Teşekkürler canım:))))
COK TEŞEKKÜR EDERİM CANIMMMMKuzum geçmiş doğum günün kutlu olsun nasıl geçti
yeni geldim dr dan gülüm devletteki dr daydı randevum başından attı resmen ya cinsiyeti sordum ultrason makinası net göstermiyor bişeyler dedi sonra kıza benziyor dedievet cok sukur asyam..
ohoo bunlar iyi gunlerim bebek dogduktan sonrasi daha zor.
Allah saglik sifa versinde yorgunluk dinlenince geciyor.
simdi okul okumaya karar verdim yeniden gulum, ondan sinavlara hazirlaniyorum.
Akin 3 saatligine okula gidiyor bende calisiyorum.
kontrolun iyi gecer insallah haber etmeyi unutma..
Alerji çok kötü yapar insanı bilirim neye alerjin var peki
Ama saçları boyadım şimdiki rengi kahve
yeni geldim dr dan gülüm devletteki dr daydı randevum başından attı resmen ya cinsiyeti sordum ultrason makinası net göstermiyor bişeyler dedi sonra kıza benziyor dediözeldeki dr 2 kez erkek dedi diye bizde alışverişi erkeğe göre yaptık şaşırdım kaldım.1 ay sonra çağırdı tekrar
Bende elif 22 yasindym memnun oldumHerkese gunaydn okuyup alintadm yepppp
Selam canım. Ben iyiyim sen nasılsın. Ne kusuru canım. Sen hamile halinde bizim için uğraşıyorsun. Asıl sen hakkını helal etSelamlar guzeller, nasilsiniz?
Dun cok yorgundum uyudum kaldim, dunun menu tablosunu bugun hazirlayacagim, kusuruma bakmayin:)
helal olsun canim ben severek yapiyorum :)Selam canım. Ben iyiyim sen nasılsın. Ne kusuru canım. Sen hamile halinde bizim için uğraşıyorsun. Asıl sen hakkını helal et
Çok geçmiş olsun kuzumSeboreik dermatit canım
Nasilsin Hazalim :)Çok geçmiş olsun kuzum
canim aksam bulgur yemissin ekmek hic yemeseydin, hele o bitterler..KahvaltıM, 2 haşlanmış yumurta, zeytin, peynir, bir domates, salatalık, bir biber ,1 dilim ekmek, bir avuç badem ceviz, yarım şeftali
Öğle; bir elma, bir kase yoğurt
Aksam, bir tabak taze fasülye, yarım tabak bulgur pilavı, bir kase cacık, bir dilim ekmek
Ara, şekersiz Türk kahvesi, 4 kare bitter
Spor, 14 bin adım yürüdüm
İyi diyelim iyi olsun canım. Cani sıkılıyor , kendi başına oynayamıyor ya hırçınlaşır oldu iyicehelal olsun canim ben severek yapiyorum :)
bende iyiyim gulum oglanla kahvahti ediyoruz, 1 saat sonra okul yollarina dusecegiz.
Senin kuzun nasil bugun?
akraba yegen kuzen varsa arada gorus canim havasi degisir kuzunun..İyi diyelim iyi olsun canım. Cani sıkılıyor , kendi başına oynayamıyor ya hırçınlaşır oldu iyice
Heee yaaa hiç sorma. Ama erken yedim saat 4 tü. Erir kız belkicanim aksam bulgur yemissin ekmek hic yemeseydin, hele o bitterler..
Allahtan bugun sutlac yok:))
Canım ben diyetistyenimi değiştirdim de iki diyetistyenimde haftada 2 kez iki top dondurmaya izin veriyor dondurma yasak değilmenun gayet guzel canim
gecmis olsun canim, olur tabiki 10dk yuruyus, ya da mekik uygun olur mu senin icin?
zaten hareketliymissin bolca canim, spor yerine gecmis..
canim dondurma neden var menude?
azmin daim olsun guzelim:)
gunaydin fistik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?