seni unutkan seni:)
50 mekik cek kuzum:)kaç mekik canım ?
tamam canım :)50 mekik cek kuzum:)
Sagolun canim hepiniz cok icten ve samimisinizonu elbette anliyorum gulum insallah atlatiriz bu sureci, eksik olma..
hosgeldin fistikk :)
cok sagol Feyzos, Akin oyle boyle hareketli degil, sandalyede bile 5dk oturamiyor..
insallah alisir canim, sagolasin..
Turkiye'ye yakisin ne guzel.
@seyhan77 ve @E-brulim arkadaslarimizda Almanya'da yasiyorlar:)
oyle konustuk zaten Fatimem okulda kurallara uyarsa istediklerinin olabilecegini soyluyoruz cumadan beri, insallah yarin iyiye gider...
tebrikler kizlar :)
harikasiniz canlar, emeklerine saglik Fatimem:)
cok sevindim gulum daim olsun sporun:)
canim sen o ne yaparsa yapsin diyetini bozma, kararliligin yildiracaktir eminim onu.
bak esinde sana destek, bizlerde daha ne olsun :)
insallah hic zorlanmadan alisir oglun canim..
cok sagol insallah canim:)
ablacim evde esimle son 1aydir falan ingilizce konusuyoruz Akin okula baslamadan baslamistik, eger cizgi film izlerse de hep ingilizce izliyor gecen yildan beri.Insallah atlatiriz bu sureci...
haklisin canim cocuk da ne yapsin..
ogretmen beni oyle boyle strese sokmadi..
tum hafta sonum moral bozukluguyla geciyor, hayirlisi canim..
canim her yerde negatif, kotu niyetli insanlar var.
insan uzak durabilse ne ala da.Bazen boyle yakinlsrimiz oluyor el mahkum gormezden , duymazdan gelmek gerek..
canim boyle zamanlrda sIkIci bile olsa evde yuru.
leslie yapabilirsin..
ablamm yazdiklarin ilac gibi geldi, eksik olmayasin.
senden haber almak ne guzel.
cok sevindim kayinvalidenin durumuna, Allah daha da iyi etsin.
sende esolmayasinne don ablam bekliyoruz biliyorsun..
oy kiyamam canim poset gecirip sargisina, alcisina geri kalan yerlerini yiksaniz.
ferahlar kuzucuk.
biran evvel iyilesir insallah...
Sırf yaşı ufak ailesinden uzakvve hamile diye ses etmiyorumAllah yardım etsin canım. Normal birisi değil bencetam dayaklık
dün düğüne gitmiştik yorgunluktan unuttum demekki canım kusura bakma ...dün kaçamak olarak: 1 pardak kola,1 kurabiye,2 lavaş yedim. ...spora gelince dün yeni aldığım topuklular ayağımı o kadar yormuş ki odadan odaya yürüyemiyorum o yüzden yapamadım... ama yatarken yattığım yerde 200 er adet basen çalışıcam ...
bugün sürekli uykum var ya ,ben uyumaya kaçar kızlar ,hepinize iyi geceler :)
Kesinlikle stres yapma kuzum Allahın izniyle akın paşa alışır. Pztesi günü inşallah güzel geçer sende rahatlarsın :)onu elbette anliyorum gulum insallah atlatiriz bu sureci, eksik olma..
hosgeldin fistikk :)
cok sagol Feyzos, Akin oyle boyle hareketli degil, sandalyede bile 5dk oturamiyor..
insallah alisir canim, sagolasin..
Turkiye'ye yakisin ne guzel.
@seyhan77 ve @E-brulim arkadaslarimizda Almanya'da yasiyorlar:)
oyle konustuk zaten Fatimem okulda kurallara uyarsa istediklerinin olabilecegini soyluyoruz cumadan beri, insallah yarin iyiye gider...
tebrikler kizlar :)
harikasiniz canlar, emeklerine saglik Fatimem:)
cok sevindim gulum daim olsun sporun:)
canim sen o ne yaparsa yapsin diyetini bozma, kararliligin yildiracaktir eminim onu.
bak esinde sana destek, bizlerde daha ne olsun :)
insallah hic zorlanmadan alisir oglun canim..
cok sagol insallah canim:)
ablacim evde esimle son 1aydir falan ingilizce konusuyoruz Akin okula baslamadan baslamistik, eger cizgi film izlerse de hep ingilizce izliyor gecen yildan beri.Insallah atlatiriz bu sureci...
haklisin canim cocuk da ne yapsin..
ogretmen beni oyle boyle strese sokmadi..
tum hafta sonum moral bozukluguyla geciyor, hayirlisi canim..
canim her yerde negatif, kotu niyetli insanlar var.
insan uzak durabilse ne ala da.Bazen boyle yakinlsrimiz oluyor el mahkum gormezden , duymazdan gelmek gerek..
canim boyle zamanlrda sIkIci bile olsa evde yuru.
leslie yapabilirsin..
ablamm yazdiklarin ilac gibi geldi, eksik olmayasin.
senden haber almak ne guzel.
cok sevindim kayinvalidenin durumuna, Allah daha da iyi etsin.
sende esolmayasinne don ablam bekliyoruz biliyorsun..
oy kiyamam canim poset gecirip sargisina, alcisina geri kalan yerlerini yiksaniz.
ferahlar kuzucuk.
biran evvel iyilesir insallah...
Ablacım bol bol tadını çıkar iyi eğlencelerSelam millet nihayet tatile kavuştuk çok şükür
Kuzum kuru meyvelerin kalorisi çok şeker oranıda.bence daha az tüketmelisin :)bugün menüm
sabah : 1lavaş
salam
1kk peynir
5 zeytin
2 kaşık menemen
ara : kuru meyve karışımı
öğlen : konserve köz biber üstüne yoğurt
salata
1 but tavuk
ayran
2dilim ekmek
ara:kuru meyve karışımı
akşam: 4 kalık kuru fasulye
3 kaşık pilav
4 kaşık patlıcan yemeği
4 kaşık yoğurt
1dilim ekmek
ara:kuru meyve karışımı
su:1.5 litre
spor:yok
Yawrukush
Anlamı çığlık, ses gibi birşeyhawar hawar ın anlamı ne ?
Amin canım insaAllahCanım benimm zor tabi yaa bu sıcakta bir de.. Çabucak iyileşir umarım
Size İyi tatiller .tadını çıkarın bol bol eğleninSelam millet nihayet tatile kavuştuk çok şükür
Ayy bende hiç giyemem topuklu ayakkabı. Hemen ayaklarım yara olur.Tek topuklu mağduru ben değilmişim demek kiii
Ayy bende hiç giyemem topuklu ayakkabı. Hemen ayaklarım yara olur.
Kizlar sadece cuma günü mü tartiliyorsunuz yoksa takım içinde başka bir gün de tartiliyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?