Bende kullandim onu,kasintiyla ne ilgisi var,kuruttuğu için miİçiyordummm .. Roaccutane tedavisi görüyordum delirmeye ramak kala bıraktım
azicik sur her yere canim, cok cok ise yariyorlar, sen bir sor eczaneye..
Bende kullandim onu,kasintiyla ne ilgisi var,kuruttuğu için mi
Zaten sürme kortizonlu onlar,ince bi tabaka halinde çok çok kasinirsan surYüzüme sürüyorum aslında, yoksa yara oluyor, derim kuruyup pul pul olup dökülüyor..
Ama diğer yerlere sürmeyi hiç düşünmedim, bir de bu sıcaktaa
Ozge görmesin bu menüyü:)Bugünkü menüm
Sabah:
1 poğaça, 7 zeytin,az peynir
Öğlen:
2 dilim ekmek, 1 haşlanmış patates,az peynir
Ara:
1 dilim ekmek 1 tatlı kaşığı yağ súrúlmüs
Akşam:
1 kase çorba, 3 kaşık sebze yemeği, 4 kaşık bulgur pilavı, 3-4 kaşık yoğurtlu makarna, yoğurt
2,5 litre su içtim.
Sporumu henüz yapmadım.bugün hastanedeydim çok yoruldum çok merdiven çıktım. Yatmadan biraz egzersiz yaparım.
Bende kullandim onu,kasintiyla ne ilgisi var,kuruttuğu için mi
Zaten sürme kortizonlu onlar,ince bi tabaka halinde çok çok kasinirsan sur
Sağol canım..Haklısın canım bi havalar düzelse yürüyüş istiyorum ama çok rüzgar var :/
Canım deli cesareti deme bak , bir rrden başlamak istemek yeterli azim de zaten sende var , umarim diledigin bölüme geçersin de burda onu da kutlarız
Klima karşısında ütü şart yani)
Canım benim de elimin üzerinde var , alerji oldu kaşınıyor sonra yara olmaya başlıyor, hiçbirşey sormuyorum o yüzden kaşıntısı beni dkikaya ediyor umarım geçer çok geçmiş olsun , senin de mi alerji , yediğin birşey mi dokundu
Kolay gelsin :))
Teşekkürler canım :) sporu artırıcam gezmekten fırsat bulursam:)))canim yeniden bir bolum okumaya karar verdim.
burada beden egitimi ogretmenligi bir bayan icin cok yorucu, az maasli ve sehir disi seyahatleri cok olan bir is.
daha bolume karar veremedim ama deli cesaretiyle somestirde baslamayi planliyorum hayirlisi :)
sporunu arttir Banum :)
harikasin canim cok azimli goruyorum seni, eskisinden de azimlisin Hazalim, daim olsun canim.
Bende iyiyim cok utum var, yemek yapilacak psikolojik savas veriyorum kendimle:))
bana da kahve olsun yeterki:))
hayiiiin is yeriiii :)
protesto edelim:)
sporu arttir azicik Fikriyem, kiz ne guzel fotografin masallah :)
Kötü mü olmuşOzge görmesin bu menüyü:)
Yarın ekmek yeme bence.cuma ya az kaldı. Protein ve sebze yeBugünkü menüm
Sabah:
1 poğaça, 7 zeytin,az peynir
Öğlen:
2 dilim ekmek, 1 haşlanmış patates,az peynir
Ara:
1 dilim ekmek 1 tatlı kaşığı yağ súrúlmüs
Akşam:
1 kase çorba, 3 kaşık sebze yemeği, 4 kaşık bulgur pilavı, 3-4 kaşık yoğurtlu makarna, yoğurt
2,5 litre su içtim.
Sporumu henüz yapmadım.bugün hastanedeydim çok yoruldum çok merdiven çıktım. Yatmadan biraz egzersiz yaparım.
Aynen kuzum böyle böyle inşallah düzenli beslenmeye geçeceğiz :)Yorgun canim birazdan yatağıma yatma planları kuruyorum
Kesinlikle katılıyorum, tuz da aynı şekilde, canim ne ekmek ne pilav ne tuz istemiyor artık aramıyorum yani , ekmeği sabahları yiyorum artık, ilk zamanlar zorladım ama sonra bi bakim öğle yemeğinde hiç ekmek almamışım tabağıma, ya ada akşam hiç istememiş canim
Canım 5 dilim ekmek çok olmuş ya , aslında ekmek glisemik indeksi yuksek gıda, yedik aciktirir aciktikca yersin , proteinlere bıraz daha ağırlık verirsen ya da lifli gıdalar yuketirsen tok tutar biraz daha
Canım ara öğünlerde kuru meyve güzel ama fazlası şeker, araya yoğurt da katabilirsin üzerine tarçın ekleyince şekeri dengeler , ya da badem fındık falan fazlaya kacmadıkça çok faydalı, canan Karatay derdi meyve şekeri de aciktirir diye , o yüzden badem fındık temkinli bana daha cazip geliyor ve gerçekten yok tutuyor , galeta da alabilirsin çayın yanında güzel gider , şekersiz kahve tüketebilirsin oyalar seni hem :) tabiri caizse ağzımız boş durmaz
Çok karbonhidrat almış sin canım. Ekmek, poğaça, makarna, bulgurKötü mü olmuş
Gülüm ben biraz zor kilo veriyorum o yüzden şimdilik çok az yiyerek vücudu alıştırmaya çalışıyorum o yüzden ana yemek yemiyorum çokMenün guzel olmus canim ah bir de ana yemek olsaydı :))
Geçmiş olsun canim. Rabbim tez zamanda şifasını versinSağol canım..
Seboreik dermatit canım benimki, pek çaresi yok :))
Sana da geçmiş olsun, alerji kötü değil berbat birşeyy
Benim alerjim için doktor ilaclari deneye deneye sana iyi geleni sen bulcaksin demişti,sakinleştirici ise yaramazSakinleştirici birşeyler almayı düşünüyorum artık, böyle olmuyor.. Aslında hiç sevmiyorum alerji ilaçlarını, çok fena uyutuyor beni..
Bende ütüden nefret edenlerdenim ama Allah'tan bizim evde eşim yapar ütüleri :) :)Kizlaaar kizlar gelem miii yanaginizdan opem mi
Kahvemi yudumlayip size yaziyorum
Akini okula biraktim, kendime yarim saat mola verdim, birazdan evereste rakip olan utulerimi yapacagim
Esim dun ise giderken spor tisortu giydi, dedim hayrola spora mi gideceksin ogle arasinda falan?
-yok giyilebilir bir spor tisortlerim kalmis dedi..
amaninnn sahi utu hic yapmayip, paso camasir yikiyorum, giyinme odasi bosaldi
Oyuzden bugun devrim yapacagim , gururluyum, mutluyum ama sorun bakayim umutlu muyum?
Degilim , bitmez bu utu arkadass
Imza:Ev hanimlarinin yuz karasi, pasaklisi, dersiz topsuzu....
Karbonhidrat çok olmuş canimKötü mü olmuş
Biliyrm canım ya annem taşınıyor su an annemdeyim ve ne bulursam onu yemek zorunda kalıyorumYarın ekmek yeme bence.cuma ya az kaldı. Protein ve sebze ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?