4 dilim ekmek 6 patates kızartması pilavlar beraber ekmek çok olmuş be gülüm,bugün menüm
sabah : peynir
zeytin
domates
6 patates kızartması biberli
2dilim ekmek
ara : kuru meyve karışımı
öğlen : menemen
kuru fasulye
2 dilim ekmek
zeytin
peynir
akşam : kuru fasulye
4 kaşık pilav
1dilim ekmek
yoğurt
su : 2 litre
spor vardı demi bide öff üşengeçlikten yine aksattım .yatmadan yapıcam
Yawrukush
Iyiyim kuzum günüm güzeldi şükür sabah erkenden spor yapinca daha rahat geciyor günümNasilsin Hazalim :)
Gunun nasil gecti, menude ne var?
Bugun ne pisirsem aklima hic bir sey gelmiyor:)
Menün güzel olmuş canımBugunkı menüme ek tarçınlı karanfilli çay var bir de limonlu form çayı var
Aslında her gün var bunlar ama yazmayı unutuyorum kalorisiz diye :/ toplam 1040 kalori yedim , belki birazdan sade türk kahvesi de yaparım
Yawrukush @AKovser adımım bugün 3196
Eki Görüntüle 1879201
Menün güzel gayet kuzumBugün ku menüm
Kahvaltı
2 yağsız gevrek
1 dilim peynir
7zeytin
Domates salatalik
Öğlen
4y.k baharatlı yoğurt
7 badem
3 ceviz
1 incir
Ara
1 incir
1 cay bardağı leblebi
Şekersiz kahve
Ara
1 bardak aromalı yeşil cay
Akşam
7 y.k nohut
3 y.k yoğurt
Salata
Akşam 2 bardak yeşil cay içilecek
15 dk spor
10 bardak su
Vanilyali sına bayılıyorum ben decanim buzlu kahve ictigimiz sicak kahvenin buzlu olani, yani soguk icileni.
sicak havalarda birebir, icine karamel , vanilya vs aromalari da katiyorlar:)
bende kahve uzmani :)
Canım Menün gayet iyi olmuşSalı
Sabah
3grisini
2dilim peynir
1 acur
1domates
Ara
1avuç leblebi
1soda
Ara 1dilim ekmek
1dilim peynir
Akşam
4köfte
Yarım kase mercimek
3kaşık bamya
Gece
Küçük boy 1 buzlu kahve
2litre su
20dk yüzme
biliyorum canım ,hiç özen göstermedim4 dilim ekmek 6 patates kızartması pilavlar beraber ekmek çok olmuş be gülüm,
Meyveler de dahil menun neredeyse hep karbonhidrat olmuş
Sagol canim görmen lazım öğlen yemekhanede ıslak kekler şerbetli kaymaklı tatlılar profiteroller çıkıyor hiç almiyorum bile , bir de tabi pilavlar var onu da bıraktım almıyorum artık bünyem alıştı canim istemiyor:))Menün güzel olmuş canım
Nasıl oldun canim bugun nasılsınbiliyorum canım ,hiç özen göstermedim
uykuluyum canım :) sen nasılsınNasıl oldun canim bugun nasılsın
Canım geçende yazmıştım sana kuru meyve şekebugün menüm
sabah : peynir
zeytin
domates
6 patates kızartması biberli
2dilim ekmek
öğlen : menemen
kuru fasulye
2 dilim ekmek
zeytin
peynir
akşam : kuru fasulye
4 kaşık pilav
1dilim ekmek
yoğurt
su : 2 litre
spor vardı demi bide öff üşengeçlikten yine aksattım .yatmadan yapıcam
Yawrukush
Benim gittiğim diyetisyen demişti insanın ağız tadı 20 günde bir değişiyor mesela şekeri bırakmak istersen 20 gün kullanma sonra kendinde istemiyorsun bünye alışıyor işteSagol canim görmen lazım öğlen yemekhanede ıslak kekler şerbetli kaymaklı tatlılar profiteroller çıkıyor hiç almiyorum bile , bir de tabi pilavlar var onu da bıraktım almıyorum artık bünyem alıştı canim istemiyor:))
Teşekkürler canimMenün güzel gayet kuzum
evet canımda başka nasıl ara öğün yapıcam . normal meyve yiyemiyorum ben ... önerin varsa açığım her şeye :)Canım geçende yazmıştım sana kuru meyve şeke
Benim gittiğim diyetisyen demişti insanın ağız tadı 20 günde bir değişiyor mesela şekeri bırakmak istersen 20 gün kullanma sonra kendinde istemiyorsun bünye alışıyor işte
Fındık badem ceviz ye gülüm yada meyveli yoğurt en azından kuru meyveleri yoğurda eklersen daha rahat yakarsınevet canımda başka nasıl ara öğün yapıcam . normal meyve yiyemiyorum ben ... önerin varsa açığım her şeye :)
badem hurma kuru incir yaban mersini yiyorum bende .yoğurda eklerim ama o aklıma gelmedi hiç.süt içiyorum ama genelde yanlarında .Fındık badem ceviz ye gülüm yada meyveli yoğurt en azından kuru meyveleri yoğurda eklersen daha rahat yakarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?