yok sen entel dantel, o da fantastik hatun :))Gonca ablayla karistirdin sen beni
Telden giriyorum yatarak ,klavyeyi kullanamiuorum haliylecocuga çok üzüldüm ya senayi geçmiş olsun canim,bir an önce iyilesir inşallah,bize de haber veersen burada da mi klavyeyle yazamaz oldun basimiza :)
Senayin oglu hastanede yatiyor 2 gundur, kuzucuk atesli, ishal, virus tespit edilmis canim..
:))Dövcem sonunda senin ruhunuu
Sana bakınca gelecekteki halimi görüyorum
Hehehyok sen entel dantel, o da fantastik hatun :))
@asya_01 gulum ozeldekiler 2 kez erkek demis, devletteki cok ilgilenmedi diyorsun zaten.Hem ne aldiysan bebege giydirirsin be gulum, onun cani sagolsun..
Dahlia_ im hasta mi olmus, gecmis olsun gulum.
@happy_moon Senayim aklim, dualarim sizlerle nasil oldu pasam, iyi misiniz?
@seyhan77 sultan nasilsin ablam?
@saricicek123 seni merak ediyorum gulum bir ses ver...
@Asyaca nasil oldun canim?
@D3S1R3 Demetim tasindiniz mi, Kerem nasil basladi mi krese, Allah'a emanet olun canim.
@Mavibocuk guzel gozlum, iyi misin kuzum, her sey yolunda mi?
@E-brulim ve Elif kuzumuz sizlerde iyi misiniz, mis kokuluyu kokla yerimize canim...
1 telefon feyzayi ne hale getirdi :)Telden giriyorum yatarak ,klavyeyi kullanamiuorum haliylecocuga çok üzüldüm ya senayi geçmiş olsun canim,bir an önce iyilesir inşallah,bize de haber veer
Fatime o mesajo banami yazmis anca bana yazar öyle meaji görmedim onu ben
Anladim canimcanim dogumdan sonrasi icin dusunuyorum, hele simdi birde Akin okula gidiyor, vaktim var, dogum sonrasi gerekecek..
Hah buldum bana yazmis dedim ben bu anca bana yazar diyeDövcem sonunda senin ruhunuu
Sana bakınca gelecekteki halimi görüyorum
kasinti azaltici kremler fayda etmiyor mu?Sağol canım, deli gibi kaşınıyorum bir kaç gündür.. Yoruldum yeminle
Fatime o mesajo banami yazmis anca bana yazar öyle meaji görmedim onu ben
Hah buldum bana yazmis dedim ben bu anca bana yazar diye
kasinti azaltici kremler fayda etmiyor mu?
benadryl gibi kremler gulum?
Kizlar tutmayin beni ben utuye gidiyorum.
Gazam mubarek olsun, onumuzdeki 5 saat ulasamazsaniz bana polisi arayin hayrina
Canım kafama mı süreyim, sırtıma mı süreyim yüzüme mi süreyimm
Hap icionmu
azicik sur her yere canim, cok cok ise yariyorlar, sen bir sor eczaneye..Canım kafama mı süreyim, sırtıma mı süreyim yüzüme mi süreyimm
Haklısın canım bi havalar düzelse yürüyüş istiyorum ama çok rüzgar var :/canim yeniden bir bolum okumaya karar verdim.
burada beden egitimi ogretmenligi bir bayan icin cok yorucu, az maasli ve sehir disi seyahatleri cok olan bir is.
daha bolume karar veremedim ama deli cesaretiyle somestirde baslamayi planliyorum hayirlisi :)
sporunu arttir Banum :)
harikasin canim cok azimli goruyorum seni, eskisinden de azimlisin Hazalim, daim olsun canim.
Bende iyiyim cok utum var, yemek yapilacak psikolojik savas veriyorum kendimle:))
bana da kahve olsun yeterki:))
hayiiiin is yeriiii :)
protesto edelim:)
sporu arttir azicik Fikriyem, kiz ne guzel fotografin masallah :)
Klima karşısında ütü şart yaniDert yanmak benim isim :))
utu cok zaman alici ve dinamik olmayan bir is sIkIci yani Banum.
Birde sicakta kavrulmak icin birebir :)
senide gorecegizzz evlenincee :)
Canım benim de elimin üzerinde var , alerji oldu kaşınıyor sonra yara olmaya başlıyor, hiçbirşey sormuyorum o yüzden kaşıntısı beni dkikaya ediyor umarım geçer çok geçmiş olsun , senin de mi alerji , yediğin birşey mi dokunduSağol canım, deli gibi kaşınıyorum bir kaç gündür.. Yoruldum yeminle
Kolay gelsin :))Kizlar tutmayin beni ben utuye gidiyorum.
Kolay gelsin canım. Ütü yapmak ta sıcak ta hiç çekilmiyor kiKizlar tutmayin beni ben utuye gidiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?