esekkur ederim canim. Nasilsin ? bende senin ismini Saadet biliyordum Ozge gibiCanım Menün gayet iyi spor da harika
Evet canımCanim spordanmi bahs ediyorsun ??
Şükür canım ütü yapmıyorum ya diğer hiç bir iş zor gelmiyor o derece :)Ayyyyy çok şanslısın demektir
Sağol canım teşekkürler :)Anım poğaça çok sağlıklı değil fazlasıyla karbonhidrat ve işlenmiş yağ var , ekmekle patates de glisemik indeksi yüksek, ikisini beraber tüketmemekte fayda var , bulgur pilavi yla makarnayı beraber nasıl yedin kız :), ama ev taşınıyormus çok iyi anlıyorum 1 yıl oldu ben de taşınalı, o ara ne oluyorsa onu yiyordum mecbur , cabucak düzene girer inşallah, hayırlı olsun
Canım çok kesmek iyi değil alaYawrukush bu konuda çok güzel bilgiler verdi bize , vücut kitlik var saniyor bu sefer yediklerini depoluyor, ama senin menun de kitlik yoktu gerçi
Az yemek değil aslinda düzenli, sağlıkli yemek ve spor kilo verdiriyor , karbonhidrati proteini yağı gün içersinde dengeleyebildigin kadar dengele canim hem tok kalirsin hem de kalıcı kilo verirsin :)
Kuzum saadet ismini çok severim :) takima adım söylememiştim daha önce normal olarak saadet olarak biliniyordu. Ama yine isterseniz öyle hitap edinT
esekkur ederim canim. Nasilsin ? bende senin ismini Saadet biliyordum Ozge gibi
Dikkat ederim :)Canım karbonhidrat çok olmuş baya
Alkış AlkışSali menum
Kahvalti 1 krep , 1 sahanda yumurta , biraz peynir , biraz tereyagg , bir dilim cavdar ekmek 1 cay kasigi kayisi receli
Ara yarim seftali
Oglen haslanmis sebze salatasi , 3 yemek kasigi kadar yogurt
Ara 1 bardak balli sut
Aksam 1 kase soguk yogurt corbasi 1 kase coban salatasi
Su 2.5 litre
Yesil 2 fincan
Spor 10.000 adim
300 JJ
300 DK
300 IA
300 Dumbell
50 squat
50 sumo squat
50 jumping squat
100 bacak egzersizi
Canim kac kilodun sen ona gore bisey soylicem eger kilon cok fazla diyilse Jilliani dene derim acaip sikilasdiriyor ben 9.cu gunumde farki gordum kendisi 30 gunluk bir program belki duymussundurEvet canım
Süper:)Bu gunku menum
Kahvaltidan once 1 dilim karpuz
Kahvalti 2 ceviz , peynirli omlet, 1 dilim beyaz ekmek , bir adet salatalik
Ara biraz kuru uzum
Oglen Domates corbasi
Ara 1 kase yogurt
Aksam soslu kulbasti 2 parca et yedim
Su 3 litre
Yesil cay yok
Spor 1 saat yuruyus
30 dk bisiklet
45 dakika egzersiz video ile yaptim
60 kiloyum canım boyum da 157.Canim kac kilodun sen ona gore bisey soylicem eger kilon cok fazla diyilse Jilliani dene derim acaip sikilasdiriyor ben 9.cu gunumde farki gordum kendisi 30 gunluk bir program belki duymussundur
Iyi geceler canim .Kizlar hepinize hayırlı geceler
Yatıyorum ben
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım..
Evet ben yattım bile :) menumu yazmıştım etiketlemeyi unutmusum tekrar yazayım miCanlar utunun yarisini bitirdim, Akini okuldan aldim.
Kurt gibi acikmisiz :) yemege oturduk Akinla.
Sizler napiyorsunuz, uyku hazirligi basladi mi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?