Ayyyyy çok şanslısın demektirBende ütüden nefret edenlerdenim ama Allah'tan bizim evde eşim yapar ütüleri :) :)
Moralini bozma canım, yarın telafi edersin.Biliyrm canım ya annem taşınıyor su an annemdeyim ve ne bulursam onu yemek zorunda kalıyorumdikkat ederim insallah
Maalesef :)Karbonhidrat çok olmuş canim
Sağol canım teşekkürlerMoralini bozma canım, yarın telafi edersin.
Evet kuzum bu defa daha azimliyim çünkü hedeflerim var ama önce kilo vermem lazım modum düşerse siz varsınız eminim beni kendime getirisiniz.yeni bölüm okuyacaksın sanırım hayırlı uğurlu olsun.ütü içinde kolaylıklar diliyorumcanim yeniden bir bolum okumaya karar verdim.
burada beden egitimi ogretmenligi bir bayan icin cok yorucu, az maasli ve sehir disi seyahatleri cok olan bir is.
daha bolume karar veremedim ama deli cesaretiyle somestirde baslamayi planliyorum hayirlisi :)
sporunu arttir Banum :)
harikasin canim cok azimli goruyorum seni, eskisinden de azimlisin Hazalim, daim olsun canim.
Bende iyiyim cok utum var, yemek yapilacak psikolojik savas veriyorum kendimle:))
bana da kahve olsun yeterki:))
hayiiiin is yeriiii :)
protesto edelim:)
sporu arttir azicik Fikriyem, kiz ne guzel fotografin masallah :)
O zaman kuru yemiş koy öylede güzel oluyor gülümNar felan yiyemiyorum canim,meyve olarak sadece muz yiuorum
Telafi edicem artıkÇok karbonhidrat almış sin canım. Ekmek, poğaça, makarna, bulgur
Hepsini bir günde yemişsin
Benim menü de farklı değil aslında
Geçmiş olsun canim. Rabbim tez zamanda şifasını versin
Yok canım zaten armut yedim1dilim ekmek zeytin peynir
1 avuc findik,leblebi, ceviz ne varsa
yarim avuc kuru meyve abartmadan sakin:)
sut, kahve, cay..
yogurt 1 kase icine yulaf, yemis katabilirsin.
yarim paket eti form
kucuk bir tabak salata bunlarin hepsi ara ogun olur canim..
guzel olmus canim benim, oglen acikmadin mi?
git yat erkenden icin gecmis seninnn :)
efsane geri dondu :)
Benim alerjim için doktor ilaclari deneye deneye sana iyi geleni sen bulcaksin demişti,sakinleştirici ise yaramaz
Maşallah çok güzel olmuş canım :)Sali menum
Kahvalti 1 krep , 1 sahanda yumurta , biraz peynir , biraz tereyagg , bir dilim cavdar ekmek 1 cay kasigi kayisi receli
Ara yarim seftali
Oglen haslanmis sebze salatasi , 3 yemek kasigi kadar yogurt
Ara 1 bardak balli sut
Aksam 1 kase soguk yogurt corbasi 1 kase coban salatasi
Su 2.5 litre
Yesil 2 fincan
Spor 10.000 adim
300 JJ
300 DK
300 IA
300 Dumbell
50 squat
50 sumo squat
50 jumping squat
100 bacak egzersizi
Anım poğaça çok sağlıklı değil fazlasıyla karbonhidrat ve işlenmiş yağ var , ekmekle patates de glisemik indeksi yüksek, ikisini beraber tüketmemekte fayda var , bulgur pilavi yla makarnayı beraber nasıl yedin kız :), ama ev taşınıyormus çok iyi anlıyorum 1 yıl oldu ben de taşınalı, o ara ne oluyorsa onu yiyordum mecbur , cabucak düzene girer inşallah, hayırlı olsunBugünkü menüm
Sabah:
1 poğaça, 7 zeytin,az peynir
Öğlen:
2 dilim ekmek, 1 haşlanmış patates,az peynir
Ara:
1 dilim ekmek 1 tatlı kaşığı yağ súrúlmüs
Akşam:
1 kase çorba, 3 kaşık sebze yemeği, 4 kaşık bulgur pilavı, 3-4 kaşık yoğurtlu makarna, yoğurt
2,5 litre su içtim.
Sporumu henüz yapmadım.bugün hastanedeydim çok yoruldum çok merdiven çıktım. Yatmadan biraz egzersiz yaparım.
Canım çok kesmek iyi değil alaGülüm ben biraz zor kilo veriyorum o yüzden şimdilik çok az yiyerek vücudu alıştırmaya çalışıyorum o yüzden ana yemek yemiyorum çok
Canım karbonhidrat çok olmuş bayaBugünkü menüm
Sabah:
1 poğaça, 7 zeytin,az peynir
Öğlen:
2 dilim ekmek, 1 haşlanmış patates,az peynir
Ara:
1 dilim ekmek 1 tatlı kaşığı yağ súrúlmüs
Akşam:
1 kase çorba, 3 kaşık sebze yemeği, 4 kaşık bulgur pilavı, 3-4 kaşık yoğurtlu makarna, yoğurt
2,5 litre su içtim.
Sporumu henüz yapmadım.bugün hastanedeydim çok yoruldum çok merdiven çıktım. Yatmadan biraz egzersiz yaparım.
Menün de sporunda çok güzel canım. Ne zamandır yapiyosun bunları, faydası oluyor mu. Benimde göbek ve üst bacak sorunlu.ne yapsam bilemedimSali menum
Kahvalti 1 krep , 1 sahanda yumurta , biraz peynir , biraz tereyagg , bir dilim cavdar ekmek 1 cay kasigi kayisi receli
Ara yarim seftali
Oglen haslanmis sebze salatasi , 3 yemek kasigi kadar yogurt
Ara 1 bardak balli sut
Aksam 1 kase soguk yogurt corbasi 1 kase coban salatasi
Su 2.5 litre
Yesil 2 fincan
Spor 10.000 adim
300 JJ
300 DK
300 IA
300 Dumbell
50 squat
50 sumo squat
50 jumping squat
100 bacak egzersizi
Önerini dikkate alacağım kuzumAnım poğaça çok sağlıklı değil fazlasıyla karbonhidrat ve işlenmiş yağ var , ekmekle patates de glisemik indeksi yüksek, ikisini beraber tüketmemekte fayda var , bulgur pilavi yla makarnayı beraber nasıl yedin kız :), ama ev taşınıyormus çok iyi anlıyorum 1 yıl oldu ben de taşınalı, o ara ne oluyorsa onu yiyordum mecbur , cabucak düzene girer inşallah, hayırlı olsun
Canım çok kesmek iyi değil alaYawrukush bu konuda çok güzel bilgiler verdi bize , vücut kitlik var saniyor bu sefer yediklerini depoluyor, ama senin menun de kitlik yoktu gerçi
Az yemek değil aslinda düzenli, sağlıkli yemek ve spor kilo verdiriyor , karbonhidrati proteini yağı gün içersinde dengeleyebildigin kadar dengele canim hem tok kalirsin hem de kalıcı kilo verirsin :)
Tesekkur ederim canim :)Maşallah çok güzel olmuş canım :)
Canım Menün gayet iyi spor da harikaBu gunku menum
Kahvaltidan once 1 dilim karpuz
Kahvalti 2 ceviz , peynirli omlet, 1 dilim beyaz ekmek , bir adet salatalik
Ara biraz kuru uzum
Oglen Domates corbasi
Ara 1 kase yogurt
Aksam soslu kulbasti 2 parca et yedim
Su 3 litre
Yesil cay yok
Spor 1 saat yuruyus
30 dk bisiklet
45 dakika egzersiz video ile yaptim
Canim spordanmi bahs ediyorsun ??Menün de sporunda çok güzel canım. Ne zamandır yapiyosun bunları, faydası oluyor mu. Benimde göbek ve üst bacak sorunlu.ne yapsam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?