Teşekkürler tavsiye için :) Allah razı olsunÇok küçük müs daha.tam koklamalik. Mis gibi dır o şimdi. Rabbim bebisine sağlık, sıhhat versin.hayırlı evlat olsun. Sanada çok çok süt versin.canım bira mayası tabletleri var.ben ondan kullanmıştım. Baya süt yapıyor. Doktoruna bir sor istersen
masallah canim misafire ragmen menunu bozmamissin :)Bugün ki menüm
Sabah bir avuç fındık
1 kuru incir
Öğlen
Menemen
2 dilim tbe
Akşam
Fırında sebzeler
Çorba
Su 3 litre geçti
Spor 30 dk yürüyüş bandı (170 kalori
100* bisiklet ve Basen
Sorma gün boyu okey oynadık durduk havalar sıcak insan çıkamıyor malum :)nasil gecti gununuz gulum misafirlerle.
bizler iyiyiz canim ayni bildigin gibi kizlarin cogu uyudu galiba :)
Yürüyüş mekik squat ve benzerini yapabiliyorum bi şey eksik olmasın ben 9 yıl önce son ameliyatımı oldum göz tansiyonu(glokom)dan dolayı hala kontrol oluyorum doktora ve her gidişimde doktorum uyarıyor dikkatli ol gözünü iyi koru diye inşALLAH RABB'im korur...cok gecmis olsun canim annem yillar once katarakt ameliyati olmustu hala hatirliyorum.
acil sifalar canim, sporda zorlama kendini..
Evet kuzum sağolsunlar anlayışlı davrandılar sayemde onlarda az yedi :)masallah canim misafire ragmen menunu bozmamissin :)
sporlarda sahane:)
bisikleti kullaniyor musun gulum?
Gecmis olsun gulumTeşekkür ederim
iyi yapmissiniz canim, eve cok sicak buralarda bugun hicbir sey yapmadan sicaktan yoruldum Saadetim..Sorma gün boyu okey oynadık durduk havalar sıcak insan çıkamıyor malum :)
Sen nasilsin canım evet uyumuşlar sanırım
Allah esirgesin canim, saglikli bir omur diliyorum..Yürüyüş mekik squat ve benzerini yapabiliyorum bi şey eksik olmasın ben 9 yıl önce son ameliyatımı oldum göz tansiyonu(glokom)dan dolayı hala kontrol oluyorum doktora ve her gidişimde doktorum uyarıyor dikkatli ol gözünü iyi koru diye inşALLAH RABB'im korur...
İyi geceler :) bu arada evet iki çocuğum var 3 yaşında oğlum 2,5 aylık kızım varCanlarim saat gec olmus epey, hepinize iyi istirahatler.
Yarin kacamaksiz menulerle gorusmek dilegiyle.
canim alisamadi hala okula, arkadaslara, ogretmenlere.Evet kuzum sağolsunlar anlayışlı davrandılar sayemde onlarda az yedi :)
Demin bir salatalık yedim ama.akın ne yapıyo düzeldi mi biraz
Teşekkürler :)))menunde, yuruyusunde cok guzel olmus canim, tebrikler :)
Sorma kuzum hiç esmiyor klimada olmasa halimiz yaman :) bu arada tekrardan kendimle ilgili bilgileri yazmama gerek var mıiyi yapmissiniz canim, eve cok sicak buralarda bugun hicbir sey yapmadan sicaktan yoruldum Saadetim..
Insallahcanim alisamadi hala okula, arkadaslara, ogretmenlere.
hepimiz cabaliyoruz , hayirlisi canim.
hergun bir vukuatimiz oluyor, insallah duzelir zamanla...
masallah ikisine de daha tazecik anne olmussun 2. kez.İyi geceler :) bu arada evet iki çocuğum var 3 yaşında oğlum 2,5 aylık kızım var
benim icin yok gulum ama firsatin olursa takimdaki yeni arkadaslarin bilgisi olmasi icin yazabilirsin :)Sorma kuzum hiç esmiyor klimada olmasa halimiz yaman :) bu arada tekrardan kendimle ilgili bilgileri yazmama gerek var mı
TeşekkürlerGecmis olsun gulum
Alışır annesi zamanla hangimiz hemen alıştık ki. Ben hatırlıyorm 2. Sınıf olmuştum hala çoğu zaman ağlardım eve gideceğim diye :) sonra bir alıştım bu defada eve gelmek istemiyordumcanim alisamadi hala okula, arkadaslara, ogretmenlere.
hepimiz cabaliyoruz , hayirlisi canim.
hergun bir vukuatimiz oluyor, insallah duzelir zamanla...
Tamam canım yazarım :)benim icin yok gulum ama firsatin olursa takimdaki yeni arkadaslarin bilgisi olmasi icin yazabilirsin :)
Amin, teşekkür ederim...Allah esirgesin canim, saglikli bir omur diliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?