Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet kuzum bu defa daha azimliyim çünkü hedeflerim var ama önce kilo vermem lazım modum düşerse siz varsınız eminim beni kendime getirisiniz.yeni bölüm okuyacaksın sanırım hayırlı uğurlu olsun.ütü içinde kolaylıklar diliyorum

Yok canım zaten armut yedim

Sali menum
Kahvalti 1 krep , 1 sahanda yumurta , biraz peynir , biraz tereyagg , bir dilim cavdar ekmek 1 cay kasigi kayisi receli
Ara yarim seftali
Oglen haslanmis sebze salatasi , 3 yemek kasigi kadar yogurt
Ara 1 bardak balli sut
Aksam 1 kase soguk yogurt corbasi 1 kase coban salatasi
Su 2.5 litre
Yesil 2 fincan
Spor 10.000 adim
300 JJ
300 DK
300 IA
300 Dumbell
50 squat
50 sumo squat
50 jumping squat
100 bacak egzersizi

Maşallah çok güzel olmuş canım :)

Anım poğaça çok sağlıklı değil fazlasıyla karbonhidrat ve işlenmiş yağ var , ekmekle patates de glisemik indeksi yüksek, ikisini beraber tüketmemekte fayda var , bulgur pilavi yla makarnayı beraber nasıl yedin kız :), ama ev taşınıyormus çok iyi anlıyorum 1 yıl oldu ben de taşınalı, o ara ne oluyorsa onu yiyordum mecbur , cabucak düzene girer inşallah, hayırlı olsun

Gülüm ben biraz zor kilo veriyorum o yüzden şimdilik çok az yiyerek vücudu alıştırmaya çalışıyorum o yüzden ana yemek yemiyorum çok
Canım çok kesmek iyi değil ala Yawrukush bu konuda çok güzel bilgiler verdi bize , vücut kitlik var saniyor bu sefer yediklerini depoluyor, ama senin menun de kitlik yoktu gerçi
Az yemek değil aslinda düzenli, sağlıkli yemek ve spor kilo verdiriyor , karbonhidrati proteini yağı gün içersinde dengeleyebildigin kadar dengele canim hem tok kalirsin hem de kalıcı kilo verirsin :)

Bu gunku menum
Kahvaltidan once 1 dilim karpuz
Kahvalti 2 ceviz , peynirli omlet, 1 dilim beyaz ekmek , bir adet salatalik
Ara biraz kuru uzum
Oglen Domates corbasi
Ara 1 kase yogurt
Aksam soslu kulbasti 2 parca et yedim
Su 3 litre
Yesil cay yok
Spor 1 saat yuruyus
30 dk bisiklet
45 dakika egzersiz video ile yaptim

Canım karbonhidrat çok olmuş baya

Menün de sporunda çok güzel canım. Ne zamandır yapiyosun bunları, faydası oluyor mu. Benimde göbek ve üst bacak sorunlu.ne yapsam bilemedim

Önerini dikkate alacağım kuzum haklısın

Canım Menün gayet iyi spor da harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…