biliyoz be şaka yapıyorum :)Ciğer sevmiyorsun biliyoruzz
Elma sirkesi kokmuyor ki.. Her gün içiyorum hem dermatitin sivilcelerini azaltıyor hem de iştah kesiyor..
bir umut belki biri özlemiştir sabah olsada feyzayla konuşsam demiştir diye şeetttiydimNiye özlesin ki seniii
biliyoz be şaka yapıyorum :)
bir umut belki biri özlemiştir sabah olsada feyzayla konuşsam demiştir diye şeetttiydim
olsun olsun oda bi çeşit özlemekSabah olsa da demedim ama az önce yazarken Feyza olsaydı konuşurduk demişliğim var
napıyosun kız,dünden beri özledin mi beni
eşimde diyor annemgile söylicem dedim daha biz net bilmiyoruz ki.erkek dese kız olduğunu öğrensek bak erkek istiyodu kız oldu der kadının kapasitesi ortada.o da diyor zaten deeerrr diyor dedim madem derse dur önce biz netleştirelim.benim için aslolan bebeğimin sağlıklı olması yeter ki Rabbim bana sağlıklı sıhatli bağışlasın kv ağzına laf vermek istemiyorum.asya_01 gulum ozeldekiler 2 kez erkek demis, devletteki cok ilgilenmedi diyorsun zaten.Hem ne aldiysan bebege giydirirsin be gulum, onun cani sagolsun..
Dahlia_ im hasta mi olmus, gecmis olsun gulum.
@happy_moon Senayim aklim, dualarim sizlerle nasil oldu pasam, iyi misiniz?
@seyhan77 sultan nasilsin ablam?
@saricicek123 seni merak ediyorum gulum bir ses ver...
@Asyaca nasil oldun canim?
@D3S1R3 Demetim tasindiniz mi, Kerem nasil basladi mi krese, Allah'a emanet olun canim.
@Mavibocuk guzel gozlum, iyi misin kuzum, her sey yolunda mi?
@E-brulim ve Elif kuzumuz sizlerde iyi misiniz, mis kokuluyu kokla yerimize canim...
hehehehözlememiş
Dahlia_ alerjin ne durumda ,nişanlın napıyo ,kilon yine mi sabit
Hepinize günaydın kızlar
Yarın büyük gün ,herkese bol eksilerr[/QUOTEya hić sorma hiç verememişim üstüne bide almışım
Hepinize günaydın kızlar
Yarın büyük gün ,herkese bol eksilerr
Günaydın tatlım:)))Günaydın canım :)
Yarın senide görücezkilomu aldın
Kız la uğraşıyorumcanım yaaa.geceden beri doğru dürüst uyumadı. Bir huysuz, bir mizmiz .sabah tan beri bağırıp duruyor. Daha öğle olmadı ben bittim bile.anlaşılan bu gün cooooook uzun olacakNeyapıyo sunuz bakim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?