- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 38
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
PAZAR GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Harpy IZINLI IZINLI IZINLI - - - - Mavibocuk IZINLI IZINLI IZINLI - - - - melinda23 ODUL 100IA - - - - - - abesle_istigal IZINLI IZINLI IZINLI - - - - haeshin IZINLI IZINLI IZINLI - - - - gogo2405 IZINLI IZINLI IZINLI - - - - tiffany20 - - - - - - - happy_moon IZINLI IZINLI IZINLI - - - - AKovser MUAF 50M - - - - KarKralicesi 10DK Y - - - - - - Ey0609 50M - - - - Alya008 ODUL ODUL - - - - - azimli anne - - - - gulpinargul - ???? - - - - saricicek 100DK - - - - - - fyzanur ODUL 100JJ 100DK - - - - oluroylebazen - - - - - - - Saadetim33 - - - - - Ollalla - ODUL - - - - - bnnu - - - - -
[/td][/td][/td][/td]
kendi kendime konuşup sayfaları doldurasım bile yok , yine depresyona mı girdim ne ,öyle oturayım sürekli boş boş dışarıya bakayım istiyorum...öffffff çok keyifsizim...
Dikkat etmeyince gidiyor . Ben artık tehlike çanlarını maksimum 2 kilo yaptım , baktım 2 kilo almışım yandım yandıma düşüyorumKilom 61
Cumaya kadar İnşaAllah biraz gider.
Offffff 54 ten 61 e bu neeeeeee ya.pis bogazligin sonu bu işte kizlar
Menü çok güzell spor da öylecumartesi menüm
sabah
1 dilim karpuz
ögle
1 kase corba
4kaşık kıymalı patlıcan yemegi(hepsini yiyemedim)
1kaşık bulgur pilavı
1kase cacık
akşam
yeşil fasulye
1kase ayran corbası
azcık üzüm
çeyrek dilim şeftali
3lt su
Pazar menüm
sabah
1kücük kaşarlı sucuklu simit
gün içinde kendi yaptıgım 7tahıllı undan poğacamdan yedim
4-5 tane olabilir.
akşam
karpuz-kavun
3lt su
gün boyu resmen yüzdüm. her yerim agrıyo ya
balayına gider orda yüzerin inşallah kuzum bol bol.Kendimi böyle boş görmek istemiyorum
akşam netim bitti , sabaha ancak yazdım :/
Canım noldu , neyin var, sen çalışıyor muydun okuyor muydun??
Dikkat etmeyince gidiyor . Ben artık tehlike çanlarını maksimum 2 kilo yaptım , baktım 2 kilo almışım yandım yandıma düşüyorum
Menü çok güzell spor da öyle
Vaktim olsa ben de yüzmeye gitmeyi istiyorum ama pazar günleri bile çalışıyorum nasıl gidiim
Günaydın canım :) inşallah siz de benim bugünkü sevincime ortak olursunuz.Günaydın.. Herkese mutlu, huzurlu haftalar :)
bilmiyorum canım ya hiç neşem yokKendimi böyle boş görmek istemiyorum
akşam netim bitti , sabaha ancak yazdım :/
Canım noldu , neyin var, sen çalışıyor muydun okuyor muydun??
Dikkat etmeyince gidiyor . Ben artık tehlike çanlarını maksimum 2 kilo yaptım , baktım 2 kilo almışım yandım yandıma düşüyorum
Menü çok güzell spor da öyle
Vaktim olsa ben de yüzmeye gitmeyi istiyorum ama pazar günleri bile çalışıyorum nasıl gidiim
evde napcan tek başına ozamanYarın doğum günüm.
Kocam kütüğü hiç bişi yapmıcak
Evden kovsammı
En güzel zamanların o zaman :)bilmiyorum canım ya hiç neşem yokokuyorum
Kasımda canım , balayı için yurt dışı olursa ancak denize gidebilirim , tavsiye edeceğin bir yer var mıbalayına gider orda yüzerin inşallah kuzum bol bol.
düğün ni zamandı sizin
canım tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin , devamını bekliyoruzGünaydın canım :) inşallah siz de benim bugünkü sevincime ortak olursunuz.
Maldivler dicemde. orada cok para beeeee.Kasımda canım , balayı için yurt dışı olursa ancak denize gidebilirim , tavsiye edeceğin bir yer var mı
Maldivler hayalimMaldivler dicemde. orada cok para beeeee.
Antalya'da deniz nasıl acaba kasımda.
Ekim'de biz Mersin'de denize girmiştik.Çok iyiydi.
ama cok pahalı diyolar.Maldivler hayalim
kasımda türkiyede denize girme zevki kalmaz bence ya
Bugün inşallah daha da iyi bir vakit gecirir okulda.Kizlar sizinle bir konuda dertlesmek istedim.
Cuma gunu oglumu okuldan almaya gittim, butun ogrenciler cikti, Akin iceriden bana bakiyor.
Ogretmeni geldi, Akin sozumuzu dinlemiyor, yaka kartini taktiramiyoruz, sinirlenip sinifin kapisini tekmeledi, bagirdi diye bir saydirdi, neye ugradigimi sasirdim.
Kelimenin tam manasiyla sok oldum.Aslinda Akin'in okula adapte olup olamayacagiyla ilgili ciddi suphelerim vardi zaten.
Oglumda sutten cikmis ak kasik degil hani, kendisini taniyorum 3 bucuk yildir ama haftanin basindan beri ogretmenlerimize hergun Akin'i sordum ve bana her seferinde guzel vakit gecirdi, daha iyiye gidiyor deyip durdular.
Ee guzel vakit gecirip , iyiye gidiyordu hani, bu ne simdi?
Ogretmeni son olarak elimizden geleni yapacagiz,denemeye biraz daha devam edecegiz dedi.
Verdigimiz konforsuzluktan dolayi ozur dileyip, onlara nasil yardimci olabilecegimi sordum ama ne cevap verdigini hatirlamiyorum.
Akin'la okulun bahcesinde kisa bir konusma yaptim, parka gitmek istedi gidemeyecegimizi soyledim.
Eve geldik yemegini yedirdim ve yatirdim.
Kendimi o kadar kotu hissettim ki, esime haber verdim, toplantisi vardi konusamadik dogru duzgun.
Akin okulu seviyor gorunuyordu ama oyle olmamis anlasilan.
Butun enerjim gitti, kendimi cok cokuk hissettim.
3 yasina kadar Akin'la hep Turkce konustuk, bu sene okula gitmez ise seneye daha da cok zorlanacak ve yasitlarinin icinde dil problemi olan kalmayacak.
Suan ki sinifinda kendisi gibi cift dilli olan ve henuz ingilizce bilmeyen cocuklar var, yani bu sinifin kurulus amaci zaten bu.
Ama Akin bu sekilde davranmaya devam ederse okuldan uzaklastirilacak ve seneye hem disiplin, hem dil anlaminda her sey onun icin daha zor olacak.
2 gundur icim icimi yiyor..
Dun hic ilgilenemedim onunla, icimden bir sey yapmak gelmedi, esimde eve geldi ve o da hic iyi degildi.
Akin'la birkac sefer daha konustuk, okuldayken bizi ozledigini, sIkILdigini,oturmak istemedigini, yaka kartinin bogazini acittigini, anne- baba diye bagirdigini soyledi.
Uzun bir zamanda ayri kalmiyoruz aslinda 12.15te birakip, 3te aliyorum,hepi topu 2saat 45 dakika.
Simdilik pazartesi gunu icin soz dinleyecegini, kotu davranmayacagini soyluyor ama bakalim neler olacak.
Velhasil kelam, cocuk buyutmek, yetistirmek cok zormus vesselam.
Oyy oyy baslarinizi sisirdim, bu kadar konusmaya kendimede mi ceza versem ne yapsam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?