- 31 Temmuz 2016
- 1.282
- 2.704
- 48
yazarım canımTamam canim yaz bana faydasini gorursen tadi cok guxel ben gun icinde kalorisi az diye oglen yemegindede yemek istiyorum ama bilemedim
günaydınHerkese gunaydn okuyup alintadm yepppp
Katarakt Retina glokom miyop yok yok ben de özellikld katarakt ameliyatından sonra göze yerleştirilen merceğin kaymaması için hal ve hareketlerime dikkat etmeli en ufak darbeden korunmalı ve zıplamalı aktivitilerden uzak durmam gerek doktorum özellikle tenbih etti senin gözün zor ve hassas bir göz dedi
geçmiş olsunGünaydın :)
Dün biraz rahatsızdım yazılanları zor okuyordum, dayanamadım yatağa nasıl attım kendimi bilmiyorum :)
geçmiş olsun
bende bir tuhafım acayip gergin ve stresliyim regl dönemindeyim ondan mı çok yorudum ondan mı bilmiyorumÇok sağol canım..
Ne bu canım yediğiniz banada anlatınyazarım canım
Ay sonuncu bile olamamışım
bende bir tuhafım acayip gergin ve stresliyim regl dönemindeyim ondan mı çok yorudum ondan mı bilmiyorum
limon pulbiber yogurt karıştırıp yiyorum canımNe bu canım yediğiniz banada anlatın
Ay sonuncu bile olamamışım
sagol canım oglum kesinlikle beni dinlemiyor yoruluyorumOlabilir canım.. Benimkine de yaklaşık 1 hafta var ama kaç gündür gerginliği var üstümde, belki de erken başlayacak..
Sana zaten çocuk yetiyordur, regl döneminde daha kötü oluyorsundur..
Allah yardımcın olsun..
Ne işe yarıyorlimon pulbiber yogurt karıştırıp yiyorum canım
Yalancı
ne yalanı özge uyuyo , irem gıcığı ortalarda yok ,sende beni sevmiyonnn..eee nolcak böyleeYalancı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?