canim bir anda hallolacak bencesehir, ev vs isleriniz hic stres yapma :)
kızdığımı nerden çıkardın ,niye herkes bu soruyu soruyo çokmu sert oldum ben yakizdin mi sen bana, kizamazsin ki sertim ben artik, hepinizi dovecem kacamak yapina :)
yaz menunu canim cezayi ona gore yazayim..
Ayyy fatime ya kiyamam peki nasil simdi mikrop falan kaparsa cok kotu olur kiyamam yaaa agI var dili yok cok fena oldum şimdiHayırlı akşamlar canlar..
Moralim bozuk muhabbet kuşumun parmağı koptu, çok kötü oldum
menun kotu degil canim ekmek azicik fazla olmus :)bugün menüm :
sabah: 3 dilim ekmek
2kk peynir
5zeytin
domates
3 patates kızartması
ara: kuru meyve karşımı
öğlen:yeşil fasulye
5 kaşık pilav
2dilim ekmek
akşam: öğleninkiyle aynı+cacık
ara :kuru meyve karışımı
su:1litre
spor:yok.yarın dünün cezasıyla birlikte yapıcam
canim 2 ayda kurabildiginiz kadar kurarsiniz, kalanini da dugunden sonra yavas yavas gonlunuze gore yaparsiniz dert etme hic bunlari..Canım br anda olacak ama şehirlerimiz farklı ben nasil ev kurcam hiç bilmiyorum , zaten 2 ay kaldı uzaktan uzağa nasıl ev kurulur zor
takimin asabisisin guzelim :)kızdığımı nerden çıkardın ,niye herkes bu soruyu soruyo çokmu sert oldum ben ya
normal midenin bulanmasi :)Selam beybiler midem bulanio tursu uzerine marmelat yedim igrencimmm oghgg.. napiosnz sizler
deneyen arkadaslarimiz oldu canim, faydasini gorduk demislerdi..Kizlar kirmizi biber yogirt limonu deneyen varmi ben bugun basladim
Bende yeni başladım canim 3 4 gündür yapıyorum bakalimKizlar kirmizi biber yogirt limonu deneyen varmi ben bugun basladim
Evet canım onların sağlığı her şey den önemlikuzucuk iyi olsunda canim seve seve kosturursun :)
Umarım canimcanim 2 ayda kurabildiginiz kadar kurarsiniz, kalanini da dugunden sonra yavas yavas gonlunuze gore yaparsiniz dert etme hic bunlari..
takimin asabisisin guzelim :)
normal midenin bulanmasi :)
deneyen arkadaslarimiz oldu canim, faydasini gorduk demislerdi..
Hosgeldin canim cok gecmis olsun bebegine ben buseBen 33 yaşındayım .3 kızım var.12 , 10 yaşında ve 16aylik.
Boyum 157
Kilo 62
74 ten 54 e indim.fakat tekrar kilo aldım. Ben yurt dışında yaşıyorum. 4 hafta türkiyeye tatile gidince Baya kilo aldım. 3 gün önce geldim evime.gelir gelmez bebisimin kolu kırıldı. Moralim çok bozuk kendimi iyice yemeğe verdim
2,5 aylikcanini hic sIkma stres, uzuntu sutu cok etkiliyor, bol sivi tuket, artar gulum merak etme:)
kac aylik kuzun?
Ayyy fatime ya kiyamam peki nasil simdi mikrop falan kaparsa cok kotu olur kiyamam yaaa agI var dili yok cok fena oldum şimdi
Faydasini görürsen bize de haber ver canım .bi deneyelimBende yeni başladım canim 3 4 gündür yapıyorum bakalim
Hos buldum . Sağol canım benim. Rabbim bütün hastalara şifa versinHosgeldin canim cok gecmis olsun bebegine ben buse
Çok küçük müs daha.tam koklamalik. Mis gibi dır o şimdi. Rabbim bebisine sağlık, sıhhat versin.hayırlı evlat olsun. Sanada çok çok süt versin.canım bira mayası tabletleri var.ben ondan kullanmıştım. Baya süt yapıyor. Doktoruna bir sor istersen2,5 aylik
Çok sağol canım.marlin18 geçmiş olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?