Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bugün menüm :
sabah: 3 dilim ekmek
2kk peynir
5zeytin
domates
3 patates kızartması

ara: kuru meyve karşımı

öğlen:yeşil fasulye
5 kaşık pilav
2dilim ekmek

akşam: öğleninkiyle aynı+cacık

ara :kuru meyve karışımı

su:1litre

spor:yok.yarın dünün cezasıyla birlikte yapıcam

Bakin bugn ne ogrendm bi dr dan tv de izledm smdi biz rejmdeyz ya atiorm bugn kazara bozduk rejimi ornegn ben ehjejeje neyse yarm bardaga yakin rendelenms domates icine 1 cay kasigi karabiber birde yarm bardak domates koymustk ya uzerne yarm bardakta su ilave edip iciorz muazzam antioksidan ve yag yakioms

menun kotu degil canim ekmek azicik fazla olmus :)

Canım br anda olacak ama şehirlerimiz farklı ben nasil ev kurcam hiç bilmiyorum , zaten 2 ay kaldı uzaktan uzağa nasıl ev kurulur zor
canim 2 ayda kurabildiginiz kadar kurarsiniz, kalanini da dugunden sonra yavas yavas gonlunuze gore yaparsiniz dert etme hic bunlari..

kızdığımı nerden çıkardın ,niye herkes bu soruyu soruyo çokmu sert oldum ben ya
takimin asabisisin guzelim :)

Selam beybiler midem bulanio tursu uzerine marmelat yedim igrencimmm oghgg.. napiosnz sizler
normal midenin bulanmasi :)

Kizlar kirmizi biber yogirt limonu deneyen varmi ben bugun basladim
deneyen arkadaslarimiz oldu canim, faydasini gorduk demislerdi..

Umarım canim
Sen naptin alıştı mi bicirik okuluna

Hosgeldin canim cok gecmis olsun bebegine ben buse

Ayyy fatime ya kiyamam peki nasil simdi mikrop falan kaparsa cok kotu olur kiyamam yaaa agI var dili yok cok fena oldum şimdi

Ay canım benimmm ben olayın şokundan tam bakamadım ayağına, bakmaya izin vermedi de zaten.. sonradan gördüm parmağı değil tırnağı kopmuş.. Ve bu gün bakınca yeniden tırnağının çıktığını gördüm..

Çok küçük müs daha.tam koklamalik. Mis gibi dır o şimdi. Rabbim bebisine sağlık, sıhhat versin.hayırlı evlat olsun. Sanada çok çok süt versin.canım bira mayası tabletleri var.ben ondan kullanmıştım. Baya süt yapıyor. Doktoruna bir sor istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…