- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 38
öyle cünkü o kütük.Nerden biliyorsun birşey yapmayacağınıı ?? Adamın günahına girmeyelim yapacak belkii
aminşallahhhhh. cok teşekkür ederimDoğum günün kutlu olsun canim. Rabbim sıhhat, sağlık, huzur, mutluluk versin .sevdiklerinle birlikte hayırlı ömürler versin
yok sana pasta az yeöyle cünkü o kütük.
ben yapıom hep
neyse yarın siz alın pastada üfürü verem
geldinmi sen geneyok sana pasta az ye
Naptın kız :)) eve yürümem şart oldu :))Kizlar 13 bin adım yürüdüm geldim şimdi
Kizlar sizinle bir konuda dertlesmek istedim.
Cuma gunu oglumu okuldan almaya gittim, butun ogrenciler cikti, Akin iceriden bana bakiyor.
Ogretmeni geldi, Akin sozumuzu dinlemiyor, yaka kartini taktiramiyoruz, sinirlenip sinifin kapisini tekmeledi, bagirdi diye bir saydirdi, neye ugradigimi sasirdim.
Kelimenin tam manasiyla sok oldum.Aslinda Akin'in okula adapte olup olamayacagiyla ilgili ciddi suphelerim vardi zaten.
Oglumda sutten cikmis ak kasik degil hani, kendisini taniyorum 3 bucuk yildir ama haftanin basindan beri ogretmenlerimize hergun Akin'i sordum ve bana her seferinde guzel vakit gecirdi, daha iyiye gidiyor deyip durdular.
Ee guzel vakit gecirip , iyiye gidiyordu hani, bu ne simdi?
Ogretmeni son olarak elimizden geleni yapacagiz,denemeye biraz daha devam edecegiz dedi.
Verdigimiz konforsuzluktan dolayi ozur dileyip, onlara nasil yardimci olabilecegimi sordum ama ne cevap verdigini hatirlamiyorum.
Akin'la okulun bahcesinde kisa bir konusma yaptim, parka gitmek istedi gidemeyecegimizi soyledim.
Eve geldik yemegini yedirdim ve yatirdim.
Kendimi o kadar kotu hissettim ki, esime haber verdim, toplantisi vardi konusamadik dogru duzgun.
Akin okulu seviyor gorunuyordu ama oyle olmamis anlasilan.
Butun enerjim gitti, kendimi cok cokuk hissettim.
3 yasina kadar Akin'la hep Turkce konustuk, bu sene okula gitmez ise seneye daha da cok zorlanacak ve yasitlarinin icinde dil problemi olan kalmayacak.
Suan ki sinifinda kendisi gibi cift dilli olan ve henuz ingilizce bilmeyen cocuklar var, yani bu sinifin kurulus amaci zaten bu.
Ama Akin bu sekilde davranmaya devam ederse okuldan uzaklastirilacak ve seneye hem disiplin, hem dil anlaminda her sey onun icin daha zor olacak.
2 gundur icim icimi yiyor..
Dun hic ilgilenemedim onunla, icimden bir sey yapmak gelmedi, esimde eve geldi ve o da hic iyi degildi.
Akin'la birkac sefer daha konustuk, okuldayken bizi ozledigini, sIkILdigini,oturmak istemedigini, yaka kartinin bogazini acittigini, anne- baba diye bagirdigini soyledi.
Uzun bir zamanda ayri kalmiyoruz aslinda 12.15te birakip, 3te aliyorum,hepi topu 2saat 45 dakika.
Simdilik pazartesi gunu icin soz dinleyecegini, kotu davranmayacagini soyluyor ama bakalim neler olacak.
Velhasil kelam, cocuk buyutmek, yetistirmek cok zormus vesselam.
Oyy oyy baslarinizi sisirdim, bu kadar konusmaya kendimede mi ceza versem ne yapsam..
ancak üfürü verirsin zatenöyle cünkü o kütük.
ben yapıom hep
öyle cünkü o kütük.
ben yapıom hep
Ben depresyona giricem , yürüyüş yapiim dedim iş çıkışı , aşırı rüzgar varToparlandın mı depresyonlu arkadaş ?
ıccık ucundandamı tatmak yokancak üfürü verirsin zaten
Alırız ama sadece üfürmek için, yemek yasak :)))
mum getirelim sana sadece , ya da salatanın ortasına mumlar koyalım bak üfürdükten sonra istediğin kadar yeıccık ucundandamı tatmak yok
offf brokolimiiiiii
Bayılırım ben de brokoli salatasına , yemeğinden daha güzel oluyorofff brokolimiiiiii
asıl pasta bu yaaaaaaa
yogurtlu corbasıda nefis oluyorBayılırım ben de brokoli salatasına , yemeğinden daha güzel oluyor
a a yoğurtlu çorbaya brokoli mi atıyorsunuz hiç denemedeimyogurtlu corbasıda nefis oluyor
ıspanak.pancar. bişiler daha vardı ya.a a yoğurtlu çorbaya brokoli mi atıyorsunuz hiç denemedeim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?