Yarın doğum günüm.
Kocam kütüğü hiç bişi yapmıcak
Evden kovsammı
Dahlia_ bana watsapını ver .... telefon aldım gerçi haal hat almadım ama bugün yarın alıcam onuda :)
Slm kizlarrrrrrrrrr hayirli haftalarrrr♡♡♡
marlin18 canimmmm burdasin demkk nasilsinnn bebisin nasl oldu buzim takimdan yazdm ama girmedin heralde kilomu aldin senn uzulme verirsin bnde 3-4 kilo aldim canim 2.5 kaldi onunla igrasiorum
bilmemKovsan düzelcek mii ?
bilmem
MasaAllah canım.ne güzel bir duygudur 47 kilo olmak.darısı hepimizin başı na kızlarPazartesi bildirimi
Cuma 48.5
pazartesi 47.5
Yok canım görmedim. Evet kilo aldım. 61 oldum.4 hafta boyunca yedim içtim eee eee olacağı buydu.allaha şükür bebiş te iyi sayılır. 2 haftanın dolmasını bekliyoruz. İnşaAllah herşey yolunda giderSlm kizlarrrrrrrrrr hayirli haftalarrrr♡♡♡
marlin18 canimmmm burdasin demkk nasilsinnn bebisin nasl oldu buzim takimdan yazdm ama girmedin heralde kilomu aldin senn uzulme verirsin bnde 3-4 kilo aldim canim 2.5 kaldi onunla igrasiorum
Doğum günün kutlu olsun canim. Rabbim sıhhat, sağlık, huzur, mutluluk versin .sevdiklerinle birlikte hayırlı ömürler versinkendi kendime parti yaparım
Tebrikler canım. MasaAllah diyelimde nazar değmesin
Kizlar 13 bin adım yürüdüm geldim şimdi
Hayırlı günler hanımlar
Dün bel ağrısıyla geçirdim günü ceryanda kaldım sanırım ondan oldu
Dünkü Menüm
Sabah: 2 dilim ekmek, melemen, peynir, zeytin
Ara: 1 tatlı, 1 tuzlu kurabiye
Akşam: Tavuk dürüm
Spor yapamadım misafirim vardı
marlincum bnde oyle ramazandna beri araliksiz yedim yani herseyi abartarakkk simsi -1 +1 giduorumm..iyiyim bende nolsun iste..nasil kirdi kolunu kiz bebisinnn kiyamamYok canım görmedim. Evet kilo aldım. 61 oldum.4 hafta boyunca yedim içtim eee eee olacağı buydu.allaha şükür bebiş te iyi sayılır. 2 haftanın dolmasını bekliyoruz. İnşaAllah herşey yolunda gider
Sen nasılsın canimMoonlii
Ablaları evde koştururken görmemişler canım. Çarpıp yere düşmüş. Düştüğü yerde hiçbir şey yok aslında. Nasıl oldu anlamadım. Galiba kolunun üzerine ters düştü. Ablaları da çok üzüldü tabi bizim yüzümüzden oldu diyemarlincum bnde oyle ramazandna beri araliksiz yedim yani herseyi abartarakkk simsi -1 +1 giduorumm..iyiyim bende nolsun iste..nasil kirdi kolunu kiz bebisinnn kiyamam
ya kıyamamm cabucak iyleşsin inşALLAHAblaları evde koştururken görmemişler canım. Çarpıp yere düşmüş. Düştüğü yerde hiçbir şey yok aslında. Nasıl oldu anlamadım. Galiba kolunun üzerine ters düştü. Ablaları da çok üzüldü tabi bizim yüzümüzden oldu diye
Amin canım. Çok teşekkür ederim ilgilendiğin içinya kıyamamm cabucak iyleşsin inşALLAHgeran hersey olabilir nekadr dikkat etsekte iste RABBIM beterinden korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?