O ffffff gülüm offf bu eşim beni delirtecek laf dinlese can sikacak konu bile değil ama ömrü tuketticanim az yemissin oldukca..
asyam sorarlarsa gostermedi bebek cinsiyetini dersiniz, doguma ne kaldi sununn surasinda, 3 ay sonra zaten belli olacak:)
ah canim ya cok uzuldum, ufaklik uyuyunca sende yat uyu hemen, dinlenmen lazim..
Allah kolaylik versin canim.
Oglunada cok gecmis olsun.
Doktordan korkmustur annesi, kiyamam..
gecmis olsun gulum, arti ciksan bile refikten uzulme sakin canim...
O ffffff gülüm offf bu eşim beni delirtecek laf dinlese can sikacak konu bile değil ama ömrü tuketti
iki çift laf atamadınızmı ,iki dürtemediniz mi ... YA-ZIK-LAR-OL-SUN
sorma fatimem ya tartı gününü unutup bir sürü minik biber turşusu yedim ,vay ben nerelere gidemmBilirim tabiii Hazalım sen bakma ona, yarın alcam ben onun ifadesinii iyice dağıttı bu haftaafyzanur
canim sabah cok telaseliydim, caticilar geldi, apar topar uyandik, kahvalti hazirligi vs derken..bana kimse bişey yazmamış ,özge bile yazmamış
sana yaziklar olsun hupletmissin biber tursularini tuuuuuuuuuiki çift laf atamadınızmı ,iki dürtemediniz mi ... YA-ZIK-LAR-OL-SUN
canim ya hic buyutulecek bir konu degil bu..O ffffff gülüm offf bu eşim beni delirtecek laf dinlese can sikacak konu bile değil ama ömrü tuketti
Özgem hayırlı olsun yeni çatıKahvaltiyi bitirdik kendimi takima attim
Masayi topladim bulasiklari yerlestirip, evide bir toplayayim.
Sonra hazirlanip Akincoyla okul yolu duz giderrr sarkimiz esliginde dogru okula.
Nerde bugun bu takim?
Yarin tarti oncesi herkes kacti mi yahuuu
Bende çok severim biber turşusu nu.biraz da acı olursa offffffsorma fatimem ya tartı gününü unutup bir sürü minik biber turşusu yedim ,vay ben nerelere gidemm
dinlenmissin iyi olmus guzelim.Bugün ki menüm
Sabah
1 dilim karpuz
Haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Öğlen
Çorba
Türlü
Akşam
1dolma
1 kase yogurt
Su 2litre
Spor sancım vardı yapamadım
sagol gulum, benlik bir sey yok adamlar ciktiktan sonra temizligimi yaparim okadar ama insallah evimize beklenmedik misafirler girmez :)Özgem hayırlı olsun yeni çatısen yorma kendini sakın
cok guzel olmus canim ,nasilsin, oglan nasil?Bugün ku menüm
Kahvaltı
Sucuklu yağsız tuzsuz yumurta çok az
7 zeytin
Öğlen
10 badem
3 yk baharatlı yoğurt
1 önce küçük dilim karpuz
Ara
1 küçük boy armut
1 cay bardağı leblebi
Akşam
7 y.k yeşil fasulye
Marul
Limonlu pul biberli yoğurt
Akşam yeşil cay içeceğim 3 bardak
20 dk spor
10 bardak su
ah gulum su bitterleri, sutlaclari, pastalari bir kessen, daha cok kilo vereceksin..KahvaltıM, soğan li omlet, zeytin, peynir, salatalık, bir avuç badem ceviz, yarım dilim ekmek, bir avuç üzüm
Ara, şekersiz Türk kahvesi
Öglen.;1 kase çorba, bir kase yoğurt
Aksam, bir tabak etli sote, 2 kaşık pilav, 2 dilim patates, salata, cacık
Ara, şekersiz Türk kahvesi, bir ince dilim pasta
Spor, 12 bin adım yürüdüm
ah be canim o kadar haklisin ki..Kizlar bugün bunalımdayım. Kızım beni çok yoruyor. Sürekli bir huysuzluk ,bağırma, çığlık atmalar .sabah ve Akşam oturup ağladım artık sinirden gücüm kalmadı.tükendim. Rabbim acılarını göstermesin ama çok zorlanıyorum. Eşim biraz önce dışarıya çıkardı .bende duş aldım rahatlarım belki diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?