Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yeni geldim dr dan gülüm devletteki dr daydı randevum başından attı resmen ya cinsiyeti sordum ultrason makinası net göstermiyor bişeyler dedi sonra kıza benziyor dediözeldeki dr 2 kez erkek dedi diye bizde alışverişi erkeğe göre yaptık şaşırdım kaldım.1 ay sonra çağırdı tekrar

Net göstermiyor demiş yanılmış olabilir canım..

Selamlar guzeller, nasilsiniz?
Dun cok yorgundum uyudum kaldim, dunun menu tablosunu bugun hazirlayacagim, kusuruma bakmayin:)
Selam canım. Ben iyiyim sen nasılsın. Ne kusuru canım. Sen hamile halinde bizim için uğraşıyorsun. Asıl sen hakkını helal et

Selam canım. Ben iyiyim sen nasılsın. Ne kusuru canım. Sen hamile halinde bizim için uğraşıyorsun. Asıl sen hakkını helal et
helal olsun canim ben severek yapiyorum :)
bende iyiyim gulum oglanla kahvahti ediyoruz, 1 saat sonra okul yollarina dusecegiz.
Senin kuzun nasil bugun?

KahvaltıM, 2 haşlanmış yumurta, zeytin, peynir, bir domates, salatalık, bir biber ,1 dilim ekmek, bir avuç badem ceviz, yarım şeftali
Öğle; bir elma, bir kase yoğurt
Aksam, bir tabak taze fasülye, yarım tabak bulgur pilavı, bir kase cacık, bir dilim ekmek
Ara, şekersiz Türk kahvesi, 4 kare bitter
Spor, 14 bin adım yürüdüm

canim aksam bulgur yemissin ekmek hic yemeseydin, hele o bitterler..
Allahtan bugun sutlac yok:))

helal olsun canim ben severek yapiyorum :)
bende iyiyim gulum oglanla kahvahti ediyoruz, 1 saat sonra okul yollarina dusecegiz.
Senin kuzun nasil bugun?
İyi diyelim iyi olsun canım. Cani sıkılıyor , kendi başına oynayamıyor ya hırçınlaşır oldu iyice

menun gayet guzel canim

gecmis olsun canim, olur tabiki 10dk yuruyus, ya da mekik uygun olur mu senin icin?

zaten hareketliymissin bolca canim, spor yerine gecmis..

canim dondurma neden var menude?
azmin daim olsun guzelim:)

gunaydin fistik
Canım ben diyetistyenimi değiştirdim de iki diyetistyenimde haftada 2 kez iki top dondurmaya izin veriyor dondurma yasak değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…