Canım ne sen uyma onlara zayıfladığında çatliyacak hepsi:)))Teşekkürler bilerek yapiliyordu eltim tarafından ona gorr ben kilo veremeyecegim ve birakacagim şevkimi kirmak icin gitti evinden malzemeler getirdi. Borekler vs hazırladı ama esime üzüldüm ben yemedim diye odaac kalkti ve benden özürdiledi onu anlamami annesigile ve eltimlere gitmemezlik yapacagimizi biraz sabirli ve tedarikli olmami rica etti
Geçmiş olsun kuzuya canımHepinize iyi akşamlar kizlar. Misafirlerim var di. Yeni gittiler bende bebişi uyutuyorum. Tek koluyla oynayamıyor yavrum. Tekrar düşmesin diye bende sürekli peşinde dolaşıyorum yada kucağımda taşıyorum. Çok sıkılıyor tabi.zaten hareketli bir bebek ti .hepimiz çok zorlanıyoruz. İnşaAllah bir an önce iyileşip sağlığına kavusur
Genelde evli cocukluyuz en yaşlıb en kalmış olabilirim 39 yaşındayım 12 yaşında tek kızım var 16 sene olacak evleneliKizlar aranızda tek evli ve çocuklu olan benmiyimmm.ben baya yaşlı kaldım aranizda
Sağol canım yollardayız şimdicok guzel olmus canim, nasilsin bugun?
menun guzel olmus canim :)
yap kuzum cezalari :)
ablacim hayirli yolculuklar ve cook keyifli, dinlenmeli tatiller diliyorum :)
tabiki canim cok seviniriaz aramiza katilmana :)
nerede yasiyorsun canim hangi ulkedesin?
yillik izinler herkesi carpiyor malesef., cok bir kilon yok, sohbet-muhabbet gider hemen kilolar :)
Yavrularini da Allah bagislasin:)
Minik kuzunada cok buyuk gecmis olsun canim, acil sifalar diliyorum...
sifa olsun canim, ellerine saglik..
insallah ameliyat olmasina gerek kalmadan atlatir yavrucuk, tekrar cok gecmis olsun..
nasilsin taze gelinimiz :)
Zaman lazım canım akına anliyca şekilde basitlestirerek anlatmaya çalış okula gitmesi gerektiğini birde dil için evde sizde ingilizce konuşun onla konusmazken bile eşinle aranızda konuşun çocuklar dinlemiyor gibi görünüp herşeyi dinlerler biraz sabır lazım sanada tabiiKizlar sizinle bir konuda dertlesmek istedim.
Cuma gunu oglumu okuldan almaya gittim, butun ogrenciler cikti, Akin iceriden bana bakiyor.
Ogretmeni geldi, Akin sozumuzu dinlemiyor, yaka kartini taktiramiyoruz, sinirlenip sinifin kapisini tekmeledi, bagirdi diye bir saydirdi, neye ugradigimi sasirdim.
Kelimenin tam manasiyla sok oldum.Aslinda Akin'in okula adapte olup olamayacagiyla ilgili ciddi suphelerim vardi zaten.
Oglumda sutten cikmis ak kasik degil hani, kendisini taniyorum 3 bucuk yildir ama haftanin basindan beri ogretmenlerimize hergun Akin'i sordum ve bana her seferinde guzel vakit gecirdi, daha iyiye gidiyor deyip durdular.
Ee guzel vakit gecirip , iyiye gidiyordu hani, bu ne simdi?
Ogretmeni son olarak elimizden geleni yapacagiz,denemeye biraz daha devam edecegiz dedi.
Verdigimiz konforsuzluktan dolayi ozur dileyip, onlara nasil yardimci olabilecegimi sordum ama ne cevap verdigini hatirlamiyorum.
Akin'la okulun bahcesinde kisa bir konusma yaptim, parka gitmek istedi gidemeyecegimizi soyledim.
Eve geldik yemegini yedirdim ve yatirdim.
Kendimi o kadar kotu hissettim ki, esime haber verdim, toplantisi vardi konusamadik dogru duzgun.
Akin okulu seviyor gorunuyordu ama oyle olmamis anlasilan.
Butun enerjim gitti, kendimi cok cokuk hissettim.
3 yasina kadar Akin'la hep Turkce konustuk, bu sene okula gitmez ise seneye daha da cok zorlanacak ve yasitlarinin icinde dil problemi olan kalmayacak.
Suan ki sinifinda kendisi gibi cift dilli olan ve henuz ingilizce bilmeyen cocuklar var, yani bu sinifin kurulus amaci zaten bu.
Ama Akin bu sekilde davranmaya devam ederse okuldan uzaklastirilacak ve seneye hem disiplin, hem dil anlaminda her sey onun icin daha zor olacak.
2 gundur icim icimi yiyor..
Dun hic ilgilenemedim onunla, icimden bir sey yapmak gelmedi, esimde eve geldi ve o da hic iyi degildi.
Akin'la birkac sefer daha konustuk, okuldayken bizi ozledigini, sIkILdigini,oturmak istemedigini, yaka kartinin bogazini acittigini, anne- baba diye bagirdigini soyledi.
Uzun bir zamanda ayri kalmiyoruz aslinda 12.15te birakip, 3te aliyorum,hepi topu 2saat 45 dakika.
Simdilik pazartesi gunu icin soz dinleyecegini, kotu davranmayacagini soyluyor ama bakalim neler olacak.
Velhasil kelam, cocuk buyutmek, yetistirmek cok zormus vesselam.
Oyy oyy baslarinizi sisirdim, bu kadar konusmaya kendimede mi ceza versem ne yapsam..
Tebrikler kızlar
Cok zayif sayilmaz 55 kiloydu suan 68 70 kilo civarıymış hamile ve 11 aylik evli bana ben dogurayim 3 ayda veririm bu kilolari tığ gibi olurum diyor bana neyse istediğin gibi ol degil mi
Bende anlamadim bana yapilmayanlar ona yapıldı el üstünde kv ve kp der cok sever daha derdi ne bilmiyorumaaa bir de yeni gelinmiş yani senden küçükmüşş.. genelde büyüklerden görürüz böyle şeyleri :))
Gerçekten sana ne sanki sana inat zayıf olacak :)) Boş ver sen de nasılsa zayıflayıp incecik olucaksınnn
Kizlar sizinle bir konuda dertlesmek istedim.
Cuma gunu oglumu okuldan almaya gittim, butun ogrenciler cikti, Akin iceriden bana bakiyor.
Ogretmeni geldi, Akin sozumuzu dinlemiyor, yaka kartini taktiramiyoruz, sinirlenip sinifin kapisini tekmeledi, bagirdi diye bir saydirdi, neye ugradigimi sasirdim.
Kelimenin tam manasiyla sok oldum.Aslinda Akin'in okula adapte olup olamayacagiyla ilgili ciddi suphelerim vardi zaten.
Oglumda sutten cikmis ak kasik degil hani, kendisini taniyorum 3 bucuk yildir ama haftanin basindan beri ogretmenlerimize hergun Akin'i sordum ve bana her seferinde guzel vakit gecirdi, daha iyiye gidiyor deyip durdular.
Ogretmeni son olarak elimizden geleni yapacagiz,denemeye biraz daha devam edecegiz dedi.
Verdigimiz konforsuzluktan dolayi ozur dileyip, onlara nasil yardimci olabilecegimi sordum ama ne cevap verdigini hatirlamiyorum.
Akin'la okulun bahcesinde kisa bir konusma yaptim, parka gitmek istedi gidemeyecegimizi soyledim.
Kendimi o kadar kotu hissettim ki, esime haber verdim, toplantisi vardi konusamadik dogru duzgun.
3 yasina kadar Akin'la hep Turkce konustuk, bu sene okula gitmez ise seneye daha da cok zorlanacak ve yasitlarinin icinde dil problemi olan kalmayacak.
Suan ki sinifinda kendisi gibi cift dilli olan ve henuz ingilizce bilmeyen cocuklar var, yani bu sinifin kurulus amaci zaten bu.
Ama Akin bu sekilde davranmaya devam ederse okuldan uzaklastirilacak ve seneye hem disiplin, hem dil anlaminda her sey onun icin daha zor olacak.
Dun hic ilgilenemedim onunla, icimden bir sey yapmak gelmedi, esimde eve geldi ve o da hic iyi degildi.
Akin'la birkac sefer daha konustuk, okuldayken bizi ozledigini, sIkILdigini,oturmak istemedigini, yaka kartinin bogazini acittigini, anne- baba diye bagirdigini soyledi.
Uzun bir zamanda ayri kalmiyoruz aslinda 12.15te birakip, 3te aliyorum,hepi topu 2saat 45 dakika.
Simdilik pazartesi gunu icin soz dinleyecegini, kotu davranmayacagini soyluyor ama bakalim neler olacak.
Oyy oyy baslarinizi sisirdim, bu kadar konusmaya kendimede mi ceza versem ne yapsam..
O Ollalla gittim geldim yine sen 1. sin
Ahh şu eltiler yok mu canım yaa.bende de var o cinsten. Kadının sporla hayatta ilgisi olmamıştır ama benim hergün yürüdüğümü ve kilo verdiğimi görünce oda yürüyüşe başladı .tatilde kilo aldığımı görünce de "ayyyy ne zaman aldın o kadar kiloyu sennn"diyerekten laf soktu.resmen hoşuna gitti yaaa kadininCok zayif sayilmaz 55 kiloydu suan 68 70 kilo civarıymış hamile ve 11 aylik evli bana ben dogurayim 3 ayda veririm bu kilolari tığ gibi olurum diyor bana neyse istediğin gibi ol degil mi
Elti vs meselesi değil canim bu karakter meselesi tamamen bosver eger diyebilirsen vücut benim vücudum ister kilo alırım ister veririm benim sorunum seni niye gerdi deAhh şu eltiler yok mu canım yaa.bende de var o cinsten. Kadının sporla hayatta ilgisi olmamıştır ama benim hergün yürüdüğümü ve kilo verdiğimi görünce oda yürüyüşe başladı .tatilde kilo aldığımı görünce de "ayyyy ne zaman aldın o kadar kiloyu sennn"diyerekten laf soktu.resmen hoşuna gitti yaaa kadinin
Evde walking at home yapabilirsin 15 30 yada 45 dk şeklindeBu günde yürüyüş yok kızlar hava çok sıcak ve nemli. Dışarıya çıkmaya korkuyorum valla
Bende anlamadim bana yapilmayanlar ona yapıldı el üstünde kv ve kp der cok sever daha derdi ne bilmiyorum
Hangi birini Allah tan sabir istiyorum esimin yuvamin hatri olmasa dayanilacak gibi değilAllah korusun böyle eltilerden :))
Bazı insanları duymamazlıktan hatta görmemezlikten gelmek lazım canımmm
Ahh şu eltiler yok mu canım yaa.bende de var o cinsten. Kadının sporla hayatta ilgisi olmamıştır ama benim hergün yürüdüğümü ve kilo verdiğimi görünce oda yürüyüşe başladı .tatilde kilo aldığımı görünce de "ayyyy ne zaman aldın o kadar kiloyu sennn"diyerekten laf soktu.resmen hoşuna gitti yaaa kadinin
Bu günde yürüyüş yok kızlar hava çok sıcak ve nemli. Dışarıya çıkmaya korkuyorum valla
Öncelikle merhaba canım kendini üzme inan bu sorunları bir çok anne baba yaşıyor bu gayet normal bir süreçKizlar sizinle bir konuda dertlesmek istedim.
Hangi birini Allah tan sabir istiyorum esimin yuvamin hatri olmasa dayanilacak gibi değil
Allah sabrını bol eylesin canım.. Anlıyorum zor durum ama mecbur idare edeceksin..
Öncelikle merhaba canım kendini üzme inan bu sorunları bir çok anne baba yaşıyor bu gayet normal bir süreç
Şöyle anlatayım akın ilk defa evden ayrılıyor gittiyi yerde belirli kurallar var bu kurallar onun hoşuna gitmeye bilir, dahası daha önceleri başı her sıkıştığında siz yanındaydınız ama şimdi yoksunuz buna alışması çok önemli özellikle özgüven açısından
Ve tatbiki en önemlisi dil sorunu kendini yeterince ifade edemediği içinde sorun yaşıyor olması çok normal ama çocuklar çok zekiler eminim kısa sürede dil konusunu aşacaktır
Geri adım ayma yani alayım seneye gider zorlamayayım falan diye düşünme canım inan çocuklar yetişkinlere göre daha çabuk uyum sağlıyor sen her gün ona okulda evlenip eyldnmefiğini sor başka arkadaşlarla Zaman geçirmenin eylemceli olduğundan bunlarınyaparken uymamız gereken kurallar olduğundan falan bahset naçizane tavsiyem
Çok uzun yazdım kusura bakma
Ben kilolar dışında iyiyim kv tedavisi iyi gidiyor tümörde büyük oranda gerileme var bir süre krmoterapiye ara verip Işın tedavisi yapacağız sonra komitesiydi devam bizde Bayram'da eve döneceğiz hayırlısı ile
Sağol canımHoşgeldin canım..
Kv-nin iyi olmasına sevindim.. Allah kolaylık versin size de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?