canim benim dugununuz hayirli olsun..Herkese selam
Sonunda kardeşimi evlendirdik cuma günü kız kınası yapıldı, pazar günü de nikahımız. Nasıl oldu nasıl bitti noldu hiç bişey anlamadım. Annem tokatlı ve tokattan yatılı misafirlerimiz geldi düğün için hem misafirleri ağırla hem ev temizliği hem kız kardeşime koştur hem 2 çocuk minnak hasanıma hiç bakamadım. Emzirdim bıraktım gibi oldu. Kız kardeşimle kuaförlere koşturdum eksiklere koşturdum annecim perişan oldu elimden geldiğince ona koşturdum yardıma Allah razı olsun gelen giden eş dost doluydu tam bir düğün eviydi yemekler pişirildi baklavalar keşkekler dolmalar.. ( bu arada bunca yemek cümbüşünün içinde 1 dilim baklava bile azıma atamadım desem inanır mısınız ? Saabah 2 lokma yiyip gece 12 de azıma bişey attığımı biliyorum öyle koşturdum..) ama bittti ve bende bittim olan Hasanıma oldu nikahın olacağı pazar sabahına doğru bir ateşlendi o gece gözümü kırpmadım. Pazar günü yine idare eder vaziyetteydi ama ben çocuğumu görmedim bile o kucaktan bu kucağa öpüle mıncaklana gezdi. Akşam olduğunda iyice huysuzlandı ve tabi sabah saat 4 e kdar acillerdeydik... Eve geldim az uyudu yine ateşler içindepazartesi dr a geldik ve yatışa aldı. Viral enfeksiyon bağırsaklarda isal ve yüksek ateş. Şuanda hastane odasından yazıuorum bu 2. Gecemiz burda isali biraz azaldı ama ara ara ateşleniyor
Bu sabah güya biz arabamıza binmiş tatile gidiyorduk hatta şuan otelin yemek salonunda ailecek yemek yiyorduk ama herşey senin planladığın gibi olmuyor... Allah hastane odasında dua etmemi istiyormuş demekki
Allah dermansız dert vermesin. Çok şükür iyiye gidiyor sabah bakalım dr ne diyecek.
6 aylık minnak Hasan'ım için dua istiyorum güzel tatlı ablaları
canim bugun cok az yemissin..Bugünün menüsü:
Sabah:
2 dlm ekmek,5 zeytin,peynir, domates
Ara:
2 incir
Öğlen:
2 poğaça, 3 zeytin, domates, 1 brd ayran
Akşam;
2 incir
Su:2,5 litre
Spor:15 dk leslie, 15 dk yuruyus ,50 mekik
Yawrukush
Olamazonada var tabloya isliciiim :)
canim bir anda hallolacak bencesehir, ev vs isleriniz hic stres yapma :)Canım yok hala şehir belli olmadı hiçbirşeyim belli değil henüz beklemedeyim düğüne 2 ay kaldı ama nasip ya
1 paket bitter ki yedin
Yarım dilim ekmek mi yedin
İnşallah canım , zaten yürüyüş yapamadım diye evde de cok bişey yemedim daha
Ssstttt sen ne yedin bakiim.
Kuzum neyin var sıkma canını
Canım benim çok geçmiş olsun Rabbim acil şifa versin de minik bebisimiz iyileşsin hemen
harikasin canim, nasilsin bugun?
oldu bile Fatoscum :)Olamaz
Kardeşine Rabbim hayırlı geçim versin canım. Yavruna da şifa versin hemencecik iyi olsun inşallah. Beterinden korusun rabbimHerkese selam
Sonunda kardeşimi evlendirdik cuma günü kız kınası yapıldı, pazar günü de nikahımız. Nasıl oldu nasıl bitti noldu hiç bişey anlamadım. Annem tokatlı ve tokattan yatılı misafirlerimiz geldi düğün için hem misafirleri ağırla hem ev temizliği hem kız kardeşime koştur hem 2 çocuk minnak hasanıma hiç bakamadım. Emzirdim bıraktım gibi oldu. Kız kardeşimle kuaförlere koşturdum eksiklere koşturdum annecim perişan oldu elimden geldiğince ona koşturdum yardıma Allah razı olsun gelen giden eş dost doluydu tam bir düğün eviydi yemekler pişirildi baklavalar keşkekler dolmalar.. ( bu arada bunca yemek cümbüşünün içinde 1 dilim baklava bile azıma atamadım desem inanır mısınız ? Saabah 2 lokma yiyip gece 12 de azıma bişey attığımı biliyorum öyle koşturdum..) ama bittti ve bende bittim olan Hasanıma oldu nikahın olacağı pazar sabahına doğru bir ateşlendi o gece gözümü kırpmadım. Pazar günü yine idare eder vaziyetteydi ama ben çocuğumu görmedim bile o kucaktan bu kucağa öpüle mıncaklana gezdi. Akşam olduğunda iyice huysuzlandı ve tabi sabah saat 4 e kdar acillerdeydik... Eve geldim az uyudu yine ateşler içindepazartesi dr a geldik ve yatışa aldı. Viral enfeksiyon bağırsaklarda isal ve yüksek ateş. Şuanda hastane odasından yazıuorum bu 2. Gecemiz burda isali biraz azaldı ama ara ara ateşleniyor
Bu sabah güya biz arabamıza binmiş tatile gidiyorduk hatta şuan otelin yemek salonunda ailecek yemek yiyorduk ama herşey senin planladığın gibi olmuyor... Allah hastane odasında dua etmemi istiyormuş demekki
Allah dermansız dert vermesin. Çok şükür iyiye gidiyor sabah bakalım dr ne diyecek.
6 aylık minnak Hasan'ım için dua istiyorum güzel tatlı ablaları
Amin ne güzel yazmışsınKardeşine Rabbim hayırlı geçim versin canım. Yavruna da şifa versin hemencecik iyi olsun inşallah. Beterinden korusun rabbim
Kolay gelsin canimCanlarim 1 saat sonra oglani alacagim okuldan biraz ders calisayim, bir yandan da gozum takimda olacak, takipteyim :)
İyiyim canım çok şukur.kızın peşinde koşturuyorumharikasin canim, nasilsin bugun?
sagol canim :)Kolay gelsin canim
kuzucuk iyi olsunda canim seve seve kosturursun :)İyiyim canım çok şukur.kızın peşinde koşturuyorum
Aramiza hos geldin ben buseAçıkçası yarından itibaren dikkat etmeye başlıcam ama bugün neler yediğimi aklımda kaldığı kadarıyla yazayım en azından aradaki farkı görürüm
Bugün sabah salçalı yumurta 1 ya da 2 dilim karışık tahıllı ekmek sayısının. Farkında değildim ama baya bi şekersiz çay içtim sonra aralarda yarım salatalık 1 şeftali ve bir orta boy salkım gelir üzüm yedim sonra saatini net hatırlamıyorum akkşam yemeğinde bir tabak yeşil fasulye çeyrek köfte kadar tavuk eti vardı içinde sanırım 1 dilim karışık tahıllı ekmek minik bir parça beyaz ekmek 2-3 tane gelir küçük boy salatalık kesilmiş olduğundan tam sayı vereçmiyorum sonrasında bir bardak çay içtim şimdi ikinci bardağı içip yanında bişeyler yiyeceğim midemdeki açlık duyhgusunu bastırmak için ne kadar su içtiğimin farkında değilim daha içerim ben ama ve son olarak açlığımu bastırdıktan sonra yütüyüş bandında 40 dakika yürüyüş yapmayı planlıyorum... Yarın daha dikkatli ve özenli bir gün olur inşaLLAH :)
Çok küçük değildi normal boy ev pogacasi.hamur işi yedim diye kötü hissettim kendimi fazla yemedimcanim bugun cok az yemissin..
oglen ki 2 pogaca kucuk muydu?
tamam canim kucuk bir telafi gelir ozaman pogacalara :)Çok küçük değildi normal boy ev pogacasi.hamur işi yedim diye kötü hissettim kendimi fazla yemedim
Hoşgeldim ama bos geldim malesef takip edemiyorum cok ama cok yaziyolar ne nerde nasil bulmamiyorum bu yuzden menu fwlan eklemiyorum kendimce rejim yapiyorumAramiza hos geldin ben buse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?