- 31 Temmuz 2016
- 1.282
- 2.704
- 48
Sen yinede günlük menünü yaz canim hoş gelsin bu aradaHoşgeldim ama bos geldim malesef takip edemiyorum cok ama cok yaziyolar ne nerde nasil bulmamiyorum bu yuzden menu fwlan eklemiyorum kendimce rejim yapiyorum
canim bak yaz simdi hemen menunu.Hoşgeldim ama bos geldim malesef takip edemiyorum cok ama cok yaziyolar ne nerde nasil bulmamiyorum bu yuzden menu fwlan eklemiyorum kendimce rejim yapiyorum
İyiyim ama hamur işi daha çabuk aciktiriyortamam canim kucuk bir telafi gelir ozaman pogacalara :)
bugun nasilsin?
evet canim basit karbonhidratlar daha cabuk aciktirir.İyiyim ama hamur işi daha çabuk aciktiriyor
sabah , oglen, aksam seklinde yazsana gulum yediklerini.Saolun kizlar menum yok kendime ayri hazirlama luksum yok ekmegi keatim sekeri kestim herseyden az yiyorum bol au ve bol salatalik
AKovser nerelerde ya
Herkese selam
Sonunda kardeşimi evlendirdik cuma günü kız kınası yapıldı, pazar günü de nikahımız. Nasıl oldu nasıl bitti noldu hiç bişey anlamadım. Annem tokatlı ve tokattan yatılı misafirlerimiz geldi düğün için hem misafirleri ağırla hem ev temizliği hem kız kardeşime koştur hem 2 çocuk minnak hasanıma hiç bakamadım. Emzirdim bıraktım gibi oldu. Kız kardeşimle kuaförlere koşturdum eksiklere koşturdum annecim perişan oldu elimden geldiğince ona koşturdum yardıma Allah razı olsun gelen giden eş dost doluydu tam bir düğün eviydi yemekler pişirildi baklavalar keşkekler dolmalar.. ( bu arada bunca yemek cümbüşünün içinde 1 dilim baklava bile azıma atamadım desem inanır mısınız ? Saabah 2 lokma yiyip gece 12 de azıma bişey attığımı biliyorum öyle koşturdum..) ama bittti ve bende bittim olan Hasanıma oldu nikahın olacağı pazar sabahına doğru bir ateşlendi o gece gözümü kırpmadım. Pazar günü yine idare eder vaziyetteydi ama ben çocuğumu görmedim bile o kucaktan bu kucağa öpüle mıncaklana gezdi. Akşam olduğunda iyice huysuzlandı ve tabi sabah saat 4 e kdar acillerdeydik... Eve geldim az uyudu yine ateşler içindepazartesi dr a geldik ve yatışa aldı. Viral enfeksiyon bağırsaklarda isal ve yüksek ateş. Şuanda hastane odasından yazıuorum bu 2. Gecemiz burda isali biraz azaldı ama ara ara ateşleniyor
Bu sabah güya biz arabamıza binmiş tatile gidiyorduk hatta şuan otelin yemek salonunda ailecek yemek yiyorduk ama herşey senin planladığın gibi olmuyor... Allah hastane odasında dua etmemi istiyormuş demekki
Allah dermansız dert vermesin. Çok şükür iyiye gidiyor sabah bakalım dr ne diyecek.
6 aylık minnak Hasan'ım için dua istiyorum güzel tatlı ablaları
MaşaAllah, MaşaAllah :)
İyiyim ama hamur işi daha çabuk aciktirrtamam canim kucuk bir telafi gelir ozaman pogacalara :)
bugun nasilsin?
Ok :)evet canim basit karbonhidratlar daha cabuk aciktirir.
onlarin yerine yumurtani, etini sebzeni yesen tok tutarlar:)
Canlarim 1 saat sonra oglani alacagim okuldan biraz ders calisayim, bir yandan da gozum takimda olacak, takipteyim :)
sutun nasil canim, artti mi bugun?İyiyim ama hamur işi daha çabuk aciktirr
Ok :)
Yok maalesef yaa nedenini anlayamadım arada bir azalirdi ama bir gün sürerdi bugün 3.gün yinede azsutun nasil canim, artti mi bugun?
yarın kontrol var gülüm çok şükür bu zamana kadar geldik Rabbim bağışlasın inşallah.çok koşturuyorsun gülüm ya 2 canlısın yorulmuyormusun kendine zaman ayırsan birazcanim bana mesaj at ekleyeyim senide kuzum :)
iyi olmana cok sevindim canim , bebis kocaman olmus asya,m 27 haftalik olmussunuz, masallah.
bende iyiyim gulum Akin'i okula gotur getir, sinava calis, ev isleri derken gunler geciyor:)
kolay gelsin canim benim :)
pazar gunu muydu Iremcim 4100 adim attigin gun, ben tabloya eklemeyi unuttum kusuruma bakma canim:)
sehir belli oldu mu canimin ici, evlendikten sonra hangi sehirde olacaksiniz?
amin ablacim, sizinde zafer bayraminiz kutlu olsun:)
tamam canim tekrar kusuruma bakma benim ben saglik sorunundan habersizdim.
ne ameliyati oldun?
canim ben et urunleri, bulgur, dereotu yedigimde sutum artardi.Yok maalesef yaa nedenini anlayamadım arada bir azalirdi ama bir gün sürerdi bugün 3.gün yinede az
evet cok sukur asyam..yarın kontrol var gülüm çok şükür bu zamana kadar geldik Rabbim bağışlasın inşallah.çok koşturuyorsun gülüm ya 2 canlısın yorulmuyormusun kendine zaman ayırsan biraz
nasıl istemiyooo daha yeni bi durum buuu...teessüf ederimne havasi yaa feyzanin cani hicbir zaman bir sey yapmak istemiyor ki :)
ehehe zeki murende gorecek mi bizi :))
o menu buraya yazilacakkkk o kadarrrrr!!!
canini hic sIkma stres, uzuntu sutu cok etkiliyor, bol sivi tuket, artar gulum merak etme:)Bugünlerde sık yedim bulguru ama işe yaramadı çok canım sıkıldı. Bide yulafi deneyim bakalım.çok teşekkürler, Allah razı olsun
kizdin mi sen bana, kizamazsin ki sertim ben artik, hepinizi dovecem kacamak yapina :)nasıl istemiyooo daha yeni bi durum buuu...teessüf ederim
hangi yüzle bende ok o yüzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?