Incecik bir dilim ye kız bişey olmaz doğum günün hatırınaıccık ucundandamı tatmak yok
Rabbim kolaylık versin canım. Stres yapma fazla bence yakın zamanda herşey yoluna girerSelamlar fistiklar, nasilsiniz?
Haftanin ilk gunu sendromsuz geciyor mu?
Biz Akin'la kahvalti ediyoruz gelin beraber yapalim :)
Sonrada Akin'in cantasini hazirlayacagim.
Bugun epey gerginim okula gitmek istemiyorum :))
Insallah guzel gecer bugun Akin'in okulu, bize dua edin teyzeleri...
insallah canim, of ben cocuktan gerginim bugun, ogretmen yine kotu bir sey soyleyecek diyeRabbim kolaylık versin canım. Stres yapma fazla bence yakın zamanda herşey yoluna girer
guzel canimin ici artin yok hic, eksei gelir bu hafta , hemde guzel bir eksi:)
benim depresyon dalgam tum takimi sardi :))kendi kendime konuşup sayfaları doldurasım bile yok , yine depresyona mı girdim ne ,öyle oturayım sürekli boş boş dışarıya bakayım istiyorum...öffffff çok keyifsizim...
seni kacak seniiiiii :)Dün giremedim tüm gün misafirlikteydik menümü yazayım:))
bu dunun menusu degil mi canim?Sabah
1 yumurta
3 zeytin
Domates salatalık
Öğlen
1 Kâse ćorba
Akşam
4yk güveç
4yk pilav
1kase yoğurt
Spor:2000 adım yürüyüş
30 dakika dans
Su:10 bardak
sanada bol eksili guzel bir hafta olsun canim :)Hepinize hayırlı sabahlar kızlar
Yeni hafta hepimize bol eksiler göstersin.
cok az verecegin kilo canim hic dert ettigine deymez,.Kilom 61
Cumaya kadar İnşaAllah biraz gider.
Offffff 54 ten 61 e bu neeeeeee ya.pis bogazligin sonu bu işte kizlar
harikasin, masallah Saadetim :)Günaydın kızçeler sporumu yapıp geldim :)
guzel menun kuzum, adimlarda guzel:)Günaydın kızlar dünki menümü yaziim hemen , akşam internetim bitti yazamadım, geçmişe bakiim
@AKovserYawrukush
Pekmez doğal şekersiz pekmez , 1 tatlı kaşığı aldım
Canım ip atlama cezamı yaptım dün söyleyemedim netim bitti
Eki Görüntüle 1877701 Eki Görüntüle 1877702
cumartesi neden spor yok Iremim? :)cumartesi menüm
sabah
1 dilim karpuz
ögle
1 kase corba
4kaşık kıymalı patlıcan yemegi(hepsini yiyemedim)
1kaşık bulgur pilavı
1kase cacık
akşam
yeşil fasulye
1kase ayran corbası
azcık üzüm
çeyrek dilim şeftali
3lt su
Pazar menüm
sabah
1kücük kaşarlı sucuklu simit
gün içinde kendi yaptıgım 7tahıllı undan poğacamdan yedim
4-5 tane olabilir.
akşam
karpuz-kavun
3lt su
gün boyu resmen yüzdüm. her yerim agrıyo ya
yarim kase sutlac olmasaymis yildizli pekiyilik bir menuymus canim :)Sabah kalkar kalkmaz ;akşamdan suya islattigim 2 ceviz ve 2 kuru kayisi KahvaltıM, iki yumurta ve bir kaşık yulaf kepegiyle yaptığım omlet, zeytin, peynir, bir biber ve salatalık
Ara, bir kare bitter, şekersiz Türk kahvesi
Ara, bir avuç böğürtlen, 4 findik
Aksam, fırında et, salata, 2 dilim patates, yarım kase fırın sütlaç
Spor, 13 bin adım yürüdüm
Bu günümüze şükür. Tek koluyla oynayamıyor. Hareketleri baya kisitlandi. Canı sıkılıyor. Hırçınlaşti baya beni ısırdı bugün birkaç kez. Şimdi babası dışarıya çıkardı biraz. Enerjisini harcayamiyor ya kuzum sinir oluyor .insallah canim, of ben cocuktan gerginim bugun, ogretmen yine kotu bir sey soyleyecek diye
birde hormonlardan kafama takiyorum surekli..
sen nasilsin kuzun nasil oldu bugun?
kiz daha yarin olmadi ki sabret nerden biliyorsun kutlar bence :)Yarın doğum günüm.
Kocam kütüğü hiç bişi yapmıcak
Evden kovsammı
bende cok sevindim canim, tebriklerrrrrrrr :))
kizzz sen takimin watsapina gel ozaman :)@AKovser bana watsapını ver .... telefon aldım gerçi haal hat almadım ama bugün yarın alıcam onuda :)
insallah canim, cook gerginim..Bugün inşallah daha da iyi bir vakit gecirir okulda.
Sizin tutumunuzda cok iyi bence.
Ceza ile yaklaşmanız cok cok iyi.
Öyle yada böyle alışmak zorunda.
Ne kadar gec o kadar zor olucak kendinede,sizede.
oooo harika bu hafta seni mezun mu ediyoruz gulum? :)Pazartesi bildirimi
Cuma 48.5
pazartesi 47.5
sanada mutlu haftalar canim :)Slm kizlarrrrrrrrrr hayirli haftalarrrr♡♡♡
marlin18 canimmmm burdasin demkk nasilsinnn bebisin nasl oldu buzim takimdan yazdm ama girmedin heralde kilomu aldin senn uzulme verirsin bnde 3-4 kilo aldim canim 2.5 kaldi onunla igrasiorum
evet canim hakli cocuk, ne yapsinBu günümüze şükür. Tek koluyla oynayamıyor. Hareketleri baya kisitlandi. Canı sıkılıyor. Hırçınlaşti baya beni ısırdı bugün birkaç kez. Şimdi babası dışarıya çıkardı biraz. Enerjisini harcayamiyor ya kuzum sinir oluyor .
Sözde yemeyecektim ama dayanamadım poffffff.bizim evdediyet yapmak çok zor.eşim ozelliklede çocuklar pasta, börek, poğaça, tatlı, Waffel gibi şeylere bayiliyolar.birgün olmasa 2.gune illa isterler. Eşimde sağolsun sen kilo vercen diye bizdemi yemeyelim diyor.evde olunca da insanin cani cekiyor.isim zor yani anlayacağınizyarim kase sutlac olmasaymis yildizli pekiyilik bir menuymus canim :)
13 bin adim da sahane:)
masallah canim super:)Kizlar 13 bin adım yürüdüm geldim şimdi
cicegim Esram sen nerlerdesin yahu??Hayırlı günler hanımlar
Dün bel ağrısıyla geçirdim günü ceryanda kaldım sanırım ondan oldu
Dünkü Menüm
Sabah: 2 dilim ekmek, melemen, peynir, zeytin
Ara: 1 tatlı, 1 tuzlu kurabiye
Akşam: Tavuk dürüm
Spor yapamadım misafirim vardı
pasta yok, salata var, yumurta var, et var:)öyle cünkü o kütük.
ben yapıom hep
neyse yarın siz alın pastada üfürü verem
sagol canim insallah duzelir davranislari kzumun..Üzülme yaaa((
takimda depresyona giren girene , cikan yok :))Ben depresyona giricem , yürüyüş yapiim dedim iş çıkışı , aşırı rüzgar var
bak mis gibi teklif kacirma
oyy seninde isin zormus canim..Sözde yemeyecektim ama dayanamadım poffffff.bizim evdediyet yapmak çok zor.eşim ozelliklede çocuklar pasta, börek, poğaça, tatlı, Waffel gibi şeylere bayiliyolar.birgün olmasa 2.gune illa isterler. Eşimde sağolsun sen kilo vercen diye bizdemi yemeyelim diyor.evde olunca da insanin cani cekiyor.isim zor yani anlayacağıniz
Şimdilik sargida canım. Alçıya alamayız dedi doktor. Omuzla dirsek arasında alçı tutmaz dedi.2 hafta sonra tekrar röntgen çekilecek. Duruma göre ya ameliyat yada sargiya devam .bakalim artık hakkımızda hayırlısı olsunevet canim hakli cocuk, ne yapsin
peki sargida mi yoksa alcisi mi var?
ne zamana cikaracaklar?
insallah sargiyla tamamen iyilesir canim.Şimdilik sargida canım. Alçıya alamayız dedi doktor. Omuzla dirsek arasında alçı tutmaz dedi.2 hafta sonra tekrar röntgen çekilecek. Duruma göre ya ameliyat yada sargiya devam .bakalim artık hakkımızda hayırlısı olsun
Ayy bu erkek milleti çok düşüncesiz yaaoyy seninde isin zormus canim..
benim esimle oglumda dondurma, tatli hastasidirlar.
ben diyet yaparken her aksam karsimda bir guzel yiyorlardi dondurmalari, tatlilari hain kofteler :)
birde benim esimde dikkat ediyordu yediklerine ama hergun dondurmayi hupletiyordu:)Ayy bu erkek milleti çok düşüncesiz yaa
Sağol canım. İki gündür kemik suyuyla çorba yediriyorum. Yoğurt falan da.inşallah iyileşir hemeninsallah sargiyla tamamen iyilesir canim.
dualarim kuzunla..
bol kemik suyuna corbalar, yemekler hazirla.
paca corbasi cok iyi gelir.
ilik al kaynat yemegini corbasini yap gulum, bir an once kaynasin insallah...
Benimkide çok sever dondurma, çikolata falan. Kendisi futbol oynuyor kilo sorunu yok yani. İstediğini yiyor. Olan bana oluyo yaaaabirde benim esimde dikkat ediyordu yediklerine ama hergun dondurmayi hupletiyordu:)
2 gundur evde dondurma yok, oglanda kendisi de nasil mutsuzlar:)
cok iyi yapiyorsun canim neyi seviyorsa yedigi her seye kat kemik suyunu.Sağol canım. İki gündür kemik suyuyla çorba yediriyorum. Yoğurt falan da.inşallah iyileşir hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?