göbek eritiyormuş galiba ben sırf tadı güzel diye ara ögün yapıyorumNe işe yarıyor
ben varım yaa :)ne yalanı özge uyuyo , irem gıcığı ortalarda yok ,sende beni sevmiyonnn..eee nolcak böylee
Kız sevmem mi yoksa sana 1 kelime yazmazdımne yalanı özge uyuyo , irem gıcığı ortalarda yok ,sende beni sevmiyonnn..eee nolcak böylee
sen kimdin ordaben varım yaa :)
ben sevmiyom ama yazıyom yinede ,kusura bakma sevgin karşılıksız çıktı bebeğimKız sevmem mi yoksa sana 1 kelime yazmazdım
İkisinede git:))kuzenin cuma kınası var , kınaya gitmesem düğüne gitsem olurmuki yaa...tecrübeli kadınlar şu işe bi yorum yapınn
neyin tadı güzel bende yiyeyim hemengöbek eritiyormuş galiba ben sırf tadı güzel diye ara ögün yapıyorum
sen tecrübessiz gibisinİkisinede git:))
ben sevmiyom ama yazıyom yinede ,kusura bakma sevgin karşılıksız çıktı bebeğim
yok onu ben yazmadımneyin tadı güzel bende yiyeyim hemenşu domatesli bişey yazmışsın o mu
şaka kız şaka muckk muckkk
haaa yapıyodum onu ben , biliyorum ...tadıda çok kötü geldi bana :)yok onu ben yazmadım
yarım limon
1 tatlı kaşıgı pul biber
3 4 y.k yogurt
karıştırıp yiyorum
AKovser Nerelerdesin şu kızdan beni kurtarşaka kız şaka muckk muckkk
herkeste benden kurtulma çabasıAKovser Nerelerdesin şu kızdan beni kurtar
işe yaradı mıhaaa yapıyodum onu ben , biliyorum ...tadıda çok kötü geldi bana :)
herkeste benden kurtulma çabası
2 hafta yaptım ben . o dönem diyetime sadık kaldığım için kilo vermiştim . onunda etkisi varmı bilmem. ama metabolizmamı hızlandırmış olabilir belkiişe yaradı mı
benim sopamı görmüyonmu da eline o oyuncağı alıyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?