menün düzwlmiceğine görekendi kötü menümden dolayı size yorum yapamıyorum ...menüm düzelir düzelmez hepinize sataşacağım
Nar ekle yoğurta kuzum eminim çok seversin çok lezzetli olur.cacık yapıp ye meselabadem hurma kuru incir yaban mersini yiyorum bende .yoğurda eklerim ama o aklıma gelmedi hiç.süt içiyorum ama genelde yanlarında .
Yorgun canim birazdan yatağıma yatma planları kuruyorumuykuluyum canım :) sen nasılsın
Kesinlikle katılıyorum, tuz da aynı şekilde, canim ne ekmek ne pilav ne tuz istemiyor artık aramıyorum yani , ekmeği sabahları yiyorum artık, ilk zamanlar zorladım ama sonra bi bakim öğle yemeğinde hiç ekmek almamışım tabağıma, ya ada akşam hiç istememiş canimCanım geçende yazmıştım sana kuru meyve şeke
Benim gittiğim diyetisyen demişti insanın ağız tadı 20 günde bir değişiyor mesela şekeri bırakmak istersen 20 gün kullanma sonra kendinde istemiyorsun bünye alışıyor işte
Canım 5 dilim ekmek çok olmuş ya , aslında ekmek glisemik indeksi yuksek gıda, yedik aciktirir aciktikca yersin , proteinlere bıraz daha ağırlık verirsen ya da lifli gıdalar yuketirsen tok tutar biraz dahaBugünkü menüm
Sabah
2 yumurtalı yarım omlet
Domates
Salatalık
3 zeytin
2 dilim peynir
2 dilim ekmek
Öğlen :canım istemedi
1 salkım üzüm
Akşam:4 gibi
4 mücver
3dilim ekmek
1kase ćorba
Spor:45 dakika bisiklet 3000 adım
Su:8bardak
Canım ara öğünlerde kuru meyve güzel ama fazlası şeker, araya yoğurt da katabilirsin üzerine tarçın ekleyince şekeri dengeler , ya da badem fındık falan fazlaya kacmadıkça çok faydalı, canan Karatay derdi meyve şekeri de aciktirir diye , o yüzden badem fındık temkinli bana daha cazip geliyor ve gerçekten yok tutuyor , galeta da alabilirsin çayın yanında güzel gider , şekersiz kahve tüketebilirsin oyalar seni hem :) tabiri caizse ağzımız boş durmazevet canımda başka nasıl ara öğün yapıcam . normal meyve yiyemiyorum ben ... önerin varsa açığım her şeye :)
Menün guzel olmus canim ah bir de ana yemek olsaydı :))Bugün ki menüm
Sabah yarım elma
Öğlen omlet
7 zeytin
Çeyrek dilim tbe
Ara
Armut Yeşil çay
Akşam
Tavuk
Salata
Spor 40 dakika yürüyüş
Basen kol göbek egzersizler 20 dk
Su 8 bardak (bugün su içmeyi unuttum)
Ahahahaha kaçak kaç bakalımben pc yi kapayıp yatağa geçiom ...siz yazın yazın ben telden okurumda cevap veremem
sataş kuzum beklerimkendi kötü menümden dolayı size yorum yapamıyorum ...menüm düzelir düzelmez hepinize sataşacağım
Canım menü güzel olmuş öğlenleri yemiyordun demi :))Menum kizlar
Sabah
2 yumurta omlet semizotlu bol peynirli
10 zeytin
1 domates
Yesil biber
Roka
Peynir
Cay
Cig fistik
2 kayisi
Aksam
Balik
Mercimek Çorbası
Borulce salatasi
Turk kahvesi iciyorum simdi
Su 3 lt anca olmustur
Spor yapamadim
Pek dert yandın:)) kolaylıklar diliyorum , evin en zor işi ütü müdür ya ben de sevmem ki hiçKizlaaar kizlar gelem miii yanaginizdan opem mi
Kahvemi yudumlayip size yaziyorum
Akini okula biraktim, kendime yarim saat mola verdim, birazdan evereste rakip olan utulerimi yapacagim
Esim dun ise giderken spor tisortu giydi, dedim hayrola spora mi gideceksin ogle arasinda falan?
-yok giyilebilir bir spor tisortlerim kalmis dedi..
amaninnn sahi utu hic yapmayip, paso camasir yikiyorum, giyinme odasi bosaldi
Oyuzden bugun devrim yapacagim , gururluyum, mutluyum ama sorun bakayim umutlu muyum?
Degilim , bitmez bu utu arkadass
Imza:Ev hanimlarinin yuz karasi, pasaklisi, dersiz topsuzu....
Senayiye biseymi olduasya_01 gulum ozeldekiler 2 kez erkek demis, devletteki cok ilgilenmedi diyorsun zaten.Hem ne aldiysan bebege giydirirsin be gulum, onun cani sagolsun..
Dahlia_ im hasta mi olmus, gecmis olsun gulum.
happy_moon Senayim aklim, dualarim sizlerle nasil oldu pasam, iyi misiniz?
@seyhan77 sultan nasilsin ablam?
saricicek123 seni merak ediyorum gulum bir ses ver...
Asyaca nasil oldun canim?
D3S1R3 Demetim tasindiniz mi, Kerem nasil basladi mi krese, Allah'a emanet olun canim.
Mavibocuk guzel gozlum, iyi misin kuzum, her sey yolunda mi?
E-brulim ve Elif kuzumuz sizlerde iyi misiniz, mis kokuluyu kokla yerimize canim...
canim yeniden bir bolum okumaya karar verdim.Canım sen yaparsın Allah kolaylık versin , toefl ı neresi için istiyorsun
Teşekkür ederim canim valla havalar el vermiyor artık yuruyemiyorum, eve gelince de eliptik var onunla uğraşmak istemiyorum , kasımdan sonra yürüyüş bandı var eşimin onu eve alinca yağmur çamur demeden yürürüm ama dışarıda yürümek daha zevkli hem bilmiyorum farkettin iz mi siz de , yürüyüş bandı değil de dışarıda yürüyüş yapınca insan daha çabuk kilo veriyor
happy_moon canim bebiş nasıl oldu
sporunu arttir Banum :)Bugunkı menüme ek tarçınlı karanfilli çay var bir de limonlu form çayı var
Aslında her gün var bunlar ama yazmayı unutuyorum kalorisiz diye :/ toplam 1040 kalori yedim , belki birazdan sade türk kahvesi de yaparım
Yawrukush Dahlia_ adımım bugün 3196
Eki Görüntüle 1879201
harikasin canim cok azimli goruyorum seni, eskisinden de azimlisin Hazalim, daim olsun canim.Iyiyim kuzum günüm güzeldi şükür sabah erkenden spor yapinca daha rahat geciyor günümhemen menümü yazayim kaptanım gör :) sen nasilsin
bana da kahve olsun yeterki:))Vanilyali sına bayılıyorum ben de
hayiiiin is yeriiii :)Sagol canim görmen lazım öğlen yemekhanede ıslak kekler şerbetli kaymaklı tatlılar profiteroller çıkıyor hiç almiyorum bile , bir de tabi pilavlar var onu da bıraktım almıyorum artık bünyem alıştı canim istemiyor:))
sporu arttir azicik Fikriyem, kiz ne guzel fotografin masallah :)Bugünkü menüm
Sabah
2 yumurtalı yarım omlet
Domates
Salatalık
3 zeytin
2 dilim peynir
2 dilim ekmek
Öğlen :canım istemedi
1 salkım üzüm
Akşam:4 gibi
4 mücver
3dilim ekmek
1kase ćorba
Spor:45 dakika bisiklet 3000 adım100 mekik
Su:8bardak
Nar felan yiyemiyorum canim,meyve olarak sadece muz yiuorumNar ekle yoğurta kuzum eminim çok seversin çok lezzetli olur.cacık yapıp ye mesela
Dert yanmak benim isim :))Canım menü güzel olmuş öğlenleri yemiyordun demi :))
Pek dert yandın:)) kolaylıklar diliyorum , evin en zor işi ütü müdür ya ben de sevmem ki hiç
sen burada da mi klavyeyle yazamaz oldun basimiza :)Senayiye biseymi oldu
entel dantelsin feyzoss :)Nar felan yiyemiyorum canim,meyve olarak sadece muz yiuorum
Yetisemiyosan yardimci kadin tutsana haftada 1Kizlaaar kizlar gelem miii yanaginizdan opem mi
Akini okula biraktim, kendime yarim saat mola verdim, birazdan evereste rakip olan utulerimi yapacagim
Esim dun ise giderken spor tisortu giydi, dedim hayrola spora mi gideceksin ogle arasinda falan?
Oyuzden bugun devrim yapacagim , gururluyum, mutluyum ama sorun bakayim umutlu muyum?
Gonca ablayla karistirdin sen benientel dantelsin feyzoss :)
1dilim ekmek zeytin peynirevet canımda başka nasıl ara öğün yapıcam . normal meyve yiyemiyorum ben ... önerin varsa açığım her şeye :)
guzel olmus canim benim, oglen acikmadin mi?Bugün ki menüm
Sabah yarım elma
Öğlen omlet
7 zeytin
Çeyrek dilim tbe
Ara
Armut Yeşil çay
Akşam
Tavuk
Salata
Spor 40 dakika yürüyüş
Basen kol göbek egzersizler 20 dk
Su 8 bardak (bugün su içmeyi unuttum)
git yat erkenden icin gecmis seninnn :)ben pc yi kapayıp yatağa geçiom ...siz yazın yazın ben telden okurumda cevap veremem
efsane geri dondu :)Menum kizlar
Sabah
2 yumurta omlet semizotlu bol peynirli
10 zeytin
1 domates
Yesil biber
Roka
Peynir
Cay
Cig fistik
2 kayisi
Aksam
Balik
Mercimek Çorbası
Borulce salatasi
Turk kahvesi iciyorum simdi
Su 3 lt anca olmustur
Spor yapamadim
ruhumu emdiler ey dostlar ,ölü gibiyim az izinmi alsam ne yapsam
Kizlaaar kizlar gelem miii yanaginizdan opem mi
canim dogumdan sonrasi icin dusunuyorum, hele simdi birde Akin okula gidiyor, vaktim var, dogum sonrasi gerekecek..Yetisemiyosan yardimci kadin tutsana haftada 1
Felan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?