamadim bana yapilmayanlar ona yapıldı el üstünde kv ve kp der cok sever daha derdi ne bilmiyorum

Yawrukush özgem 3 senedir sürekli seninle bir anda okullu oldu bir iki haftada alışmasını bekleme ama konuşmalar etkili olacaktır eminim.ve düzelecektir hemen o öğretmende seni stres etmiş hamile halinle eğitimcidir biraz sabırlı olsun

O Ollalla gittim geldim yine sen 1. sin
Napıyorsun nereleri dolaşıyorsun evde yürüyüş bandı mı var senin olay nedir

Cok zayif sayilmaz 55 kiloydu suan 68 70 kilo civarıymış hamile ve 11 aylik evli bana ben dogurayim 3 ayda veririm bu kilolari tığ gibi olurum diyor bana neyse istediğin gibi ol degil mi
Ahh şu eltiler yok mu canım yaa.bende de var o cinsten. Kadının sporla hayatta ilgisi olmamıştır ama benim hergün yürüdüğümü ve kilo verdiğimi görünce oda yürüyüşe başladı .tatilde kilo aldığımı görünce de "ayyyy ne zaman aldın o kadar kiloyu sennn"diyerekten laf soktu.resmen hoşuna gitti yaaa kadinin

Elti vs meselesi değil canim bu karakter meselesi tamamen bosver eger diyebilirsen vücut benim vücudum ister kilo alırım ister veririm benim sorunum seni niye gerdi de

Kilolarını verrr sonra da seni görünce dersin ayyy nasıl da zayıfladım diye

Öncelikle merhaba canım kendini üzme inan bu sorunları bir çok anne baba yaşıyor bu gayet normal bir süreç
Şöyle anlatayım akın ilk defa evden ayrılıyor gittiyi yerde belirli kurallar var bu kurallar onun hoşuna gitmeye bilir, dahası daha önceleri başı her sıkıştığında siz yanındaydınız ama şimdi yoksunuz buna alışması çok önemli özellikle özgüven açısından
Ve tatbiki en önemlisi dil sorunu kendini yeterince ifade edemediği içinde sorun yaşıyor olması çok normal ama çocuklar çok zekiler eminim kısa sürede dil konusunu aşacaktır
Geri adım ayma yani alayım seneye gider zorlamayayım falan diye düşünme canım inan çocuklar yetişkinlere göre daha çabuk uyum sağlıyor sen her gün ona okulda evlenip eyldnmefiğini sor başka arkadaşlarla Zaman geçirmenin eylemceli olduğundan bunlarınyaparken uymamız gereken kurallar olduğundan falan bahset naçizane tavsiyem

Çok uzun yazdım kusura bakma
Ben kilolar dışında iyiyim kv tedavisi iyi gidiyor tümörde büyük oranda gerileme var bir süre krmoterapiye ara verip Işın tedavisi yapacağız sonra komitesiydi devam bizde Bayram'da eve döneceğiz hayırlısı ile

Hoşgeldin canım..
Kv-nin iyi olmasına sevindim.. Allah kolaylık versin size de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…