bende 1. sinifta hep firar ediyordum Saadetim :)Alışır annesi zamanla hangimiz hemen alıştık ki. Ben hatırlıyorm 2. Sınıf olmuştum hala çoğu zaman ağlardım eve gideceğim diye :) sonra bir alıştım bu defada eve gelmek istemiyordum
ellerine saglik canim :)Tamam canım yazarım :)
AminAkini okuldan aldim 15dk disarida durdum resmen ter icinde kaldim.
Allahim bugun nasil bir sicak var, evde klima hic durmadan calisiyor ama bana misin demiyor.
Allah disarida kalan, evi yuvasi olmayanlarin yardimcisi olsun
Amiiiiiiiin cnmAkini okuldan aldim 15dk disarida durdum resmen ter icinde kaldim.
Allahim bugun nasil bir sicak var, evde klima hic durmadan calisiyor ama bana misin demiyor.
Allah disarida kalan, evi yuvasi olmayanlarin yardimcisi olsun
Tabi özgem sen stres yapma Allahın izniyle bir sevecek okulu.zaman ve sabırbende 1. sinifta hep firar ediyordum Saadetim :)
haklisin cocuklarda ne yapsin :)
canim ya ben senin ismini saadet biliyordum ya hep ondan saadetim diyordum, hay Allah :))Tabi özgem sen stres yapma Allahın izniyle bir sevecek okulu.zaman ve sabır
canim iyi uykular:)Iyi uykular kızlar benim gözlerim kapanıyor
2,5 aylik[/QUOTE
selam masallah allah bagislasn seninle tanistkmi hatrlamiorm nena ben 29 yasndaim hg aramiza
Gozun aydin canim bnde dicektm o tirnaktr onun parnaklari yapisik nasl koparki algilayamamstmAy canım benimmm ben olayın şokundan tam bakamadım ayağına, bakmaya izin vermedi de zaten.. sonradan gördüm parmağı değil tırnağı kopmuş.. Ve bu gün bakınca yeniden tırnağının çıktığını gördüm..
marlincim hg nena ben menun cok guzelms ama keskek ne bilemedm yinede afyt olsnKahvaltıM, 2 yumurta, peynir ve yarım kabakla yaptığım omlet, zeytin, salatalık, yarım dilim ekmek , bir kaç ceviz
Ara, şekersiz Türk kahvesi
Öglen.;Yarım muz, bir küçük kase yoğurt, bir avuç badem ceviz
Aksam, bir tabak etli keşkek yemeği, salata, yarım kase sütlaç.
Ara ,3 çubuk kraker. Kızıma verirken atiştırdım
Öğle 13 bin adım yürüdüm. Akşam yemeğinden sonra kendi kendime ceza verdim sütlaç yedim diye 5 bin adım daha yürüdum. Toplam 18 bin adım attım
Aslında o kadar çok zayıfladım sizden sakliyom
Geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun canım inşallah atlatır çabuk.
Süper Kolay biseymis dönüşte yapayım günde 3 bardak
abartma gunde 3 bardak icermis dr ole bsy demedi :)))bugn kazara dietnzi bozdjnuz 1 su bardagi icin dedi tarifimin aynjsini
seni hamarat seni masallah..
bende iyiyim guzelim Akini okuldan aldim simdi oglen yemegini yiyor, sonrada yatiracagim, bugun okadar sicakki sicaktan yoruldum...
akinin suratini yerim bide isiririm ballll kopugu ozge valla sende sik sik dus al dicemde hamissin bn korkarak griodm dusa kayar duserm dje ondan gir diemiom
Yawrukush
Evet evdeydim oğlan dün yine çişini kaçırdo yataginaı bugün tam 7 kere hali sildim 5 6 kere üstünü degistirdim wc yi yıkadım kızmayayım diyorum ama iyice zıvanadan çıktı tek lafımı dinlemiyor bile bile gözümün içine baka baka çişini bırakıyor olduğu yere yoruldum
gynaydn sekerm senin oglan kac aylikti bnde bugn baslicam biraktirmaya 21 aylik kizim biraz internetten arastrm nasl baslayablrm napablrm die bide malesef hic sabirli dilim ama kisa grmeden biraktrmak istiorm kisin daha zor olcak yoksa bide bnm kizda cok simarik allahm zaptdemiorm calisan bir anneym nirmalde bu ara jsszm iste... kizima annem bakio ama annemler okadr kalablikki babanem babam halam kiz kardesm erkek kardesm onun esi haliyle laf soz dinlemez bi kiz olark buyuo hayrdan anlamio smdi smdi evdeyken bjraz disipline etmeye calsyrm bakalm isimiz zor allah yardmcmz olsn
Yawrukush
Evet hata yaptım kalbinde sorun vardı aman ağlamasın aman hasta olmasın şimdi de önün e geçemiyorum ben yapmasam da babası amcası halası iç de yapıyor yoruldum artik inan sürekli ağlama krizi geciriyorum
ben seni cok iyi anliyorum ama simdiden itibarende duzene sokabilirsin.
evde kesin kurallarini koy, esinle beraber hareket edin.
birinizin hayir dedigi seye digeri asla evet demesin.
durduk yere simariyor, istedikleri yerine gelmeyince aglayip - sinirleniyorsa odasina yollayin aglasin, kendi kendine sakinlessin.
Bunlari dun Akinin ogretmeni bana uzun uzun anlatti ve beraber hareket edelim bu sekilde disipline edelim dedi.
Yapmamasi gereken birsey yaptiginda mola aliyor Akin, 3 dakika sandalyesinde oturuyor, sonra konusuyoruz, ozur diliyor eskiye donuyoruz.
dun aksam 10da yatirdik, 11bucuk-12lerde yatiyordu.
boyle boyle duzene girecekler.
senin psikolojik sagligin icinde boyle davranman gerek..
Afern akina su mola olayi guzel bsy starda super dadi var bazen onu izliorm muazzam egitici
Slm canlarım nasılsınız bugün misafir vardı pek uğrayamadım
kusimmmmm naber napiosn
30 Ağustos Menüm
Sabah
Bir porsiyon menemen
bir dilim karışık tahıllı ekmek
yarım kibrit kutusu kaşar peyniri
3 salatalık
şekersiz çay
Ara
6 tane badem
Öğle
Küçük bir tabağın üçte biri spageti üçte biri patlıcan yemeği üçte biri kabak yemeği
Kuruüzümlü yoğurt
1 dilim karışık tahıllı ekmek
Ara
1 çay bardağı süt
1 tane şeftali
Akşam
2 kaşık bulgur pilavı
2 köfte büyüklüğünde tavuk eti
Şekersiz çay
Su
10-11 bardak
Egzersiz
55 dakika yürüyüş
selam seninlede tanisamadk nena ben 29 yasndaym 21aylk bir kizim var... menuni begendm bole devam
iyiyim canim Akina ogle yemegi yediriyorum, sonrada onu yatirip aksamin yemegini hazirlicam canim.
sende ne var ne yok canim?
Oglen ayrı aksam ayrimi yapiosn kizim kulfet ya ne ugrasiosn ole bn mesela oglen tum hemeklermi yapiorm eylul e yediriorm aksam da atiorm bi xesit degisik yapiorm cocuga ayni seyi yemesn die biz oglen yapilanlari yiorz oglen aksam hayatya ugrasmam ayri ayri
Tamam canim yaz bana faydasini gorursen tadi cok guxel ben gun icinde kalorisi az diye oglen yemegindede yemek istiyorum ama bilemedimBende yeni başladım canim 3 4 gündür yapıyorum bakalim
Ozgeee nasil anliyorum caresizligini biz daha baslamadan bir haftadir buna benzer baska bisey yasiyoruz senize ulasamiyiruz. Bak sana ne dicem sen sabirli ol akina zaman ver. Soylemistim sanirim bi olumsuz davranış sonmeden once en kuvvetli tepkileri verir kisi son cirpinislar. Ne yaptiniz bu gune kadar bilmiyorum ama siz sabit tavrinizi koruyup sabredin. Su an ben de yapmaya calisiyorum esine de soyle sabirli olsun benim ki olamiyor da. Deniz de gun iki kere falan krize giriyor cigliklar atiyor kendini yerlere atiyor istedigi olmayinca. Dun gece 2 ye.kadar onunla ugrastim odanin isiklari acik yatacakmis konu buydu. Ama nasil cigliklar gece gece. O konuda taviz vermedim ama sallayarak uyuttum ayagimda o şekilde ikna oldu yavas yavas. Bizimki ne yapacak bilmiyorum.Kizlar sizinle bir konuda dertlesmek istedim.
Cuma gunu oglumu okuldan almaya gittim, butun ogrenciler cikti, Akin iceriden bana bakiyor.
Ogretmeni geldi, Akin sozumuzu dinlemiyor, yaka kartini taktiramiyoruz, sinirlenip sinifin kapisini tekmeledi, bagirdi diye bir saydirdi, neye ugradigimi sasirdim.
Kelimenin tam manasiyla sok oldum.Aslinda Akin'in okula adapte olup olamayacagiyla ilgili ciddi suphelerim vardi zaten.
Oglumda sutten cikmis ak kasik degil hani, kendisini taniyorum 3 bucuk yildir ama haftanin basindan beri ogretmenlerimize hergun Akin'i sordum ve bana her seferinde guzel vakit gecirdi, daha iyiye gidiyor deyip durdular.
Ee guzel vakit gecirip , iyiye gidiyordu hani, bu ne simdi?
Ogretmeni son olarak elimizden geleni yapacagiz,denemeye biraz daha devam edecegiz dedi.
Verdigimiz konforsuzluktan dolayi ozur dileyip, onlara nasil yardimci olabilecegimi sordum ama ne cevap verdigini hatirlamiyorum.
Akin'la okulun bahcesinde kisa bir konusma yaptim, parka gitmek istedi gidemeyecegimizi soyledim.
Eve geldik yemegini yedirdim ve yatirdim.
Kendimi o kadar kotu hissettim ki, esime haber verdim, toplantisi vardi konusamadik dogru duzgun.
Akin okulu seviyor gorunuyordu ama oyle olmamis anlasilan.
Butun enerjim gitti, kendimi cok cokuk hissettim.
3 yasina kadar Akin'la hep Turkce konustuk, bu sene okula gitmez ise seneye daha da cok zorlanacak ve yasitlarinin icinde dil problemi olan kalmayacak.
Suan ki sinifinda kendisi gibi cift dilli olan ve henuz ingilizce bilmeyen cocuklar var, yani bu sinifin kurulus amaci zaten bu.
Ama Akin bu sekilde davranmaya devam ederse okuldan uzaklastirilacak ve seneye hem disiplin, hem dil anlaminda her sey onun icin daha zor olacak.
2 gundur icim icimi yiyor..
Dun hic ilgilenemedim onunla, icimden bir sey yapmak gelmedi, esimde eve geldi ve o da hic iyi degildi.
Akin'la birkac sefer daha konustuk, okuldayken bizi ozledigini, sIkILdigini,oturmak istemedigini, yaka kartinin bogazini acittigini, anne- baba diye bagirdigini soyledi.
Uzun bir zamanda ayri kalmiyoruz aslinda 12.15te birakip, 3te aliyorum,hepi topu 2saat 45 dakika.
Simdilik pazartesi gunu icin soz dinleyecegini, kotu davranmayacagini soyluyor ama bakalim neler olacak.
Velhasil kelam, cocuk buyutmek, yetistirmek cok zormus vesselam.
Oyy oyy baslarinizi sisirdim, bu kadar konusmaya kendimede mi ceza versem ne yapsam..
Herkese selam
Sonunda kardeşimi evlendirdik cuma günü kız kınası yapıldı, pazar günü de nikahımız. Nasıl oldu nasıl bitti noldu hiç bişey anlamadım. Annem tokatlı ve tokattan yatılı misafirlerimiz geldi düğün için hem misafirleri ağırla hem ev temizliği hem kız kardeşime koştur hem 2 çocuk minnak hasanıma hiç bakamadım. Emzirdim bıraktım gibi oldu. Kız kardeşimle kuaförlere koşturdum eksiklere koşturdum annecim perişan oldu elimden geldiğince ona koşturdum yardıma Allah razı olsun gelen giden eş dost doluydu tam bir düğün eviydi yemekler pişirildi baklavalar keşkekler dolmalar.. ( bu arada bunca yemek cümbüşünün içinde 1 dilim baklava bile azıma atamadım desem inanır mısınız ? Saabah 2 lokma yiyip gece 12 de azıma bişey attığımı biliyorum öyle koşturdum..) ama bittti ve bende bittim olan Hasanıma oldu nikahın olacağı pazar sabahına doğru bir ateşlendi o gece gözümü kırpmadım. Pazar günü yine idare eder vaziyetteydi ama ben çocuğumu görmedim bile o kucaktan bu kucağa öpüle mıncaklana gezdi. Akşam olduğunda iyice huysuzlandı ve tabi sabah saat 4 e kdar acillerdeydik... Eve geldim az uyudu yine ateşler içindepazartesi dr a geldik ve yatışa aldı. Viral enfeksiyon bağırsaklarda isal ve yüksek ateş. Şuanda hastane odasından yazıuorum bu 2. Gecemiz burda isali biraz azaldı ama ara ara ateşleniyor
Bu sabah güya biz arabamıza binmiş tatile gidiyorduk hatta şuan otelin yemek salonunda ailecek yemek yiyorduk ama herşey senin planladığın gibi olmuyor... Allah hastane odasında dua etmemi istiyormuş demekki
Allah dermansız dert vermesin. Çok şükür iyiye gidiyor sabah bakalım dr ne diyecek.
6 aylık minnak Hasan'ım için dua istiyorum güzel tatlı ablaları
yedin pastaları güll tabeegünaydınnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?